Student Filozofskog: Policajci me 10 minuta tukli u marici, naizmenično šamarali, glavu mi udarali u staklo

Student Filozofskog fakulteta u Beogradu Aleksa Stanković izjavio je za N1 da su ga sinoć policajci 10 minuta tukli u policijskom vozilu, a da su mu rekli da je razlog za to što je pre nekoliko dana objavio snimak na kom policajci vređaju devojke i nazivaju ih pogrdnim imenima.

https://n1info.rs/vesti/student-fil...izmenicno-samarali-glavu-mi-udarali-u-staklo/
ajde.jpg

Stvarno?
Predsednik koji radi mimo i van Ustava, koji je probio Ustavna ovlašćenja 1001 put do sad, kako ćemo to +

I, kako ceniš ovde?

Znači policajci u ovom slučaju treba da odgovaraju?
Imate li kakvu fotkicu tog prebijenog "intelektualca", da vidimo rane junačke, što ih u boju zadobi?

Kako te nije sramota da si toliko ciničan?
Da si hteo, video bi
I gde ti vidiš da su mu glavom udarali u staklo ?

Morala bi da pukne makar koža, ili staklo kojekude, neka modrica, ogrebotina ?

Nema ništa naravno, ali i ne treba mu, kad daje izjavu za CNN, oni će sve dalje da iskonstruišu.

KAKO NAPREDUJETE SA OBARANJEM SRPSKOG PREDSEDNIKA, BRAĆO NESRBI ? :kafa:

Коју или какву тежину имају његове речи? Ко га слуша и верује му? :think:
******************************************************************************************************

Dačić: Želja mi je da policija bude u najširem smislu servis građana​

FoNetdanas 16:57

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će se raditi na što većoj vidljivosti policije i većem broju pripadnika koji će služiti građanima, bilo da se radi o javnom redu i miru, borbi protiv kriminala, saobraćajnoj policiji.

Želja mi je da policija bude u najširem smislu servis građana. Pojedinci nas pitaju šta policija radi – mi postojimo u interesu građana, a rezultati pokazuju sve veće poverenje u policiju, poručio je Dačić.

On je obišao pripadnike Policijske stanice u Osečini i Vatrogasno-spasilačkog odeljenja i rekao da će se zalagati za povećanje broja policijskih službenika i modernizaciju Sektora za vanredne situacije, kako bi građani i njihova imovina bili sigurniji.

Back