Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa to Wet Lookaci niko ne odgovara na poruku ili je to samo namestena poruka da bih ja eto nesto napisao...
Zubi sluze prvenstveno da bi sazvakali tvrdje delove torte a ne samo malinasti sok koji mi ne dopire do usta zato sto neki ljudi jedino to mogu da jedu.
A zubic boli...znam zumance...I meni jako skroz zao mlogo...
Ljudima trebaju zubi da bi njima zvakali hranu kako bi je usitnili i pripremili za lakse varenje. Da nije njih ne bi mogli da govorimo lepo i svi zubari bi ostali bez posla. I sta bi onda jadna zubareva decica jela i od cega bi zivela, a?
Ljudima trebaju zubi da bi njima zvakali hranu kako bi je usitnili i pripremili za lakse varenje. Da nije njih ne bi mogli da govorimo lepo i svi zubari bi ostali bez posla. I sta bi onda jadna zubareva decica jela i od cega bi zivela, a?
A sta bi u tom slucaju radili proizvodjaci cetkica i pasti za zube, a? Crkli bi od gladi jer bi svi bili otpusteni sa posla i ne bi imali ni kinte. A?! Sta onda? :x
A sta bi u tom slucaju radili proizvodjaci cetkica i pasti za zube, a? Crkli bi od gladi jer bi svi bili otpusteni sa posla i ne bi imali ni kinte. A?! Sta onda? :x