LuSH!!!!

E, probala sam Herbalism, i surprise surprise, uopste mi se ne peruta koza, fino je ocisti, a on je bas za masnu kozu, za razliku od aquamarina.
Samo sto mnogo jako mirise, ne smrdi, ali mirise suvise jako...

mislila sam se da kupim onaj American Cream balzam, ali s obzirom da meni jedna tuba traje cca 10 dana, cini mi se ipak kao preveliki trosak.

E, super, nova prodavnica! Bas sam razmisljala kako LUSH zasluzuje vise prostora i neku atraktivniju lokaciju.

Zorzina, nadam se da ces se zaposliti. :)

Da vas pitam, devojke, jeste li probale Tea tree water, Ultra bland ili Pied de pepper? Ovi proizvodi su me zainteresovali poslednji put kad sam listala Lush Times

Evo mene posle lushiranja, sa Magnamity maskom na licu. :-D

Tea tree je ok. Nije agresivan, a sumnjam da je antibakterijski, vise onako za sluzi da umiri kozu.

Sutra cu da kupim neki njihov dezodorans. :-P

laa-laa:
Ja kupila Angels On Bare Skin masku za lice, nešto na fazon Herbalism-a (bez velike hemije u sebi) ali za sve tipove kože. Javiću kako se pokaže.
Inace, da vam ispricam svoj blam...
Kada sam kupila "aqua marina" ,ja sam videla da je obmotano onom travcicom, i meni je to bilo aquamarina, nisam ni citala. I sinoc, nesto slucajno uzmem kutijicu, i vidim pise ANGELS ON THE BARE SKIN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ajde bez vređanja. najdobornamernije komentarišem... uz duboki naklon i velko izvinjenje unapred:
imam utisak da samo kupujete... probate -jednom ili dva puta i onda kupujete ponovo...
istrošite li nešto pre nego što kupite nešto novo iz lusha?

nego, korisito neko baš kremu za lice?
jesu li te kreme čemu?

gigule:
ajde bez vređanja. najdobornamernije komentarišem... uz duboki naklon i velko izvinjenje unapred:
imam utisak da samo kupujete... probate -jednom ili dva puta i onda kupujete ponovo...
istrošite li nešto pre nego što kupite nešto novo iz lusha?

nego, korisito neko baš kremu za lice?
jesu li te kreme čemu?
dobronamerno, moj slucaj nije takav... osim ako je nesto bas veliko sranje.
Evo i sada cu biti ekonomicna, menjacu se sa drugaricom koja je kupila herbalism a ne odgovra joj, a odgovara joj ovo sto imam ja...
Doticna drugarica je kupila neku kremu za mesovitu kozu, ne mogu da se setim kkao se zove i kaze da je odlicna

Back