Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Ja se bojim da mom macku ne pukne zeludacKazu za kucice, pse, da nikad ne mogu da se najedu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se bojim da mom macku ne pukne zeludacKazu za kucice, pse, da nikad ne mogu da se najedu
Možda se boji da ne ostane bez hrane.Ja se bojim da mom macku ne pukne zeludac![]()
Treba ih pustiti malo i da se snalaze . ni meni niko hranu ne daje tako na tacni , sam je kupujem i kuvam ...dobro,moj lovi. jer je slobodan i na selu je. bas uziva i veseo je. bas juce sam mu pomogao da uhvati ogromnog pacova.
Mozda je utripovao da je medved , lolMožda se boji da ne ostane bez hrane.
Kad sam uzela moju poslednju macu, u početku je jela bez prekida. Bilo ih je mnogo u domaćinstvu odakle sam je uzela, pa su se borili za hranu. Pojela bi sve što bih stavila ispred nje. Nakon nekog vremena, kad je shvatila da stalno ima hrane i da se ne mora prejedati "za svaki slučaj", počela je normalno da jede...
Mozda je utripovao da je medved , lol
Dajem mu da jede najviše dva puta dnevno.Treba ih pustiti malo i da se snalaze . ni meni niko hranu ne daje tako na tacni , sam je kupujem i kuvam ...
Macke po gradu su postale totalna debilana , za mog macora to tvrdim.
nisi mogla gori savet da das, macke su netolerantne na laktozu, mogu imati stomacnih problema zbog mlekaNatopis hleb u mleko
Iznenadih se, nisam znalanisi mogla gori savet da das, macke su netolerantne na laktozu, mogu imati stomacnih problema zbog mleka
mislis da je isto ako malo mace sisa majku macku i ako macki dajes kravlje ili neko drugo mleko?Iznenadih se, nisam znala
A kako je onda kod malih macica
Kad su mladunci
Pa majcino mleko piju
Ne znam dal je istomislis da je isto ako malo mace sisa majku macku i ako macki dajes kravlje ili neko drugo mleko?
eto ti prilike da nesto naucis, ako meni ne verujes strazi malo i procitaj..Ne znam dal je isto
Zbog toga te i pitam
Jer fazon, u oba slucaja je to mleko
Jer se za pre ne secam da sam cula du su netolerantni
Verujem tieto ti prilike da nesto naucis, ako meni ne verujes strazi malo i procitaj..
Nadam se da mu kuvas te virsle, eventualno isprzis.
Zivo moze da jede od neke svjeze zaklane zivotinje (svinje recimo) ali te preradjevine su krcate aditivima koje odrzavaju to meso svjezim i treba zagrijati da ispare.zive mu dajem.
Nemoj , bolje ih obari.zive mu dajem.