LuSH!!!!

@divlja
Ma ne smrde anđeli toliko, više smeta tako intenzivan miris...
@gigule
Lush kreme sadrže parabene kao i npr. Gariner ili Nivea, a pritom koštaju mnogo više. Ako želiš Lush zato što je "prirodan", onda radije nađi Laveru i njene kreme, koje su 100% neškodljive, a prilično jeftinije (ali i dalje skuplje od komercijalnih). Ovo je antireklama za Lush. :)

E ovakoc. I Love Juicy bas lepo cisti dlaq i nenormalno se sjaji (cak i dok je vlazna kosa) ali mi miris bas i nije kao iz bocice nekako je cudnjikav, podseca me na miris nekih sumecih vitamina. American Cream je super, zaista mirise divno na kosi (znatno je blazi miris nego iz flasice), kosa ne poprima mirise sa strane, npr. miris zime koji ja mrzim i onda moram da perem kosu svaki dan. Kosica je mekana ali ne paperjasta. Dodacu jos sutra da li se kosica brzo masti il ovo moje cesto pranje mogu da odlozim barem za jeden dan. Kisschina :*

Meni je Angelse preporucio lik iz UK Lusha, i to za svaki dan! Posto ga ja kontam kao piling, nesto mi to mnogo cesto zvuci. Mada je stvarno super koza posle njega.

angels je braonkast, svetao, sa nekim semenkama, meni lici na kim, ali verovatno nije to. Meni to sa travicom ipak zvuci kao aquamarina, mozda je neko greskom napisao Angels na kutijici?

Kazem vam da Lush prodavci nemaju pojma. (Evo svecano obecavam da ako me zaposle necu biti takva). Zato prvo iscitam sve na nasem sajticu, pa na hrvatskom pa na engleskom pa odem lepo na forum pa ako o tom proizvodu kazu po koju lepu rec onda se on nalazi kod mene sledeceg dana a neretko i istog. :)

@apache
Ma, angels miriše na lavandu (samo pojačano bademima) i te sjemenke što Larra spominje su u stvari baš lavanda.
Ja sam tek počela da koristim, pa ćemo da vidimo kakav je... Herbalism je super, šta ima veze kako miriše? Istrpiš tih desetak minuta, a uradiš pravu stvar za kožu. ;)

Vec dva dana koristim herbalism, i fino mi se oseca koza posle njega, ali su pocele da mi izlaze bubuljice, ne pamtim kada mi se to poslednji put desilo, ne znam da li je od njega

Herbalism je namijenjen masnoj i problematičnoj koži, pa bi mogao da isušuje normalnu ili suvu kožu ako se često koristi. Mada mislim da je dva dana malo za bilo kakvu reakciju osim alergijske (a da nisi jela previše čokolade? :) ).
U svakom slučaju, meni rekoše da koristim dva-tri puta sedmično...

Moja je koza masna, i bila je problematicna, ali vise nije. Oni kazu da se svakog dana koristi kao sredstvo za ciscenje ako je koza masna. Inace, uopste mi ne isusi kozu, zato mi j i cudno.
A to za cokoladu, :roll: , nista vise nego obicno ;)

zene, meni taj lush izgleda kao neko *****...regenerator predvidjen za ostecenu kosu ne radi (divlja i fuel), od sredstva za ciscenje lica izlaze bubuljice..
i ja sam se popalila i htela da narucim ali sad kad citam ovo, nesto ne bih...

jel ima tu nesto da radi osim sto mirise?

da, naravno da ima. npr, sapuni su im savrseni i fenomenalno mirisu, svi do jednog. zelei takodje, juce sam probala jedan smrznuti i da vidis kako sam se razbudila :shock: , sto zbog 'ladnoce sto zbog mirisa ;)
sto se imperialis kreme tice (pozdrav apache :) ) ...ja bolju kemu u zivotu nisam imala. imam jako cudnu kozu, cas je masna cas nije i krema mi apsolutno odgovara. imam probleme sa celom, desava mi se da mi koza zateze kao da je suva cak i kad je masna a kremicu koristim vec dve nedelje i konacno sam se resila problema. sad mogu da se mrstim :mad: :) u svakom slucaju koza mi izgleda mnogo zdravije a na dodir je ultra mekana, kao bebina
masazeri su im super, pravi aromatherapy, mask of magnaminty je super i mirise super, samo je malo jaka za normalnu i mesovitu a pretpostavljam da suvoj ne bi smela da pridje.
@apache
ono jeste aqua marina, verovatno su zeznuli nalepnicu. meni je extra dobra. dobijes herbalism cim se vidimo :wink:

