Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U zavisnosti od delatnosti, pojavljuju se i razni % popusta. Na benzin ne možete da očekujete 10%, kada je ukupna marža manja od 10%. Tu je i 1% Lyoness-ov tako da je ukupni rabat na tom primeru 4%.
Vidite da imamo C, D, G, J, N, a i druge oznake...
Tek je počelo upisivanje prodavnica. Stvari su pod kontrolom.

DakleM:
- Ako se uključite kod mene odštampaću Vam i dostaviti besplatno Lyoness karticu!

Hahahah :D:D:D::D

JBTe, pa kakva je to firma gde se tek tako stampaju kartice :D:D:D

Vidite da imamo C, D, G, J, N, a i druge oznake...
Tek je počelo upisivanje prodavnica. Stvari su pod kontrolom.

E cim imate te oznake, mora da ste mnogo zajebani :):)

Hahahah :D:D:D::D

JBTe, pa kakva je to firma gde se tek tako stampaju kartice :D:D:D

E cim imate te oznake, mora da ste mnogo zajebani :):)

Izgleda da sada verujemo i u Milera...

Postoji 4 vrste kartica:
1) žuta kartica – imaju je članovi biznis tima (besplatna – bez troškova)
2) plava kartica – dobija je svako ko avansira 150 evra ili ih ostvari iz kupovine na svom bonus računu (besplatna – bez troškova)
3) plava kartica koja se naručuje za 25 evra (nije obavezna)
4) besplatna kartica koju svako štampa iz svog ofisa na papiru, koja poseduje bar kod za svakog različit (jedini izdatak za svakog – košta malo parče papira + štampanje u boji).
Original kartice sadrže barkod, rf modulator, čip i magnetnu traku.
Najsavremenije kartice tipa Master i slične...

Izgleda da sada verujemo i u Milera...

Mueler i dalje odbija saradnju sa vama pa ti vidi.....

4) besplatna kartica koju svako štampa iz svog ofisa na papiru, koja poseduje bar kod za svakog različit (jedini izdatak za svakog – košta malo parče papira + štampanje u boji).
Original kartice sadrže barkod, rf modulator, čip i magnetnu traku.
Najsavremenije kartice tipa Master i slične...

Najsavremenija kartice tipa MasterCARD, VISA, American Express se ne stampaju na kucnim stampacima :D:D:D

Sad cu ja da istampam jedno 200 tih tvojih kartica :D::D:D:

Ovako izgledaju karttice koje se ne štampaju, i one imaju sva najsavremenija sredstva identifikacije.

Prilozi

• KARTICA copy.jpg
    KARTICA copy.jpg
    49,1 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:
Sa mojom karticom, popust dođe meni na račun, slobodno izvoli...
A verovatno će biti potreban i dokument poput lične karte, da prodavac provuče karticu kroz aparat. Tako rade neki megamarketi u Nišu, ali na žalost nisu tipa mlm-a. Za to što sam preneo informaciju komšijama da uzmu besplatno kartice kod njih, ja nemam nikakvu naknadu. Reklamirao sam ih zadžabe.
E u Lyoness-u se reklama unovčava kroz popuste i lično, i od onih kojima smo preneli reklamu - informaciju...

Sa mojom karticom, popust dođe meni na račun, slobodno izvoli...
A verovatno će biti potreban i dokument poput lične karte, da prodavac provuče karticu kroz aparat. Tako rade neki megamarketi u Nišu, ali na žalost nisu tipa mlm-a. Za to što sam preneo informaciju komšijama da uzmu besplatno kartice kod njih, ja nemam nikakvu naknadu. Reklamirao sam ih zadžabe.
E u Lyoness-u se reklama unovčava kroz popuste i lično, i od onih kojima smo preneli reklamu - informaciju...

Zar ti onda nije lakse da odspampas jedno 10000 ovih kartica i podles svima da koriste u tvoje ime.

Hehehhe....bato, ser*em ti se u tu firmu cija ID kartica se samostalno stampa i za koju te boli uvo.....

Zar ti onda nije lakse da odspampas jedno 10000 ovih kartica i podles svima da koriste u tvoje ime.

