Ma bre bice nezavisno kosovo!!! ne mozemo mi protiv amerike!

Torius:
Џони, па већ смо им показивали, па нас има 1 милион мање а држава нам је потпуно разорена. Ајде мало да се позивамо на међународно право и да кукамо као Хрвати 91 па да видимо како ћемо проћи, зашто ми морамо увек главом кроз зид, ваљда смо паметнији од тога.
...cek samo malo..kad smo mi to kukali..de malo pojasni.....

viva las vegasos:
...cek samo malo..kad smo mi to kukali..de malo pojasni.....

Па како кад 91 и 92. Није то ништа лоше, само исто као ми сад Међународно право итд, то је било мудро тј били сте мудрији 10 пута од нас. Друга ствар је што смо и једни и други били довољно глупи да заратимо, и то без икаквог разлога, тј уз свесрдну помоћ оних који су од тога профитирали.

Torius:
Па како кад 91 и 92. Није то ништа лоше, само исто као ми сад Међународно право итд, то је било мудро тј били сте мудрији 10 пута од нас. Друга ствар је што смо и једни и други били довољно глупи да заратимо, и то без икаквог разлога, тј уз свесрдну помоћ оних који су од тога профитирали.
.aj posto si mladji ...recimo ovako...91/92..mi smo kukali protiv embarga na uvoz oruzja ..dobili ga i mi i vi mislim na embargo ..s razlikom ..da nismo bas posteno podijelili tu skalameriju fifti/fifti...i istina je kukali smo..sam netko je kasnije kukao kad smo mi ponesto kupili a ponesto oteli..slicne skalamerije....znaci kukali smo nekad netko u neko vrijeme ali kukali smo svi...kuku..kuku..s ostalim se u potpunosti slazem...da smo glumpavi ....svi u kompletu..(da se neki ne uvrijede)...istina je....nadam se da ce takvi kao ti i slicni i kod Vas a i kod nas prezivjeti...i nastaviti druga darvina i njegovu teoriju evolucije...(rad je od majmuna napravio covjeka ali i covjeka majmunom)... ;) ;)

Torius:

Само ти лижи буљу......лижиииииии........... 8-)http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4925498&postcount=185

eremita:
Само ти лижи буљу......лижиииииии........... 8-)http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4925498&postcount=185

Ma kakvo lizanje bulje, sta pricas bre ti. Pre svega, ja sam patriota, a to ne znaci da moram da mrzim Hrvate, vec ih uvazavam onoliko koliko i oni mene uvazavaju. A smatram da bi ekonomska saradnja bila na obostranu korist, a da od sukoba nas na Balkanu samo Ameri profitiraju, ali shvatices ti to vec. Svaki puta kad se medjusobno kacimo i ratujemo na Balkanu Ameri... etc trlaju ruke a dolare trpaju u dzep jer logika kapitalizma zahteva profit a nema etickih ogranicenja, a sta ces profitabilniji posao od rata kad parce gvozdja prodajes za 500 evra.

PS Svojom mrznjom prema komsijama radis za Amere, razmisli o tome.

Torius:
Ma kakvo lizanje bulje, sta pricas bre ti. Pre svega, ja sam patriota, a to ne znaci da moram da mrzim Hrvate, vec ih uvazavam onoliko koliko i oni mene uvazavaju. A smatram da bi ekonomska saradnja bila na obostranu korist, a da od sukoba nas na Balkanu samo Ameri profitiraju, ali shvatices ti to vec. Svaki puta kad se medjusobno kacimo i ratujemo na Balkanu Ameri... etc trlaju ruke a dolare trpaju u dzep jer logika kapitalizma zahteva profit a nema etickih ogranicenja, a sta ces profitabilniji posao od rata kad parce gvozdja prodajes za 500 evra.

Само неко са 'рвацког говорног подручја може да каже. "сваки путА" - јер се српски каже: СВАКИ ПУТ..... :evil:

Ја и не кажем да би било ко требало да мрзи било кога, а понајмање да би Срби требало да ратују, то је последица твоје параноје... а ако ти верујеш да усраше уважавају Србе - онда си у тешкој заблуди.

И на КАКВУ то "економску сарадњу" мислиш! Да покупују за џабе наше фабрике и ресурсе а да у исто време ни један Србин не може ни нос да промоли у усташији, да ли на ту сарадњу мислиш? Срамота! То што ти немаш више ни трунку људског (а о националном и да не говорим) достојанства - то је твоја приватна ствар, али немој такву болештину да шириш на друге људе.

eremita:
Само неко са 'рвацког говорног подручја може да каже. "сваки путА" - јер се српски каже: СВАКИ ПУТ..... :evil:

Ја и не кажем да би било ко требало да мрзи било кога, а понајмање да би Срби требало да ратују, то је последица твоје параноје... а ако ти верујеш да усраше уважавају Србе - онда си у тешкој заблуди.

И на КАКВУ то "економску сарадњу" мислиш! Да покупују за џабе наше фабрике и ресурсе а да у исто време ни један Србин не може ни нос да промоли у усташији, да ли на ту сарадњу мислиш? Срамота! То што ти немаш више ни трунку људског (а о националном и да не говорим) достојанства - то је твоја приватна ствар, али немој такву болештину да шириш на друге људе.

Па ти имаш емотивних проблема, али добро твоја ствар. Можемо ми и да се нађемо да видимо ко има достојанства а ко нема. Ја сам на Вождовцу а ти пи.чко једна Врачарска види где ћемо. Можемо код тебе у крају а можемо и код мене.

Сваки пута је словна грешка.

ПС То што они купију фабрике је добро, као што је добро што је Мишковић покуповао пола код њих (преко иностраних рачуна) - за достојанство сам ти одговорио а и за национални понос.

Torius:

..uzalud vam trud sviraci...ne vrijedi njemu govoriti..izgubljen slucaj...
slazem se s tobom..ekonomija je najbolji lijek...lova uvijek prolazi bez obzira na boju..davno su ljudi koji se bave kriminalom skuzili da lova nema granica niti nacionalnih interesa....koja je danas razlika izmedju tih kriminalaca ili politicara..osim sto jedni pisu zakon a drugi ga se "ne" pridrzavaju..i na kraju gdje je tu obican covjek koji zeli zivjeti od svog rada i truda....

Back