:lol:

Ne, bre, Anakin, meni je Fuel super, jer mi kosa nije ostecena, a meni klasicni regeneratori samo maste kosu. Za ostecenu imas druge regeneratore.
A kao drugo, kad god koristis neku prirodnu metodu ili prirodni preparat za ciscenje, uvek je prva reakcija prividno pogorsanje. Uvek!
Kupujte samo ono sto smo ekstra pohvalili, ostalo je uglavnom obicno.

e da, izgleda da ljudi cesto zaboravljaju da smo svi extra razliciti, i sto nekome smrdi nekom drugom ce da mirise. ja sam bila zabezeknuta postovima na americkom forumu za demon in the dark. meni je bilo jako cudno da saznam da neko ne voli miris mente, pa jos da kazu da se sapunu miris ne oseca. jbt meni ceo stan mirise na taj sapuncic.
znaci sve je individualno, anakine, ne znas dok ne probas
ili pomirises :-)

Da, i ja za herbalism nisam rekla da mi sigurno od njega izlaze bubuljice, vec sam pohvalila da mi je koza super od njega, a bubuljice mogu biti od bilo cega, nervoze na primer... mozda u i od njega, ne znam...
A to sto meni neke stvari smrde vise nego drugima, sta da radim imam osetljiv nos :)
Mask of magnaminty je super, a i lemslip je odlican.

...U potpunosti se slazem - ne postoji nijedan brand ciji su svi proizvodi istog kvaliteta, odnosno koji ce bez razlike prijati vasoj kozi - najcesce se kvalitetom izdvajaju 1-3 porizvoda, dok su ostali prosecni u svakom pogledu, sto ne znaci da nekome nece odgovarati - cak i vise od konkurentskog, skupljeg i, po sastavu gledano, kvalitetnijeg preparata...Nazalost, potraga za 'dobitnom kombinacijom' je najcesce naporan, skup i dugotrajan proces...Donekle, pri izboru mogu pomoci iskustva i kritike potrosaca objedinjene na nekoliko online lokacija (preragu mozete vrsiti prema razlicitim kriterijumima - brand-u, konkretnom proizvodu, grupi proizvoda...Preporucujem...)
...Cini mi se da je vec postavljan link, ali za zainteresovane, jos jednom:

http://www.makeupalley.com/product/

...@anakin - za suvu i ostecenu kosu, pokusaj sa 'Rehab' samponom, no svakako prvo procitaj detaljniji opis/sastav na site-u...Srecno!...:)

...

Hrvati imaju silne maske + imaju za sve detaljno objasnjenje + cak i za nove proizvode imaju sastav i upotrebu (kod nas nema...)[/QUOTE]

...da,da..zato ova gospodja ne moze da izdrzi da ne vuce kese iz Splita :lol: ...

a za preporuciti.....
za ostecenu kosu: retread (meni radi kao lud)
dezodorans- aromacreme (moze malo da pecka, ali svaki neprijatan miris je odstranjen i to traaaaaje,sta god radile, pa taman igrale u cistoj sintetici!)
+sapuni figs'n'leaves, banana moon i 17 cherry tree lane....

meni 17th cherry lane uvek jako cudno mirise, tj nikako da mu osetim miris u radnji, stalno mi mirise na ribaci sapun. doduse isto sam mislila i za gracious violets pa sam ga dobila za rodjendan i ne da ne mirise na ribaci sapun, mirise kao ogromna livada puna ljubicica, prelep je...
inace uskoro ce i nas lush dobiti maske... al ce to da kosta, u britanskom tajmsu su im cene oko 5 funti... brrrrr.....

apache:
A je l' ostaje na odeci od dezodoransa?

Dezodorans (bas Aromacreme) je zaista efikasan ali sam prestala da ga koristim jer mi je na majci (pamucna, tamnoroze boje) ostavio dve masne fleke (ispod obe ruke). WTF? :shock:

Nisam sklona da tek tako "pljujem" kozmetiku; fleke su se skinule ali ipak, odlucila sam da ne eksperimentisem sa time...

Back