Mislim da je Tonci u pravu... Postoji mogucnost za prevaru. Zamisli da se recimo dogovorim sa kasirkom u nekom velikom marketu (koji je partnerska firma) da mi svaki dan provlaci karticu (sto u krajnjoj liniji moze da bude i njena kartica) za nekoliko (citaj "mnogo") racuna, koje moze da iskoristi od ljudi koji placaju a ne znaju za Lyoness, a takvih je mnooogo vise...
Ako nisam u pravu, molim da me demantujete, jer u suprotnom sve pada u vodu...

Kao što sam i napisao: plastificirane kartice koje imaju najsavremenije metode identifikacije su unikati. Dobijaju ih lojalni kupci ili oni koji se od odmah odluče da ozbiljno rade posao. A svako može sebi da odštampa karticu koja se nalazi u ofisu koliko puta hoće. To je prednost, a ne mana...
Ali ne može da se koristi tuđa kartica. Nećete Vi da naštampate 1000 kartica, stanete na ulaz u megamarket, dajete ih svakom kupcu, i na taj način ostvarujete korist. Svako mora da se identifikuje da je vlasnik kartice odnosno ko što rekoh da pokaže ličnu kartu...

Kao što sam i napisao: plastificirane kartice koje imaju najsavremenije metode identifikacije su unikati. Dobijaju ih lojalni kupci ili oni koji se od odmah odluče da ozbiljno rade posao. A svako može sebi da odštampa karticu koja se nalazi u ofisu koliko puta hoće. To je prednost, a ne mana...
Ali ne može da se koristi tuđa kartica. Nećete Vi da naštampate 1000 kartica, stanete na ulaz u megamarket, dajete ih svakom kupcu, i na taj način ostvarujete korist. Svako mora da se identifikuje da je vlasnik kartice odnosno ko što rekoh da pokaže ličnu kartu...

A sta ako radim na kasi u marketu koji je partner Lyonessa i moju karticu provlacim vrlo vrlo cesto, za racune onih ljudi koji nisu culi i nisu clanovi Lyonessa? Molim za odgovor, jer Srbin se svega seti...

Pitanje za Vojana. Citajuci sve vase komentare sledi da mogu da kupujem ako imam novac na tom bonus racunu, i to doplatom sa vaucerima. Pimer: roba vredi 1000eur. Rabat za podelu kroz sistem 10%. Sakupio sam u, kako kazes, cupu 100eur i hteo bih da ih iskoristim ovom kupovinom. Dajem svojih 900eur i koristim tih 100eur sa vaucerom.
PITANJE 1: posto doplacujem 900eur, to znaci i da na njih idu sve provizije (1%, 0.5%, 0.5%, i ostatak% ponovo u cup), ili ne?
PITANJE 2: Kako to sa vaucerima funkcionise u praksi?

Prateci svu vasu prepisku, postavio bih pitanje za Vojana. Ako sam dobro razumeo, u cupu se gomila neki novac iz strukture avansom ili kupovinom iz ostatka rabata. Ako je, na primer, u tom cupu 100eur, a roba košta 1000 eur, i recimo da je neto rabat za podelu kroz sistem 10%. Znači plaćam 900eur, i purem vaucera koristim tih 100eur, da bih kupio robu u vrednosti 1000eur. Pitanje je: da li po toj logici provizije i rabati idu na tih 900eur, ili ne?
Molim za objasnjenje... I uopste, kako u praksi se uopste koriste ti vauceri?

