Mačići traže dom

• Začetnik teme Začetnik teme ok2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ok2

Zainteresovan član
Poruka
127
Omacili su se 25.04. Umiljati su,naviknuti na posip i čekaju nekoga kome će ulepšati život! :heart::heart::heart:

DSCN1696.jpg
DSCN1699.jpg
DSCN1705.jpg
DSCN1711.jpg

Preuzimam obavezu vakcinacije i čipovanja budućim vlasnicima.

Samo je 1 u 3000 muzjak, i to neplodan, ovo je devojcica. I ja volim kornjacice. :heart:

U pravu si,kornjačica je devojčica i jedno skroz crno mače. Šareni je dečko i jedno crno sa par belih dlačica na vratu.
A noćas mi je uginulo belo sivo mače (postavila sam i drugo leglo- mačići traže dom 1) a taman sam sinoć dogovorila udomljavanje.Ne znam šta se dogodilo ali sam očajna!:sad2:

jel si ih ocistila od crevnih parazita? mozda je to razlog... a bas mi je zao, lepotance malo :(

p.s.ja i dalje nisam videla tvoje mace na face-u o.O
p.p.s.nasla sam ih! nisu objavljeni od tolike guzve oko udomljavanja...

Poslednja izmena:
jel si ih ocistila od crevnih parazita? mozda je to razlog... a bas mi je zao, lepotance malo :(

p.s.ja i dalje nisam videla tvoje mace na face-u o.O
p.p.s.nasla sam ih! nisu objavljeni od tolike guzve oko udomljavanja...

Očistila sam ih danas . Zar je moguće da zbog parazita ugine za par sati? Pre podne je lepo jeo,igrao se i bio potpuno ok.Tek uveče se ukunjio i oko 4h je uginuo.:(
Ovo dvoje sam danas non stop nadgledala i na moju radost,dobro su. A oni su prelepi: Žuća sa onim plavim okicama i Veca koja ima predivnu sivu dlaku i sive okice.
Ma svi šestoro su lepi a ja ću dobiti infarkt dok ih ne udomim.

pfff, to mi je jedino palo na pamet - da se ugusilo zbog parazita, ali nemam iskustva s macicima, tako da samo nagadjam, jer najcesce uginu zbog glista kad su tako mali i to uglavnom bude iznenada...
Ni ja ne znam puno o mačićima ali ih jako volim.Stomačić mu nije bio naduven,samo je počeo da kunja i teže je disao.
Danas su se druga dva sakrila i do pre pola sata ni mama maca ni ja nismo uspele da ih nađemo. Svisnula sam od tuge.:( Srećom,dobro su,veseli su i jedu. Šta ti misliš zašto je mačkić tako naprasno uginuo?

Back