gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Žene, kad ste u vezama ispadale najveći debili? Tj. kad ste sebe najviše ponizile pred nekim, kakva ste sve s.ranja progutale trepćući?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maslim da se sve svodi na krevet i kujnuŽene, kad ste u vezama ispadale najveći debili? Tj. kad ste sebe najviše ponizile pred nekim, kakva ste sve s.ranja progutale trepćući?
Žene, kad ste u vezama ispadale najveći debili? Tj. kad ste sebe najviše ponizile pred nekim, kakva ste sve s.ranja progutale trepćući?
Ih... sta sve zene mogu da progutaju... nekad i ja zinem od cuda kad cujem...![]()
![]()
...Videti nick......Nije mi se desavalo i optimisticno slutim status quo po tom pitanju (kolega Derer najnadahnutije elaborira moj slucaj - ima veze sa gold digging-om, nacionalnim identitetom, horoskopom, opstom karakternom i etickom degutantnoscu - i gotovo sam sigurna da se pominju dolari u ocima)
P.S. ...Konacno: Pu, prva!...![]()
...Videti nick......Nije mi se desavalo i optimisticno slutim status quo po tom pitanju (kolega Derer najnadahnutije elaborira moj slucaj - ima veze sa gold digging-om, nacionalnim identitetom, horoskopom, opstom karakternom i etickom degutantnoscu - i gotovo sam sigurna da se pominju dolari u ocima)
Ja sam gresila jer se nisam dovoljno trudila, suvisa sam bila da li ponosna ili stidljiva. Za jednim momkom sam patila 5 godina, pa i danas kad ga sretnem, nije mi bas svejednoSreca, pa mi je muz covek od akcije, nije mi dao mira dok nisam pristala da se udam za njega
![]()
Ovako nesto...kad sam znala da me vara, a pravila se da je sve ok. nalazila duge smedje dlake na jastuku, a ja imala tada kratku crvenu kosu. sad mi dodje da se isamaram kolko sam glupa bila
I ja isto.ova brate kad sroči ovako neki post ja ga ništa ne skontam :/
I ja isto.
A tema - odrekla se svog ja i radila sve kako se od mene tražilo dok mi nije eksplicitno rečeno da kad se budemo uzeli, ja ću da sedim kući i gajim decu, a on će da zarađuje.
Lampica se konačno upalila, bila je to najveća ljubav u mom životu i oboje smo voleli istu osobu - njega.![]()
Iha, dobro si prosla...meni je Derer kazao da cu zavrsiti u nekom jarku:-)
Sto se teme tice, debil sam jer se uvlacim u debilne situacije a uvlacim se jer hocu da ih izbegnem ali ih baksuzno vazda docekam u gorem ruhu.
Uf, ne pitaj.
Kad se samo setim nekih stvari, naježim se.
I to je kao bila ljubav.
- - - - - - - - - -
I sad se bečiš k'o da je to nešto loše.. Šta sad, ja trenutno ne radim, a i ne radi mi se, trenutno, da budem iskrena - i ovako imam previše posla, je l treba da se obesim?![]()
Pa izvini, ali jeste jako loše da tebi neko kao punoletnoj osobi određuje da li ćeš da radiš ili ne... Ja bih se zapalila da ne radim i da mi se ceo život vrti oko kuće.
kad sam znala da me vara, a pravila se da je sve ok. nalazila duge smedje dlake na jastuku, a ja imala tada kratku crvenu kosu. sad mi dodje da se isamaram kolko sam glupa bila
Aman... ne moš bit' moralna ako se krešeš sa šefom... pa makar ti i otac lično bio.E to jeste, kad ti neko određuje, slažem se.
Eto, meni trenutno 'vako ne smeta, ne mislim da ceo život sedim i rađam i čuvam decu, al' još ne znam šta ću i kako.
Jedna od ideja je bila da uletim u porodični biznis, mislim, nazovimo to tako, da mi šef bude muž.
A i da znaš da mi se sviđa, bar ću moći da krešem šefa i budem moralna.
I nije da i'am 50 god. pa da kukam tu nešto, polako, da se malo skontam..