Lyoness! Zarađujte dok trošite novac!?!

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto vidim da je prica ozbiljna, gde mogu da procitam analizu i profil trzista koje tvrdi da ce biti 500 000 clanova u srbiji?
Nema pisanih informacija o budućnosti, to su samo procene, ali imam informacije o budućim događajima kao što su reklame, nagradne igre, i slično. U 2008 u aprilu - maju biće veliki spektakl kada će da čuje o lyoness-u skoro svako u ovih 8 zamalja koje su već registrovane u Evropi, a u drugom krugu i kod nas (2009). Detalje neću da dajem unapred jer je to iznenađenje. Živi bili pa videli i uživali.

Nema potrebe trošiti vreme i energiju na osobe koje ne žele, nije svako za MLM, nije svako za uspeh i nije svako za promene. Usmerite svoju energiju na one koji prepoznaju mogućnost za sebe.

Jedino što mi nije jasno, zašto osobe koje ne žele troše vreme i energiju da dokažu suprotno? To nije bez osnova, verovatno imaju neki lični razlog (ako nemaju razlog onda su mnoooogooo dokone) Zašto ne puste ove koji žele da sami o tome odlučuju. Najlakše je blatiti i kritikovati. Mišljenje je najjeftinija roba. Teže je "zasukati" rukave i nešto raditi u životu i unaprediti svoj stil života uopšte.

Ja Lyoness razumem kao jedan vid "mreže potrošača", gde ukoliko si član možeš da imaš i neki benefit, a novac svejedno trošiš kao što si i do sad, jedino što te do sad nije niko za to nagrađivao. Zapravo, omogućeno je da nešto uštediš, mada svi partneri Lyoness-a znaju da će taj isti novac kojim su te nagradili, opet njima da se vrati kroz nove kupovine. Suština je da se ovim podržava i motiviše potrošačko društvo. DRuga je stvar da li je ispravno podržavati potrošački mentalitet, ALI, hteli ili ne, određena dobra moramo kupovati, pa ako na tome možemo da uštedimo i u jednom trenutku zaradimo zašto da ne?
Apsolutno nije sumnjivo zašto je članstvo za kupce besplatno, naprotiv, bilo bi glupo da se plaća.
Imam razne kartice, raznih velikih trgovina i trgovačkih centara, neću ih navoditi zbog reklame, niko mi članstvo nije naplatio, i nije mi to bilo sumnjivo, jer ću ionako ostavljati novac kod njih, bilo bi sumnjivije da naplaćuju članarinu.
Ali, evo, i ja polako udjoh u zamku objašnjavanja Nevernim Tomama. Ko zna - zna ;)

Nema pisanih informacija o budućnosti, to su samo procene, a

ti kao ozbiljnu kompaniju reklamiras neku koja nema pisanih informacija?
nece moci, to ne ide tako.

dalje, kada trazim info o nekoj kompaniji krenem sa gugla...pa vidim sta su ko su, gde su ucestvovali, sa kim su saradjivali.
kada trazim lyoness, sve sto nadjem su linkovi ka spamerskim stranicama koje otvaraju milion popupova, i linkovi ka malim oglasima, a to nikako ne odslikava ozbiljnu kompaniju...

a POGOTOVO ovo:

Ma baš takve kao ti tražim. U 2008 će i u Grčku stići lyoness. Možeš da napraviš mrežu pre nego što drugi i znaju da će je biti. U novembru će biti prva masovna prezentacija u Makedoniji, a posle će da prenose u Tursku i Grčku. Svi koji rade MLM sanjaju za ovakvom informacijom. Mogu da ti pošaljem na tvoj e-mail detaljnu prezentaciju pa proceni koje su mogućnosti. Mene ove cifre od 500-1000 evra mesečno ne zanimaju. Tu ima mnogo više...

za informacije gde ce biti i sta ce biti, i o takvim planovima se PLACA, i to debelo...
a ti to tek tako bacis na forum potpuno nebitnim ljudima....

da ponovimo:

MLM offers better opportunities than all other conventional
business and professional models for making large amounts of money.

