Ma imala sam svoje ja, samo nisam znala kako se izgovara.

...Videti nick...:P...Nije mi se desavalo i optimisticno slutim status quo po tom pitanju (kolega Derer najnadahnutije elaborira moj slucaj - ima veze sa gold digging-om, nacionalnim identitetom, horoskopom, opstom karakternom i etickom degutantnoscu - i gotovo sam sigurna da se pominju dolari u ocima)

P.S. ...Konacno: Pu, prva!...:srecna:

Poslednja izmena:
Žene, kad ste u vezama ispadale najveći debili? Tj. kad ste sebe najviše ponizile pred nekim, kakva ste sve s.ranja progutale trepćući?

Samo iz veze sa ocem moga deteta vucem negativna iskustva. Pogresila sam jer sam davala novu sansu i tako se upetljala u veci problem. Sada znam da treba seci u korenu, ali kasno...
Ponizila sam se svesno i dobrovoljno, i gutala sam sa razlogom, u situacijama kada je to bio jedini nacin da ostanem uz dete.

Žene, kad ste u vezama ispadale najveći debili? Tj. kad ste sebe najviše ponizile pred nekim, kakva ste sve s.ranja progutale trepćući?

Bila sam zaljubljena ludo u jednog momka...
I poigrala se sa njegovim osecanjima...
Posle sam mislila puci od muke, dal sujeta, ili sam ga stvarno volela ne znam...
Znam da sam mu jednom,
u nekom izlasku poslala poruku sadrzine da ga volim i da cu uraditi sta god.zeli... :rumenko:

Srecom covek video koliko je sati...
Pa iskulirao...

Dan danas sam mu zahvalna na tome...
Jer da me nije ignorisao, nikad ne bih upoznala mm-a... :)

...Videti nick...:P...Nije mi se desavalo i optimisticno slutim status quo po tom pitanju (kolega Derer najnadahnutije elaborira moj slucaj - ima veze sa gold digging-om, nacionalnim identitetom, horoskopom, opstom karakternom i etickom degutantnoscu - i gotovo sam sigurna da se pominju dolari u ocima)

dolari samo ako si bas amater
pa pogle kurs dolara...taj se nikad nece oporavit
da ameri nisu onako...simpatican narod ne bi vise ni radila s njima :sad2:

Iha, dobro si prosla...meni je Derer kazao da cu zavrsiti u nekom jarku:-)

Sto se teme tice, debil sam jer se uvlacim u debilne situacije a uvlacim se jer hocu da ih izbegnem ali ih baksuzno vazda docekam u gorem ruhu.

kad sam znala da me vara, a pravila se da je sve ok. nalazila duge smedje dlake na jastuku, a ja imala tada kratku crvenu kosu. sad mi dodje da se isamaram kolko sam glupa bila
Ovako nesto...
Samo sto mi nismo bili u vezi, ja sam jako zelela ali on nije. Bog zna sa koliko je nas bio istovremeno, sada me sramota kada se setim sa kojim sam mrvicama bila zadovoljna. Ali dobro, nije dugo trajalo, par meseci, dozvala sam se pameti na vreme. Zivotna lekcija kao i svaka druga.

ova brate kad sroči ovako neki post ja ga ništa ne skontam :/

ova brate kad sroči ovako neki post ja ga ništa ne skontam :/
I ja isto. :rumenka:

A tema - odrekla se svog ja i radila sve kako se od mene tražilo dok mi nije eksplicitno rečeno da kad se budemo uzeli, ja ću da sedim kući i gajim decu, a on će da zarađuje. :eek:
Lampica se konačno upalila, bila je to najveća ljubav u mom životu i oboje smo voleli istu osobu - njega. :roll:

Uf, ne pitaj.
Kad se samo setim nekih stvari, naježim se.
I to je kao bila ljubav. :roll:

- - - - - - - - - -

I ja isto. :rumenka:

A tema - odrekla se svog ja i radila sve kako se od mene tražilo dok mi nije eksplicitno rečeno da kad se budemo uzeli, ja ću da sedim kući i gajim decu, a on će da zarađuje. :eek:
Lampica se konačno upalila, bila je to najveća ljubav u mom životu i oboje smo voleli istu osobu - njega. :roll:

I sad se bečiš k'o da je to nešto loše.. Šta sad, ja trenutno ne radim, a i ne radi mi se, trenutno, da budem iskrena - i ovako imam previše posla, je l treba da se obesim? :think:

Uf, ne pitaj.
Kad se samo setim nekih stvari, naježim se.
I to je kao bila ljubav. :roll:

- - - - - - - - - -

I sad se bečiš k'o da je to nešto loše.. Šta sad, ja trenutno ne radim, a i ne radi mi se, trenutno, da budem iskrena - i ovako imam previše posla, je l treba da se obesim? :think:

Pa izvini, ali jeste jako loše da tebi neko kao punoletnoj osobi određuje da li ćeš da radiš ili ne... Ja bih se zapalila da ne radim i da mi se ceo život vrti oko kuće.

Pa izvini, ali jeste jako loše da tebi neko kao punoletnoj osobi određuje da li ćeš da radiš ili ne... Ja bih se zapalila da ne radim i da mi se ceo život vrti oko kuće.

E to jeste, kad ti neko određuje, slažem se.
Eto, meni trenutno 'vako ne smeta, ne mislim da ceo život sedim i rađam i čuvam decu, al' još ne znam šta ću i kako.
Jedna od ideja je bila da uletim u porodični biznis, mislim, nazovimo to tako, da mi šef bude muž. :lol:
A i da znaš da mi se sviđa, bar ću moći da krešem šefa i budem moralna. :flert:
I nije da i'am 50 god. pa da kukam tu nešto, polako, da se malo skontam..

E to jeste, kad ti neko određuje, slažem se.
Eto, meni trenutno 'vako ne smeta, ne mislim da ceo život sedim i rađam i čuvam decu, al' još ne znam šta ću i kako.
Jedna od ideja je bila da uletim u porodični biznis, mislim, nazovimo to tako, da mi šef bude muž. :lol:
A i da znaš da mi se sviđa, bar ću moći da krešem šefa i budem moralna. :flert:
I nije da i'am 50 god. pa da kukam tu nešto, polako, da se malo skontam..
Aman... ne moš bit' moralna ako se krešeš sa šefom... pa makar ti i otac lično bio.

Back