M O L I T V A

neko je rekao kao fora jadna marija zbog fizickog hendikepa.... :roll:
ljudi nije ne daj boze paralizovana,ili tako nesto...devojka je nekome lepa nekome nije,ukusi..i ne pominjite vise to da li izgleda kao musko,tranvestit ili slicno.....pobedili smo,radujte se i prekinite da cepidlacite oko gluposti......

Lucky girl:
neko je rekao kao fora jadna marija zbog fizickog hendikepa.... :roll:
ljudi nije ne daj boze paralizovana,ili tako nesto...devojka je nekome lepa nekome nije,ukusi..i ne pominjite vise to da li izgleda kao musko,tranvestit ili slicno.....pobedili smo,radujte se i prekinite da cepidlacite oko gluposti......

ja sam upotrebila rech fizichki hendikep, kao OCHIGLEDAN IRONICHAN komentar na prethodne postove...kad su vec bile propisane dijagnoze i opisi..od strane savrshene nam populacije... ne znam da li mislish na mene...

Takodje sam rekla svaka joj chast i to mislim svim srcem i radujem se njenom uspehu...koji je josh veci bash zbog podmetnutih''klipova'', a ne bezrezervne podrshke...iz pozadinskih redova

A shto se tiche tog komentara, smisao mu je bio:
-dovoljno je da neko krene da pretjeruje u izrugivanju i da se od jedne lichnosti napravi cirkus...i ako prevagne ''takav smeh'', niko nece ukljuchiti mozak da posmatra drugachije...nego ce samo kolona komentara da se nastavi

-dovoljno je da neko krene da hvali pa ce opet ako bude dovoljan broj masa krenuti da se lepi na ''pozitivno mishljenje (a u sushtini bi se veliki broj nashao i u onoj ismevachkoj koloni, da je bilo u vecini i u modi )...i da nije postao sad kao trend...itd
Ali, mislim da Marija uziva u svom trijumfu i ne obazire se na sve ovo, jer ''psi laju, karavani prolaze''

TashaaAAa:
Okej, ali opet treba dati mladima priliku, tako da mislim da ju je Marija zasluzila, ima 22 ili 23 godine , fenomenalan glas,zasto da ne dobije to cuveno prvo mesto?

pa ova druga marija ima 19 godina ljepsha je, inteligentnija, ima ljepsi glas....zasto da ne dobije to cuveno prvo mjesto

Sanja Carica:
CESTITAM!!A ako cemo iskreno i zasluzila je!Pesma je mnogo bolja od svih onih salabajzerskih!Ukrajinu necu ni da komentarisem,Albanci su ispunili cak i prevazisli ocekivanja onim 1 bodom,Britanci mogu da se ter.aju zajedno sa svojom avio kompanijom kao i svi koji nam nisu dali nijedan bod!

Aaaa..........voditeljka je stvarno carcina! :lol: :lol: :lol:

Jesi sigurna da je voditeljka u pitanju?? Hvalila si komentatorku! :lol:

Sinoc gledah na HTV-u emisiju posvecenu Eurosongu,pod naslovom "Srpska molitva za Evropu",tako nekako...Gosti su bili neki njihovi "glazbenici",izmedju ostalih i Tonci Huljic,Dado Topic i bivsa pobjednica evrovizije Emilija Kokic...Mogu reci da su me prijatno iznenadili,pricajuci u pozitivnom kontekstu o Srbiji,kao i o Mariji i pjesmi...Cak je i voditeljka,na pokusaj jedne od gosci (zaboravila sam ime)da omalovazi tu manifestaciju kao onu koju prati samo gej populacija,odgovorila da bude realna i da to prati sto miliona ljudi,pa nisu valjda svi gej...Dado Topic je izgledao tuzno ko da su mu svi pomrli,ne daj boze...i vidjelo se da mu je zao sto nije bio bar u finalu...pa vi vidite...:) a ovdje se neki trude da omalovaze Marijinu pobjedu...

limunada:
Sinoc gledah na HTV-u emisiju posvecenu Eurosongu,pod naslovom "Srpska molitva za Evropu",tako nekako...Gosti su bili neki njihovi "glazbenici",izmedju ostalih i Tonci Huljic,Dado Topic i bivsa pobjednica evrovizije Emilija Kokic...Mogu reci da su me prijatno iznenadili,pricajuci u pozitivnom kontekstu o Srbiji,kao i o Mariji i pjesmi...Cak je i voditeljka,na pokusaj jedne od gosci (zaboravila sam ime)da omalovazi tu manifestaciju kao onu koju prati samo gej populacija,odgovorila da bude realna i da to prati sto miliona ljudi,pa nisu valjda svi gej...Dado Topic je izgledao tuzno ko da su mu svi pomrli,ne daj boze...i vidjelo se da mu je zao sto nije bio bar u finalu...pa vi vidite...:) a ovdje se neki trude da omalovaze Marijinu pobjedu...

Tijanic je bio posle na prvom kanalu, rekao je da su ga iskljucili i da su ovi pricali o Marijinom izgledu i o njenoj seksualnoj opredeljenosti???:shock:

E ne mogu da verujem,mi Srbi nikad ne mozemo da budemo zadovoljni....Strasno je to sto se njenom pobedom pokrecu neke dileme o njoj. Zar ne treba biti srecan zbog pobede nase zemlje po prvi put u zivotu??????Ne mogu da verujem da ce uvek biti takvih osoba u nasoj lepoj Srbiji!!!!!!!!!

Ja to sve pricam jos otkako je izabrana na Beoviziji. Tijanic je stvarno pricao da su Hrvati komentarisali njen izgled i sex. opredeljenost.Kao da je to uopste bitno :roll:
Stvarno mi je vise muka od takvih komentara...Umesto da se lepo svi radujemo,mi trazimo dlaku u jajetu...

Akimoto:
Svaka cast,cestitke Mariji na zasluzenoj pobedi.
Hvala joj sto je vratila Evroviziju u Srbiju kao sto je i obecala i ne zaboravite da smo prvi put ucestvovali kao SRBIJA!!!
Na stranu kako devojka izgleda...ako se Evropa nije osvrnula na to,sto bi mi?
Ukrajinska pesma je bila odlicna,kao i Bugarska.
Englezi su bili smesni,em nam nisu dali ni bod...u usta ih shkrbava...
Ja mislim isto ko CJale :*

divlja:
Tijanic je bio posle na prvom kanalu, rekao je da su ga iskljucili i da su ovi pricali o Marijinom izgledu i o njenoj seksualnoj opredeljenosti???:shock:

Moram priznati da nisam gledala bas do kraja ...ebi ga,zaspah...:) pa ne znam da li ga iskljucise,ali na pocetku je imao bas veliku "minutazu"...a pricali su uglavnom o muzici i stanju na hrvatskoj estradi...kako oni ne znaju da izaberu pjesmu ,a srbi znaju :) ..itd.itd

Back