Mačići traže dom

• Začetnik teme Začetnik teme ok2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ni ja ne znam puno o mačićima ali ih jako volim.Stomačić mu nije bio naduven,samo je počeo da kunja i teže je disao.

Danas su se druga dva sakrila i do pre pola sata ni mama maca ni ja nismo uspele da ih nađemo. Svisnula sam od tuge.:( Srećom,dobro su,veseli su i jedu. Šta ti misliš zašto je mačkić tako naprasno uginuo?

Mačija kuga u jednom obliku ima tako nagli i fatalni napredak,
Kada izbije bilo kakva bolest mačiće razdvojiti, takodje i posude sa vodom....i visoka higijena

Sada smo porasli,slađi smo,dobri smo mačići,volimo da se mazimo i dalje čekamo nekoga ko će nas voleti i koga ćemo usrećiti!

411.jpg
396.jpg
397.jpg
400.jpg

Prvi je Marko,Milkan ima okice boje čokolade i najblesaviji je. Treća je Crnka,umiljata je i mirna. Lepa najviše voli da se mazi . Svi su dobri,naviknuti na posip,( i kada se igraju napolju,trče u garažu na posip ). Ne mogu da ih pustim
tek tako na ulicu a ne mogu ni da ih udomim. Ima li neko neku ideju?
ps. lepši su u prirodi nego na fotkama.

Obećala sam Žućinu sliku koja je napravljena prvog dana u novom domu. Evo je: tek smo ga doneli , ručkao je i zaspao novoj vlasnici u krilu.

386.jpg

Poslednja izmena:
Joj, da, macica izbacenih tromesecnih na sve strane. :(

Kao što rekoh,neću da ih izbacim na ulicu jer bi garant nastradali. Puštam ih u dvorište pod nadzorom mama mace i naravno,ja sam sve vreme sa njima. Uživancija je gledati ih kako se zajedno igraju ali kada je frka hvataju bežaniju u garažu.A da ih izbacim,gde bi se sakrili? Mama maca izađe kroz otvor na krovu,onda stane ispred vrata i zove ih.Onda ja siđem,pa ih pustim..........i tako se vrtimo u krug. Valjda ću uspeti da ih udomim.

Pa cekaj ovaj sivo beli je Marko.Ti si napisala da je on uginuo.Ja sam htela njega prvobitno uzeti umesto Sivkice ali sam videla da si napisala da je uginuo.Mozda sam ja pomesala ili se zbunila?!
Sad se dosta macaka omaci u leto,meni su sve macile u leto pa ima puno macica.Ja se nadam da ces ih udomiti.A sto ne steriliziras mama macu.To je Skockica cini mi se.Da se ne mucite ni ti ni ona vise

Pa cekaj ovaj sivo beli je Marko.Ti si napisala da je on uginuo.Ja sam htela njega prvobitno uzeti umesto Sivkice ali sam videla da si napisala da je uginuo.Mozda sam ja pomesala ili se zbunila?!
Sad se dosta macaka omaci u leto,meni su sve macile u leto pa ima puno macica.Ja se nadam da ces ih udomiti.A sto ne steriliziras mama macu.To je Skockica cini mi se.Da se ne mucite ni ti ni ona vise

Pobrkala si legla,draga moja. Žujan,Sivka i Marko su iz jednog legla a mama je Skočkica. Marko je veče pre usvajanja koje je već bilo ugovoreno,naprasno uginuo u toku noći a ja sam bila očajna. Onda si se ti javila,udomila mališane i sada su sretni kod tebe i uzajamno se volite.
Drugo leglo ima isto Marka,prelepog belo-šarenog mačkića i još tri crna: Milkan,Crnka i Lepa. Oni su u mojoj garaži još uvek a mama im je Matora,inače je to Skočkicina mama.
ps. a oba Marka su su imala slične šare i slatke roze njuškice.

Back