Ma zezao sam se, majke mi.......:)

Lacibg:
Имам једну дигиталну колекцију - око 500-600 МБ. Скенирани стрипови, није баш најлепше одрађено ...
Ma imam i ja to.
Moj ćale ih je kupovao redovno i otvarani su ne više od 3X. Kao novi. Čuvao ih je u regaluu dnevnoj sobi da ne povuku vlagu u garaži
I dođe ovo ludo vreme, ja nešto u škripcu sa novcem i uzmeme filateliju za njih. Marke sam te neki i solidno prodao, ali neke stvari teško prežališ..

filatelista:
Ma imam i ja to.
Moj ćale ih je kupovao redovno i otvarani su ne više od 3X. Kao novi. Čuvao ih je u regaluu dnevnoj sobi da ne povuku vlagu u garaži
I dođe ovo ludo vreme, ja nešto u škripcu sa novcem i uzmeme filateliju za njih. Marke sam te neki i solidno prodao, ali neke stvari teško prežališ..
Штета, заиста. Вредност им је непролазна. Мој кум их има око 200 комада. Обезбедио их је ко злато у Форт Ноксу. :lol:

Alan ford ima oko 150-160 epizoda, ostalo se ponavlja...

Nego, ne znam da li je iko čitao "Maxmagnus" od istih autora?
Znate ono - Propala monarhija (uz pomoć druge), republika, diktatura, ponovo monarhija i čuveno legendarno nezaboravno ČUDOTVORNO JEZERO (afere za zamajavanje ljudi dok se radi posao)?

Maxmagnus.jpg

Iron Lord:
Alan ford ima oko 150-160 epizoda, ostalo se ponavlja...

Nego, ne znam da li je iko čitao "Maxmagnus" od istih autora?
Znate ono - Propala monarhija (uz pomoć druge), republika, diktatura, ponovo monarhija i čuveno legendarno nezaboravno ČUDOTVORNO JEZERO (afere za zamajavanje ljudi dok se radi posao)?

Moralo ih biti više. Ja koliko znam bilo je 440-450 ili još koji broj do sranja u Jugi
Znam da je bilo ponavljanja i oni trobroji su razdvojeni ali je bilo više od 160 epizoda
Ne, nisam čitao, ali sam viđao.

filatelista:
Moralo ih biti više. Ja koliko znam bilo je 440-450 ili još koji broj do sranja u Jugi
Znam da je bilo ponavljanja i oni trobroji su razdvojeni ali je bilo više od 160 epizoda
Ne, nisam čitao, ali sam viđao.

"Vjesnikova Press Agencija" je izdavač pomenutih brojeva, pogledaj u svakom stripu, u donjem desnom uglu (kutu) koja je stranica ali i epizoda :wink:

Čitanje Maxmagnusa bi ćoravom otvorilo oči...

filatelista:
Ma nemam više ni jedan kući, ali ako znaš, nema razloga da sumnjam.

Ma genijalno uradjeno: lične sudbine, šetači kroz sve režime (ministar finansija), afere kad zagusti (čudotvorno jezero), želja za vlašću (saradnja če-gno-stila sa susednom monarhijom), borba za vlast (četvorooki eliminiše ovu dvojicu), diktatura, ojadjen narod i onda stari režim (monarh) opet dolazi na vlast...

25 epizoda

Iron Lord:
Ma genijalno uradjeno: lične sudbine, šetači kroz sve režime (ministar finansija), afere kad zagusti (čudotvorno jezero), želja za vlašću (saradnja če-gno-stila sa susednom monarhijom), borba za vlast (četvorooki eliminiše ovu dvojicu), diktatura, ojadjen narod i onda stari režim (monarh) opet dolazi na vlast...

25 epizoda
Pa zatvori temu majstore nemoj jos i ti ...o stripovima dve strane...knock knock

inagadadavida:
Mala , pospana maca, promenila misljenje za samo jedan dan :D :D :D :D

Savetnik premijera Srbije Vladeta Janković kaže da je platforma DSS-NS "poslednja linija odbrane suvereniteta države".

"Naša je obaveza da na vreme upozorimo sve države, kako bi unapred znale da njihov pristanak na otimanje Kosova ne bi mogao da ostane bez posledica po naše odnose", rekao je Janković za Večernje novosti.

Janković je dodao da ta platforma ne podrzumeva prekid diplomatskih odnosa s državama koje bi priznale nezavisnost Kosova", kaže Janković.

Pa koliko juce, mlohavi izjavio da ce da prekine diplomatske odnose sa svim drzavama koje priznaju Kosovo..........a onda je zazvonio telefon :-D

http://www2.b3ta.com/sleepy-kittens/

ko o cemu mlohavi o svom organu.....

Back