M O L I T V A

Corto Malteze:
ma znaru je ko lopov, izvini ali stvarno za nju ne mogu da kazem da je lepa...nema nista lepo na njoj, ni uvo joj nije lepo
Niko ne kaze da je mis,ali ne moze se reci da je nakaza,ima i ruznijih od nje ! Sto kaze Lucky,ima sarm !!! Ako nista,bar je prirodna,a nema vestacku lepotu,kao mnoge nase pevacice !!! :roll:

Svaka cast,cestitke Mariji na zasluzenoj pobedi.
Hvala joj sto je vratila Evroviziju u Srbiju kao sto je i obecala i ne zaboravite da smo prvi put ucestvovali kao SRBIJA!!!
Na stranu kako devojka izgleda...ako se Evropa nije osvrnula na to,sto bi mi?
Ukrajinska pesma je bila odlicna,kao i Bugarska.
Englezi su bili smesni,em nam nisu dali ni bod...u usta ih shkrbava...

Akimoto:
Svaka cast,cestitke Mariji na zasluzenoj pobedi.
Hvala joj sto je vratila Evroviziju u Srbiju kao sto je i obecala i ne zaboravite da smo prvi put ucestvovali kao SRBIJA!!!
Na stranu kako devojka izgleda...ako se Evropa nije osvrnula na to,sto bi mi?
Ukrajinska pesma je bila odlicna,kao i Bugarska.
Englezi su bili smesni,em nam nisu dali ni bod...u usta ih shkrbava...
Ja mislim isto ko CJale :*

Nije mi jasno da se pored pobede na takmicenju na kojem smo retko kada imali srece pominje izgled devojke koja je tu pobedu donela. Nije bila na nekakvom bizarnom top 10 look manifestaciji nego negde drugde pa komentari koji se ovde ostavljaju su stvarno neukusni. Ako je to sve sto mozete reci za nekog ko je kao pevac postigao neki uspeh bez dupe - struk - sise primarnih karakteristika onda je i taj komentar deo njene pobede jer ih je sigurno milion puta slusala i sama pa je opet probila " barijeru " zlonamernih esteta i postigla ono sto niko odavde nije postigao tek - tako. Slusajte muziku a oci trljajte pogacicama.

Ljudi najbolji smo!!! Eeeee... NAJBOLJI!!! Ja do malopre plakala od srece... Jeb*ali smo im kevu evropsku!!!
icon_triprsta.gif

Mariji svaka cast... Nemam reci, ovako nesto nisam ni sanjala...
eusa_clap.gif
eusa_clap.gif
eusa_clap.gif

Konacno da i mi ubodemo nesto... Sad ce valjda i BG da nam srede (zamaskiraju) da izgleda lepo (bar) dok ne prodje cela ta frka oko Eurosonga... Zamislite, sledece god. ce neko najaviti program sa: "Welcome to the Eurosong 2008, welcome to BELGRADE!!!" Jao kako to divno zvuci, jedva cekam...
115.gif

P.S. Moram da kazem da su me CG-**** potpuno odusevili... Ja sam mislila da nam ni bod nece dati, kad ono...

I za kraj samo...
srbija1ib6vw5sg9.gif

Back