Ма да, слажем се, важи.Nisam. Ali sam iskusniji od ljudi kojima je komunalna napisala kaznu
Баш сам, оно... импресиониран

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма да, слажем се, важи.Nisam. Ali sam iskusniji od ljudi kojima je komunalna napisala kaznu
Baš sam želo da te impresioniram i drago mi je da sam uspeoМа да, слажем се, важи.
Баш сам, оно... импресиониран
![]()
Izvini, duboko sumnjam u narativ…
Sigurno je pitanje sagovornika bilo:
Da li je S obučen u policijsku uniformu?
Baš zvuči kao prirodan tok razgovora.
![]()
Gde ti bas to da cujesMolim te da mi veruješ. Ovde nikada nisam napisala nešto što prethodno nisam sama saznala.
Ne. Nije bilo pitanja. Devojka je sama rekla da ga je videla u policijskoj uniformi. Ostatak razgovora nisam čula jer sam ušla unutra.
Kako nije bilo pitanja kada odgovara sa: Da, bio je obučen u policijsku uniformu?Molim te da mi veruješ. Ovde nikada nisam napisala nešto što prethodno nisam sama saznala.
Ne. Nije bilo pitanja. Devojka je sama rekla da ga je videla u policijskoj uniformi. Ostatak razgovora nisam čula jer sam ušla unutra.
Tramp se ozbiljno nasekirao zbog toga….Policajci nasrnuli na studentkinju, američku državljanku
Kako je jedan student rekao za N1, "policajci su na blokadi ispred ETF nasrnuli na koleginicu, koja je američka državljanka".
Kako je student Mašinskog fakulteta rekao za N1, koleginica je još pod utiskom, i ide u američku ambasadu.
On je za N1 opisao incident.
"Kolege su se nalazile ispred ETF, na protestu, krenula je opšta panika kada su se pojavili uniformisani policajci. Oni su fizički nasrnuli na koleginicu, kako je objasnila, iako se vidi da je devojka", rekao je on.
+ za policiju od mene...Policajci nasrnuli na studentkinju, američku državljanku
Kako je jedan student rekao za N1, "policajci su na blokadi ispred ETF nasrnuli na koleginicu, koja je američka državljanka".
Kako je student Mašinskog fakulteta rekao za N1, koleginica je još pod utiskom, i ide u američku ambasadu.
On je za N1 opisao incident.
"Kolege su se nalazile ispred ETF, na protestu, krenula je opšta panika kada su se pojavili uniformisani policajci. Oni su fizički nasrnuli na koleginicu, kako je objasnila, iako se vidi da je devojka", rekao je on.
Staviće te BLM na stub srama! Po svim medijma i kanalima!+ za policiju od mene...
Neću jesti od sekiracije.Staviće te BLM na stub srama! Po svim medijma i kanalima!![]()
eno ih. puna ti krsta snimaka kako ljudi idu svojim putem pa im ovi tvoji manijaci lupaju kolaI koji su to toliki "obični ljudi"?
Kum nije dugme.Panduri tuku omladince i omladinke,babe hapse,a kriminalce ne smeju da zaustave,vozaju ih po haubi razni panici,terzici...
nista smo mi, a zamisli tek one sto ih MI6 vec 8 meseci vuce po ulicama gradova Srbije.......I JOS NE KAPIRAJU DA SU KORISNI IDIOTI.Još uvek nikako da provalim da li vi koji pišete ove maloumne nebuloze zaista u njih verujete ili samo trolujete. Odbijam da se pomirim s mogućnošću da postoje toliko glupi ljudi.
I rokne jednu Coca kolicuSada kada Obzerver krene u ofanzivu po forumu, samo da ruca KFC i prozdere pomfrit.
Miran, Ilija.nista smo mi, a zamisli tek one sto ih MI6 vec 8 meseci vuce po ulicama gradova Srbije.......I JOS NE KAPIRAJU DA SU KORISNI IDIOTI.
posto podrzavas akcije tog nazovi studenta onda sigurno nemas nista protiv da te nas par blokira da ti isaramo kucu i razbijemo par prozora zar ne ?Ma naravno
Teško je čitati
Jbg umara mozak... Čitanje
Logika u pmposto podrzavas akcije tog nazovi studenta onda sigurno nemas nista protiv da te nas par blokira da ti isaramo kucu i razbijemo par prozora zar ne ?
nisam ni ocekivao pametan odgovor od tebe sve sto dajete za pravo sebi da radite svi drugi imaju ista prava da to isto rade vamaLogika u pm
Dril, tortura, dril, tortura, a onda se ne sećaš. Onda dođu žuti ibsjebu te do koske. Potope sve u šta veruješ. Poznato, poznato...Sa jedne strane, razumem studenta. Nije on birao koliko i kako i čime će ga policija tući, pa se žali shodno tome.
Vidim ovde komentare koji su sprdnja, ih, 10 minuta, pa poređenje sa "pravim batinama".
Ja sam u životu dobila te "prave batine" 2 puta, prvi put od Slobine "milicije" gde su me trojica dobacivali kao loptu jedan drugom i na kraju me doslovno bacili na ćošku ulice gde me neko pokupio i odneo na ušivanje jer su mi razbili glavu.
Drugi put je bilo još gore i kako reče neko "da je dobio prave batine, ćutao bi kao zaliven", što je tačno jer ću i ja prećutati šta mi se tačno dogodilo - samo ću reći da je trajalo satima i nisu bile SAMO batine.
Ipak, ovako možemo do prekosutra...uvek će biti neko ko je doživeo gore.
#podrškastudentu