MAČKA...

Иначе да те разочарам, мачке баш и не залазе превише у контејнере, вероватно јер осете мирис паса луталица који редовно тамо залазе чешће од њих.
Кужиш?

Mackama je kontejner drag.
Uradi eksperiment, izvedi svoju macku i privuci kontejner, vrati se u kucu i ostavi otvorena vrata. Macka ce napraviti logu pored kontejnera a ti ces je cekati.

Macka-na-kontejneru.jpg

Mackama je kontejner drag.
Uradi eksperiment, izvedi svoju macku i privuci kontejner, vrati se u kucu i ostavi otvorena vrata. Macka ce napraviti logu pored kontejnera a ti ces je cekati.

Macka-na-kontejneru.jpg
Слике и памфлети које постављаш нису битни, само илуструју твоје незнање, овде се мачка излежава на контејнеру јер је безбедна од напада паса пошто је ови не могу домашити..
Исто тако се постављају и апсурдни снимци мачака које једу воће што се у стварности не дешава.
Моје и комшијске мачке лове глодаре и птице, а контејнера ни немамо.

Смејеш се свом незнању.
Да имаш цица маце знао би да оне сем у непосредној близини познатих људи(и евентуално паса с којим су добре) увек бирају место где су теже доступне, зид, грана на дрвету, или врх тог контејнера са слике, јер да није тако мачка са слике могла би се излежавати и на асфалту.

овде се мачка излежава на контејнеру јер је безбедна од напада паса пошто је ови не могу домашити..

Malopre si napisao da macke ne obitavaju u kontejnerima jer psi tamo cesce zalaze od njih (?)

Kako to, prvo kazes da nema macki u kontejneru jer tamo zalaze psi, a sada pises da je bezbedna na kontejneru jer je van domasaja pasa?

11111
1611301_orig.jpg

мачке баш и не залазе превише у контејнере, вероватно јер осете мирис паса луталица који редовно тамо залазе чешће од њих.

Nisi bas najbistriji jel da.

Ne verujes? Izvedi eksperiment.

Izadji sa svojom mackom i stavi je izmedju sebe i kontejnera i vidi kome ce pre.

Nemam macku
a imala sam macku,koja je isla pored mene sa jedne strane a sa druge strane je pored mene isao pas i tako smo setali po ulicama zvezdare
eksperiment uspeo
dovidjenja

- - - - - - - - - -

poznavaoce nisam ni rekla da macke nisu mesozderu...naravno da jesu i to pravi
al ne vidim kakve to veze ima sa ishranom ljudi

Malopre si napisao da macke ne obitavaju u kontejnerima jer psi tamo cesce zalaze od njih (?)

Kako to, prvo kazes da nema macki u kontejneru jer tamo zalaze psi, a sada pises da je bezbedna na kontejneru jer je van domasaja pasa?

11111
1611301_orig.jpg

Nisi bas najbistriji jel da.
НА контејнеру и У комтејнеру су два различита појма и две различите локације.
Што то чиниш сам себи?

Nemam macku
a imala sam macku,koja je isla pored mene sa jedne strane a sa druge strane je pored mene isao pas i tako smo setali po ulicama zvezdare
eksperiment uspeo
dovidjenja

- - - - - - - - - -

poznavaoce nisam ni rekla da macke nisu mesozderu...naravno da jesu i to pravial ne vidim kakve to veze ima sa ishranom ljudi
Наравно, иначе да се види разлика тј постављач нетачно наводи да мачке могу јести СВЕ и поставља клипове о мачкама које једу лубенице и банане, што је апсурд који сам и објаснио.
Мачка су ,,јачи" месождери него пси, вероватно од сисара у рангу звери из породице куна.

- - - - - - - - - -

Vadi se na NA i U :fdlan: sledeci biser koji ce doci sa tvoje strane ce biti da macka koja je NA kontejneru ne ulazi U kontejner. Koja si ti dileja, boze me pomozi.
Испалио си се стандардно.
Мачке се увек излежавакју на узвишеним местима, бољи преглед и безбедније су.
Него јел имаш ти мачку, или пса?

Ne postoji osoba kojoj se nije desilo dok seta licom da nije videla macku kako iskace iz kontejnera. Macki kontejner drazi od njenog vlasnika, to je notorno poznato, uoceno i prebaceno na fplatno od strane filmskih rezisera, rade se filmovi i serije gde se macke predstavljaju u skladu sa njihovom prirodom onakva kakva jeste, bez kicenja, mistifikacije i ulepsavanja.

Primer je serija Divlja macka. Radnja se desava na djubristu i smetlistu, ne postoji nijedna epizoda u kojoj nema macki.

divlja-macka-thumbjpg

hqdefault.jpg

la-gata-epizoda-3.jpg

Не једу.
Мачке су изразити месождери, људи једу све, тј људи су сваштоједи.
После 40 година лагања и затупљивања скинута је стигма с јаја, црвеног меса, путера...
Те намирнице су здраве и потребне организму, а холестерол је неопходни састојак наше исхране стоји у извештају Америчког одбора за исхрану.

Ne postoji osoba kojoj se nije desilo dok seta licom da nije videla macku kako iskace iz kontejnera. Macki kontejner drazi od njenog vlasnika, to je notorno poznato, uoceno i prebaceno na fplatno od strane filmskih rezisera, rade se filmovi i serije gde se macke predstavljaju u skladu sa njihovom prirodom onakva kakva jeste, bez kicenja, mistifikacije i ulepsavanja.

Primer je serija Divlja macka. Radnja se desava na djubristu i smetlistu, ne postoji nijedna epizoda u kojoj nema macki.

divlja-macka-thumbjpg

hqdefault.jpg

la-gata-epizoda-3.jpg
Није валидно.
Из описа да се радња одвија на ђубришту сматрало би се да је ђубриште природна околина за људе, мачке, псе итд, а уствари у питању је само поставка да би се публика заинтересовала, иначе би неко закључио да мачке не обитавају нигде сем на ђубришту.

Macke nisu zahtevni kao psi, u smislu da moraju da se izvode svaki dan napolje. Ako se negde putuje, treba naci nekog ko ce psa voditi u setnju svaki dan.
Macke jedu sve, tako da ni oko hrane nema problema.

zgadile mi se i obične,a tek mačke veganke..šta je ovo ljudi...:telefon:

- - - - - - - - - -

Moj macor ne voli kontejnere, a boravi napolju :aha: I jeste svastojed: jede svako moguce meso :lol:

nemoj mu samo piletinu davati,počeće da juri mačore...:neutral:

Da li si ti uopste procitao sajt koji si postavio ?!
Lepo ti pise na pocetku
Neki podatci u ovom članku ili odjeljku nisu provjereni
Točnost podataka u ovom članku je osporena

hehehehehehehehe
Значи не знаш шта је оспорено, стандардно.
Ево ти један неоспорен чланак где се исто као у оном где не знаш шта је оспорено такође тврди да је мачка месождер.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Мачка

Значи не знаш шта је оспорено, стандардно.
Ево ти један неоспорен чланак где се исто као у оном где не знаш шта је оспорено такође тврди да је мачка месождер.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Мачка

Ocigledno da ne znas ti, jer ti lepo pise da clanak koji si postavio da je osporen....

Back