Network marketing is the most popular and effective new way to bring products
to market. Consumers like to buy products on a one-to-one basis in the MLM model.

Eventually all products will be sold by MLM. Retail stores, shopping malls,
catalogs and most forms of advertising will soon be rendered obsolete by MLM.

MLM is a new way of life that offers happiness and fulfillment.
It provides a way to attain all the good things in life.

Success in MLM is easy. Friends and relatives are the natural prospects.
Those who love and support you will become your life-time customers.

You can do MLM in your spare time. As a business, it offers the greatest flexibility
and personal freedom of time. A few hours a week can earn a significant supplemental income
and may grow to a very large income, making other work unnecessary.

MLM is a positive, supportive new business that
affirms the human spirit and personal freedom.

MLM is the best option for owning your own
business and attaining real economic independence.

MLM is not a pyramid scheme because products are sold.

cini mi se da sam SVAKU od ovih stavki procitao ovde.
a sta ne valja?

http://www.mlmwatch.org/01General/10lies.html

Evo, sad si uhvaćen u laži, ili, još gore, kao veliki menadžer kojem je 1000 evra sitna boranija u NEZNANJU, i to krupnom !

Ne bira Lyoness prodavnice, nego prodavnice odlučuju da li će potpisati ugovor ili ne, jer te PRODAVNICE daju proviziju....

Ne možeš TI da odlučiš da li ću ti JA dati pare.

To što ti pišeš je ljuta demagogija, odnosno pokušaj ispiranja mozga, ali nisu svi glupi i neobrazovani....

Ko ne zna neka ne komentariše naopako!!!
Lyoness bira jednu od prodavnica koje se prijave da žele da postanu partneri lyoness-u. To ne može da bude neki dragstor u zabiti vrh, sa 30 kupca dnevno, već mora da bude neka ozbiljnija prodavnica. Takođe je mnogo bitan kriterijum koliki rabat daje prodavnica.
Naravno svako može da odluči da li će da investira ili da radi sve besplatno.
I prodavnice biraju da li će da pristanu ili ne.
A da si ti vlasnik megamarketa, i ja ti kao predstavnik lyoness-a ponudim 100.000 evra unapred da priznaš vaučere od ljudi koji su već investirali, kada dođu da kupuju, da li bi pristao da daš neki rabat?
Upravo se tako radi...

ODLICNO!
ako L bira, koje on to bira prodavnice i po kom principu?
koja je starosna dob clanova?
koliko meni vremena treba da ubedim ljude?

koji to vlasnici megamarketa ce da pristanu na ove kartice?
koji ce to prodavac da rukuje sa cifrom od 100 000 evra a da ima jedino tvoju tvrdnju da ce biti toliko i toliko clanoca?
ma, sta 100 000....koji prodavac ce da razmislja od 100e samo na osnovu tvoje reci....

mnogo pitanja - nula odgovora....

ti kao ozbiljnu kompaniju reklamiras neku koja nema pisanih informacija?
nece moci, to ne ide tako.

dalje, kada trazim info o nekoj kompaniji krenem sa gugla...pa vidim sta su ko su, gde su ucestvovali, sa kim su saradjivali.
kada trazim lyoness, sve sto nadjem su linkovi ka spamerskim stranicama koje otvaraju milion popupova, i linkovi ka malim oglasima, a to nikako ne odslikava ozbiljnu kompaniju...

a POGOTOVO ovo:

za informacije gde ce biti i sta ce biti, i o takvim planovima se PLACA, i to debelo...
a ti to tek tako bacis na forum potpuno nebitnim ljudima....
Traži Lyoness Holding Europe i naći ćeš informacije o firmi...
Nikad se ne zna ko će da uspe u MLM-u. Obično nas iznevere oni u koje polažemo najviše nada, a prijatno iznenade oni u koje nismo mnogo računali, pa nikad ne odbacuj nikog... I širi besplatno kad se nudi...
A Phantom je u Grčkoj, a tamo nema ama baš još nijedan član. Mogao bi da bude mnogo bitan! Ali ne prepoznaje biznis nažalost...

