"Ma cao..

uzasno sam nagla i nepromisljena ali mi se nekako uvek oprastalo to, valjda zato sto sam slatka :malav:

ucim se u zadnje vreme da odbrojim do 10, pre reakcije, nekada uspem, nekada ne
inace, to je deo karaktera, ne odluke, jako je tesko to promeniti, sad mi sin ima isti problem, pa se treniramo malo, da pocne sto ranije to da koriguje

Ja sam ko Smokva, najgori prema onima koje znam. Za nepoznate bas promrmljam u bradu "Ma zabij se.." i zivot je lep :malav:
Bravo muskarcine.Tracarite kao najgore babe.
Trac i promaja ne postoje:rtfm:
jesam inpulsivna
al sam naucila da u besu nista ne cinim
Bas nista?:per:
otkacim kad posumnjam na manjak postovanja,iz mesta
nije u pitanju ni predumisljaj ni impulsivnost,nekad je dovoljno da osetim nesto sto mi se ne svidja
ne zalim,lako stvaram nove odnose
cao :lol:
Jesu li duboki?:malav:

Непромишљено - не.

Ако је већ дошло дотле, значи да је и било време.

А да умем да будем сурова и претемпераментна у тим тренуцима - умем.

Ja cutim i trpim i cutim i cutim,e a kad eksplodiram ne gledam sta govorim,ospem paljbu i socno se ispippppckaram onako od srca da doticna osoba samo zeva jer ne moze da dodje do reci :lol: Neretko sam cula posle toga komentare tipa al me napusi svetski ko sto niko nije :lol: Samo sto ti ljudi zaborave koliko sam njihovih sranja pre toga ja progutala.

..zabij se u tri chke materine" :mrgreen:

Koliko ste nagli, pretemperamentni, nepromisljeni i da li ste ikada prekinuli neku vezu, kontakt ili poslovni odnos bez mnogo razmisljanja, cak i na vlastitu stetu?

U sebi sam uvek beskompromisan, ali me je zivot naucio da moram da pravim kompromise. Zato sada ne reagujem "na prvu loptu", ali se svetim i osvetim kasnije.

..zabij se u tri chke materine" :mrgreen:

Koliko ste nagli, pretemperamentni, nepromisljeni i da li ste ikada prekinuli neku vezu, kontakt ili poslovni odnos bez mnogo razmisljanja, cak i na vlastitu stetu?
ne, ne, ne, ne

- - - - - - - - - -

Неколико пута и уопште се не кајем. Требало је и раније.
da, ja se kajem sto nisam

Back