"Ćup" je naš prevod za bonus račun. Tu se skuplja novac od rabata većeg od 2%. Na primeru kada pored prodavnice piše slovo "E" (peto slovo) rabat za deobu je 5% (1% ide na direktnu uštedu u pravi račun, dva sponzora dobiju po 0.5% u pravi račun, a 3% ide u bonus račun - "ćup". Kada se iz kupovine sakupi više od 50 evra u bonus računu - "ćupu" dobije se pozicija u binarnoj matrici na kraju lanca (pozicionira se na prvo slobodno mesto sa leva na desno i od gore na dole). Tada se bonus račun umanji za 50 evra i tih 50 evra se razdele naviše vlasnicima pozicija u binarnoj matrici kojima se popuni 3+3, 5+5, 10+10 ... 35+35 pozicija u matrici. Od tada se i Vaša pozicija nalazi u binarnoj matrici, i Vi od tada počinjete da dobijate novac kada se ispod te Vaše pozicije pojavljuju nove pozicije u matrici.
Maksimalna vrednost novca na bonus računu - "ćupu" je 50 evra. Ako kupite za 10.000 evra na 5% rabata, dobićete 1% uštedu - 100 evra, 2 sponzora iznad po 0.5% - 50 evra, a u bonus račun - "ćup" Vam dolazi 300 evra. Tih trista evra se razdele naviše kroz mrežu, a Vi dobijete 6 pozicija u binarnoj matrici, koje će Vam zaraditi 6x582 evra kada se ispod svake od njih pojavi 35+35 novih pozicija.
Ovo je bio način kada se iz kupovine puni bonus račun - "ćup" - niko nije oštećen, i svi su na dobiti. Ko ima veću mrežu, ispod njegove pozicije će se pojavljivati više pozicija koje dobiju ljudi kada uštede na svom bonus računu - "ćupu" po 50 evra. Kada se dobije prvi put pozicija, ona se pozicionira na prvo slobodno mesto, ispod pozicije prvog sponzora iznad, koji ima poziciju. Na taj način ko brže kupuje, pretekne svoje paralele, i prvi zauzme mesto u binarnoj matrici, i ispod njega se pojavljuju i pozicije od paralela, kao i od sponzora koje uvek dolaze na kraju lanca.
Drugi način je kada pozicija nastane iz avansa od 50 evra. Na taj način mi dobijamo poziciju u binarnoj matrici odmah, i tih 50 evra se razdele odmah kao u prethodnom slučaju. U ovom slučaju prvi sponzor iznad koji ima poziciju, bira gde će da pozicionira našu poziciju u matrici - tamo gde ima manje pozicija, i ne mora na prvo slobodno mesto. Može da bira kome će da pomogne, a kome ne, ali ako postavlja sva sa jedne strane, ne može da dobija zarade jer pozicija dobija isplate za 100+3 isto kao za 3+3, tako da mora da postavlja ravnomerno sa obe strane. Razlika je u tome da mi još ništa nismo kupili...
Nastavak večeras...

Prateci svu vasu prepisku, postavio bih pitanje za Vojana. Ako sam dobro razumeo, u cupu se gomila neki novac iz strukture avansom ili kupovinom iz ostatka rabata. Ako je, na primer, u tom cupu 100eur, a roba košta 1000 eur, i recimo da je neto rabat za podelu kroz sistem 10%. Znači plaćam 900eur, i purem vaucera koristim tih 100eur, da bih kupio robu u vrednosti 1000eur. Pitanje je: da li po toj logici provizije i rabati idu na tih 900eur, ili ne?
Molim za objasnjenje... I uopste, kako u praksi se uopste koriste ti vauceri?

Znači ako doplaćujete od 100 evra još 900 evra do 1000 evra, nema naknadnog rabata. Tih 100 evra su taj rabat, koji se razdeljuje naviše. Ovo je slučaj kada je 100 evra iz avansa. Tada nema onih 1% + 0.5% + 0.5% jer svih 100 evra su otišli u pozicije (dobiju se 2 pozicije po 50 evra u matrici).
Vi možete da potrošite tih 100 evra u bilo kojoj prodavnici partneru Lyoness-u. Ostatak od 900 evra Vi doplaćujete Lyoness-u na žiro račun, ili u gotovom u kancelariji Lyoness-a, i dobijate vaučer na 1000 evra.
Ovde imamo jednu novu prednost! Naručujete ukupno vaučere za 1000 evra, ali ne morate da dobijete jedan vaučer na 1000 evra, već vaučere raznih vrednosti, na primer: 5 vaučera po 20 evra, 10 vaučera po 50 evra i 4 vaučera po 100 evra (ukupno 1000 evra). Vi ne morate odmah da potrošite sve vaučere, već imate rok od godinu dana. Ovo može da se iskoristi za megamarkete najbolje, gde na primer na svakih deset dana trošimo po 50 evra...

Znači, ne doplaćuje se novac kao dodatak na novac skupljen u bonus računu - "ćupu". Novac se doplaćuje na avansiranje pozicija - kada unapred uplatite 50 evra za svoju buduću kupovinu. Doplaćujete u prodavnici sa 10% rabata za avans od 50 evra još 450 evra, i dobijete vaučere u ukupnom iznosu od 500 evra.
Novac koji se skupi u bonus računu - "ćupu" nije za potrošnju, već se razdeli kroz mrežu, i Vama omogući da učestvujete u deobi narednih 50 evra kada se pojavi nova pozicija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back