teo bik ovden dufatim koristnu priliku das izreklamiram sas bizmis
jel ove nove teknologie mogu das iskoristu za advertaizing.
eo vako rešijo sum d pravim merdevine za mačke dmogu duniđu u kuću kat je prozor mal povišlje.
zasad sum si izradijo protopip al ćem dusvoim i serisku proizvodlju.
bavim se sas proektovanjem izradom i montažom mačih merdevina ili ljestbi za zapadno tržište
merdevine su pogodne za svako dnevnu upotrebu a podesne su i za brzu evakulaciu u slučaju nužde
napomena da je evakulacia moguča sam ak je poplava u pitanje das se odnje mačka pobegne ukuću il katje poplava unutri d pobegne mačka na polje
jel bi kad izbie požar mačka izgorela ki barut sve skupa sas merdevine sobzirom das su napravite ot prvoklasne čamovine.
to kaem d nebi bilo poslen nekih reklamacia.dmi nebi ste donosili ugljenisane mačke nakuću i plakali ko ona ovca iz pink pantera štoj e kauboj ošišo naćelavo
u pripremi su tri modela merdevina
standard
visina do triipo metri
širina vertikala dvaes centima
raznak između prečke isto dvaes centima
nosivosti do dve mačke
materijal dve laisne od ragastova i iseckana lamperia.sve čamovina
ispitano na institutu
luks
sve isto to sam još ima sa strane rukofat ogradica d mož mačka das prifati da nepane ako se oklizne
de luks
sve isto to al zaštićeno zaštitnom bojom belom
mož i metalize al uz doplatu.to će mo se dogovorimo
pak ćem dizbronzam očas
rok isporuke preksutra
franko jure
cena neznam.eto jel mlogo dveiljade
jel ove nove teknologie mogu das iskoristu za advertaizing.
eo vako rešijo sum d pravim merdevine za mačke dmogu duniđu u kuću kat je prozor mal povišlje.
zasad sum si izradijo protopip al ćem dusvoim i serisku proizvodlju.
bavim se sas proektovanjem izradom i montažom mačih merdevina ili ljestbi za zapadno tržište
merdevine su pogodne za svako dnevnu upotrebu a podesne su i za brzu evakulaciu u slučaju nužde
napomena da je evakulacia moguča sam ak je poplava u pitanje das se odnje mačka pobegne ukuću il katje poplava unutri d pobegne mačka na polje
jel bi kad izbie požar mačka izgorela ki barut sve skupa sas merdevine sobzirom das su napravite ot prvoklasne čamovine.
to kaem d nebi bilo poslen nekih reklamacia.dmi nebi ste donosili ugljenisane mačke nakuću i plakali ko ona ovca iz pink pantera štoj e kauboj ošišo naćelavo
u pripremi su tri modela merdevina
standard
visina do triipo metri
širina vertikala dvaes centima
raznak između prečke isto dvaes centima
nosivosti do dve mačke
materijal dve laisne od ragastova i iseckana lamperia.sve čamovina
ispitano na institutu
luks
sve isto to sam još ima sa strane rukofat ogradica d mož mačka das prifati da nepane ako se oklizne
de luks
sve isto to al zaštićeno zaštitnom bojom belom
mož i metalize al uz doplatu.to će mo se dogovorimo
pak ćem dizbronzam očas
rok isporuke preksutra
franko jure
cena neznam.eto jel mlogo dveiljade