radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Sa kim ce u proteste,njima vise ni baba kurana ne veruje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogi su sedeli pored Vučića ali neki su i prešli u BIA snsШта има везе Комилеону, главно да је твој Друг Ђидо увек знао да си одабере право друштво!
Pogledajte prilog 976710
Sa DodikomSa kim ce u proteste,njima vise ni baba kurana ne veruje.
Sa Cankom krmkom....Sa Dodikomon je prava stvar za vas.
Koja šizofrenija, tu se ne na ko je gori..Sa Cankom krmkom....Cirjakovicu imas pice kad se vidimo.Trenutak kad Canak krmak bezi iz studija.
![]()
Kad je popljuvao srbe po ko zna koji put i rekao ono zasta je placen podvio rep i pobegao.Govfno izdajnicko i udbasko.Koja šizofrenija, tu se ne na ko je gori..
Cmarak još ispao i najpametniji , napustio ludaru haha.
Ne znam , ne gledam tu retardiranu emisiju i TV..to je više namenjeno za ove izBosne.Kad je popljuvao srbe po ko zna koji put i rekao ono zasta je placen podvio rep i pobegao.Govfno izdajnicko i udbasko.
Ja moram pratim po sluzbenoj duznosti,lovim izdajnike.Ne znam , ne gledam tu retardiranu emisiju i TV..to je više namenjeno za ove izBosne.
Pa podji onda od Vučića haha.Ja moram pratim po sluzbenoj duznosti,lovim izdajnike.
Богами, ипак је твој Друг Ђидо са Вучићем мало више јео гомна...Mnogi su sedeli pored Vučića ali neki su i prešli u BIA snsznaš ono prošao sam poligraf haha.
Ti si mnogo počeo da pratis sendvicarski sadržaj Aka tabloide.Богами, ипак је твој Друг Ђидо са *********им мало више јео гомна...
Predsednik KSS će uručiti originalnu medalju premijeru Srbije koju su košarkaši osvojili na šampionatu planete u Španiji
... А кад смо већ код "пријатеља из БИА"...
Pogledajte prilog 976749
Pogledajte prilog 976745
Saša Janković je od 2002. godine bio saradnik i doušnik BIA
Мора се признати да је твој земо Друг Ђидо добро обавио посао за Службу; ДС је на протест, а поводом деветогодишњице доласка вашег режима на грбачу Србијанског народа, извео 9 (словима: девет) протестанатаSa kim ce u proteste,njima vise ni baba kurana ne veruje.
Što počeo? Kao da to oduvijek ne radi. Sutra bi bio u stanju da okači tekst iz Informera ako bi u njemu pisalo nešto što mu odgovara.Ti si mnogo počeo da pratis sendvicarski sadržaj Aka tabloide.
Komso ne palamudi....Мора се признати да је твој земо Друг Ђидо добро обавио посао за Службу; ДС је на протест, а поводом деветогодишњице доласка вашег режима на грбачу Србијанског народа, извео 9 (словима: девет) протестаната![]()
Mislim da pre toliko nije forsirao tabloide...Što počeo? Kao da to oduvijek ne radi. Sutra bi bio u stanju da okači tekst iz Informera ako bi u njemu pisalo nešto što mu odgovara.
Iskreno on bi da se vrate komunisti. Što će biti nikada.I neće biti promena ako se komšije sastave...
Zamisli tražiš smenu vlasti a branis Palmu i Dačića.