volim da volim
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
najzad pobeda cestitke nasoj ekipi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti si kao lepa,ajde cuti molim te pesma je vrh ma i ona je super,treba bre svi da joj cestitamo,jbt ja slusam samo haus i tedhno ali je ipak gotivim mnogo zato sto ima extra glasNBG_GIRL:lepa je pesma,i sve to! ali marija........![]()
Ma ajde...NBG_GIRL:lepa je pesma,i sve to! ali marija........![]()
Lucky girl:ne serite vi koji kazete da je ruzna.......... pesma je bitna i marija SVAKA CAST!!!!!!! i devojka ima sarm, i kraj price....ne lupajte oko fiz izgleda ;p
Niko ne kaze da je mis,ali ne moze se reci da je nakaza,ima i ruznijih od nje ! Sto kaze Lucky,ima sarm !!! Ako nista,bar je prirodna,a nema vestacku lepotu,kao mnoge nase pevacice !!!Corto Malteze:ma znaru je ko lopov, izvini ali stvarno za nju ne mogu da kazem da je lepa...nema nista lepo na njoj, ni uvo joj nije lepo
Billie Jean:Niko ne kaze da je mis,ali ne moze se reci da je nakaza,ima i ruznijih od nje ! Sto kaze Lucky,ima sarm !!! Ako nista,bar je prirodna,a nema vestacku lepotu,kao mnoge nase pevacice !!!![]()
Ja mislim isto ko CJale :*Akimoto:Svaka cast,cestitke Mariji na zasluzenoj pobedi.
Hvala joj sto je vratila Evroviziju u Srbiju kao sto je i obecala i ne zaboravite da smo prvi put ucestvovali kao SRBIJA!!!
Na stranu kako devojka izgleda...ako se Evropa nije osvrnula na to,sto bi mi?
Ukrajinska pesma je bila odlicna,kao i Bugarska.
Englezi su bili smesni,em nam nisu dali ni bod...u usta ih shkrbava...
upravoBillie Jean:Ona je pevacica,a ne manekenka,tako da mislim da treba komentarisati njenu muziku i glas,a ne izgled !!!![]()