Luzer

Rogozin

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.286
Onaj koji je gubitnik, ne radi, ili ima malu platu, fizicki nejak, previse osetljiv, sklanja se kad naidje opasnost, ne ume da zastiti i obicna je kukavica, bavi se kucnim poslovima i sheta u papuchama i kucnoj aljini i sav je beo, sunce ga jedva vidi, zenske ruke, nejake.
Jel to definicija luzera?

Meni lici da je to definicija zene.
Il negde gresim.

Zene mrze sebe.

Onaj koji je gubitnik, ne radi, ili ima malu platu, fizicki nejak, previse osetljiv, sklanja se kad naidje opasnost, ne ume da zastiti i obicna je kukavica, bavi se kucnim poslovima i sheta u papuchama i kucnoj aljini i sav je beo, sunce ga jedva vidi, zenske ruke, nejake.

Il negde gresim.

Zene mrze sebe.

naše Sultanije ne zaslužuju luzera
a ima i veštačka ona stvar da se kupi nije ko u babino vreme, ovi su anatomski
i služiće im dobro sve dok ne naidje onaj Mr. Zverko iz Seks i Grad
To onaj što je poslednji svirao na Samantinu rupu jer u svakoj epizodi ona širila zarazu po New Yorku
Mislim da nije dala samo onima iz petospratne kanalizacije gde živi dosta bankrotiranog i školovanog sveta

Poslednja izmena:
samo nek krese i sve mu je oprosteno svi mu zavide

Evo da napišem i ovo pre nego moderatorka obriše šta joj ne odgovara iako joj život promeniti neće.

Žene imaju problem jer imaju malo fore
a u srbiji imaju još manje
Naime šta navataju od 18-te do 32-ge ajd da rastegnemo i na 35 mada... jel...
a od 40 kreće sa meopauzama...

Opet ni muško nije u boljoj situaciji...
Prvo ajd što gleda u sise i dupe umesto u pamet i jezik, dal joj keva udata za hohštaplera i sl. detalji jako bitni
nego što i te sise i to dupe odrtave posle par godina i vučeš džak radioaktivnog smeća pa zato kraće živimo

Tako da je najbolje, a pogotovo u Srbiji, biti muško
Možeš i na ruke a možeš i da napraviš decu i da plaćaš alimentaciju
To je najsportskije

Il negde gresim.

Zene mrze sebe.

Мени личи да си ти педер.

Ovo kukumavcenje za zenama (i zbog zena) je postalo otuzno.

zensko kukumavchenje o muskarcima jeste otuzno.
vasi zahtevi da muski budu ovakvi ili onakvi da bi bili ovo ili ono nemaju pokrice, jer ste sam gore od onog sto trazite od nas. i muzheve, nashe ocheve gurate, huskate na nas muskarce da odtrastemo brzo, dfa trpimo svasta dok se bavite lutkama.

pitanje je na mestu zelena

Мени личи да си ти педер.

ovo ti nije otuZno?

pa kad se ide od krajnosti...

pajzi vako...uvek se setim jednog prijatelja koji nije teo da ebe jednu ribu
odbio je...i ona ga proglasila pederom
iliti...luzer po difoltu

fantastichne su priche,razmahane krilima mashte
lako je proglasiti nekog gubitnikom...mozda isuvishe olako

Ja i dalje stojim pri misljenju da vecina samog sebe napravi luzerom.
Ako imas samopouzdanja, izgradjenu licnost i jak karakter tesko da te neko moze uzdrmati bilo kakvim pricama.

Ja i dalje stojim pri misljenju da vecina samog sebe napravi luzerom.
Ako imas samopouzdanja, izgradjenu licnost i jak karakter tesko da te neko moze uzdrmati bilo kakvim pricama.

dva losha,ubishe milosha...u narodnoj mudrosti utemeljn dokaz da je chovek interaktivno bice
u narodnoj poeziji zato,koriste buzdovan kao medij za medjuljuCku interakciju:)))

Ma sta koga briga, sto bi ja polagao svoju vrednost da li ce neko da misli da sam luzer ili ne?
A sigurno ima ljudi koji misle da sam luzer. Svako ima pravo na misljenje, sta da mu radim.

Najgore je kada coveka krenu da dodiruju ti komentari, pa on sam umisli ili ubedi sebe da je luzer.

Il negde gresim.

Zene mrze sebe.
Nemam pojma ni kolika ti je plata, ni u čemu se šetaš po kući, ni kakve su ti ručice, ali eto ti definitivno odaješ utisak luzera.
Mada očigledno ima žena koje i to vole; valjda im se aktivira neki pervertirani majčinski instinkt.

Back