ODLICNO!
ako L bira, koje on to bira prodavnice i po kom principu?
koja je starosna dob clanova?
koliko meni vremena treba da ubedim ljude?

koji to vlasnici megamarketa ce da pristanu na ove kartice?
koji ce to prodavac da rukuje sa cifrom od 100 000 evra a da ima jedino tvoju tvrdnju da ce biti toliko i toliko clanoca?
ma, sta 100 000....koji prodavac ce da razmislja od 100e samo na osnovu tvoje reci....

mnogo pitanja - nula odgovora....
Ovlaste se menadžeri da izaberu prodavnice t.j. ponude im članstvo. Prodavnice koje se učlane dobijaju veće tržište, stalne mušterije, besplatnu reklamu...
Starost članova nije bitna. Tu su svi sa ličnom kartom...
Svakom treba različito. Za nekog 2 minuta, za nekog 2 sata. Zavisi i od prezentatora i od slušaoca...
Pristaće najpametniji vlasnici megamarketa...
Ma svaki prodavac će da pristane kad mu se u džep stavi unapred 100.000 evra...
Vojan : Obersturmfuehrer = 6 : 0
Koliko pitanja, toliko odgovora.

Nastavak sutra...

Traži Lyoness Holding Europe i naći ćeš informacije o firmi...

trazio i nasao ono o cemu sam pisao.

Nikad se ne zna ko će da uspe u MLM-u.

naprotiv, odlicno se zna ko ce da uspe u mlm.

Vojan : Obersturmfuehrer = 6 : 0

ti svoju praznu pricu svrstavas u rezultat i argument???? gadjas se ciframa od po par stotina hiljada evra, a sve se svodi na "pametni megamarketi ce pristati" i na "nema pisanih procena"....brate, mozes da vuces za nos ovce....
uostalom ostavio sam tekstova pametnim ljudima o kojima govoris, i koji ce uspeti nesto iz njih da zakljuce.

Šta vas toliko pokreće da budete protiv ideje koju ne razumete? Kad bi tu energiju i motivaciju i vreme koje ovde ulažete da izrazite i podrijete sumnje, uložili u MLM bili bi ste milioner ;)

to je odlicna ideja - osnovati MLM semu...ali nemam naviku da varam ljude i obecavam im kojesta...

kao sto i sam vojan kaze

vojan:
Za svaki MLM jedna od najvažnijih stvari je da si u vrhu.

pa se vi lozite da cete da uradite nesto, osim ako niste osnivaci MLM-a...
a vojan bi mogao da plati reklamu na tv-u na radiju na bilbordu, da deli letke i reklamni materijal ako su vec tolke pare u pitanju, a ne da se reklamira po forumima....

u svakom slucaju previse vremena sam izgubio na ove besposlice - ko hoce da bude ovca moze da bude, ko hoce da razmislja svojom glavom - neka razmislja...

Ja sam rekao da nema podataka o budućnosti (znaš li koliko će ljudi biti 2050. u Srbiji ili samo može da se proceni).
A što se tiče ovog posla sada je vrh (pre nedelju dana lyoness je registrovan u Srbiji).
Što se tiče stotina hiljada evra to je bilo 2004. godine.
Zvanično: u 2006. god. promet firmi partnera lyoness-u je oko 436.000.000€ (436 miliona evra). Lyones je uzeo svoj 1% znači skoro pola (greška - pet) miliona evra. Od tog novca rade sve što se tiče posla.
Zar su oko 11.000 prodavnica u Evropi glupe da daju rabat na svoje usluge - proizvode, a da nemaju korist.
Što se tiče reklame u forumu meni mreža ode u 4 strane zemlje, ili i to nije dobro?
Za mali % negativnih ljudi ne treba se uzbuđivati. Kad bi svi radili sve novac nam ne bi bio ni potreban.
Ko voli nek izvoli, ko ima koristi neka kontrira do mile volje, a nadam se da ću svaku njegovu dezinformaciju da pobijem, kao i do sada.
Baš volim da čujem reakcije tih "pametnih ljudi"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back