LuSH!!!!

ja ga kupih u Bozur apoteci na Crvenom krstu, na pocetku ulice Vojislava Ilica (preko puta solitera)..
al necemo vise o Sebamedu ovde, bzvze miniramo devojci temu.. Ako te jos nesto interesuje, pitaj me na pp !

Nesto nisam primetila da u Lushu imaju Sebamed :P
Probala sam Sweet Japanese Girl i prvi put mi je koza bila uzasno masna i to nije moglo da se skine. Onda sam otisla na engleski sajtic i tamo lepo procitala kako se koristi. I tamo pise da se koristi nekoliko dana uzastopno pa onda 7 dana nista. Da se skida pokvasenom i ocedjenom vaticom. I naravno uspelo je. (Ovi nasi prodavci nemaju pojma).

Zorzina:
Ok, nemoj da se ljutis, pa nismo valjda toliki formalisti! Pitacu na drugom forumu...
I na drugim temama se pominju razlicite stvari...
Pa i vec je postojala tema na kojoj se pricalo o Lushu, a si ti otvorila drugu, i sta sad trebalo je da se ljutim.

Ne ljutim se naravno. Mada mi je skroz bzvz da se na temama pise o necemu sto nije tema. Pa zar nije?! Ali nema veze oprastam vam :)
Inace, qpih danas Ultralight kremicu za lice koja stiti od sunca i hladnoce pa da vidimo :)

apache:
E, kada nisam poslusala tebe i uzela sea salt... A lepo si mi preporucila!

Ocean salt, a ja stalno vicem Sea salt! :lol:
Nego ovaj sapun sto nisi zadovoljna. Meni je ok. Ne masti mi se koza posle, malo se ljustim, al' to je ok za masnu kozu, skida izumrle celije, to je cak pozeljno. Samo hidriraj dobro lice posle. Probaj da koristis duplo manju kolicinu pri jednom pranju. Dovoljno je pola one njihove kuglice. :smile:
Buffy, je super! Guza ko meduza! :razz:

Mislis na aqua marina?
Joj, mnogo mi smrdi :sad:
Pa malo sam i uzimala... Ne znam, odoh sad da probam ponovo. A jesi li ga drzala na licu neko vreme, par minuta, ili si odmah isprala?
A sta radi Buffy?
Je l' stvarno zateze kozu?

A meni ne smrdi. :lol:

Jesam ja sve drzim po nekoliko minuta, neki put i vise, jer kozi treba vremena da upije sve te korisne stvari.
Buffy radi piling i lepo ti napravi zastitni sloj na guzi, da se guza ne susi! :lol:
Dobro je za one koji mnogo sede. :wink:
Odoh ja na lusiranje! :-D

Zorzina:
Probala sam Sweet Japanese Girl i prvi put mi je koza bila uzasno masna i to nije moglo da se skine. Onda sam otisla na engleski sajtic i tamo lepo procitala kako se koristi. I tamo pise da se koristi nekoliko dana uzastopno pa onda 7 dana nista. Da se skida pokvasenom i ocedjenom vaticom. I naravno uspelo je. (Ovi nasi prodavci nemaju pojma).

To je za mitesere/ciscenje prosirenih pora, jel da?

@apache
Jeste. Za dubinsko ciscenje. Samo postoji jedna caka. Ne trljati lice "licem" slatke japanke vec poledjinom (manje grebe, tj ne grebe dok lice slatke nam japanke bas bas grebe).

Sto se tice Ultralight-a za sada mi je dobar medjutim ne bih rekla da je za one sa masnijom kozom jer stvara zastiti sloj koji je masnjikav. Lepo mirise. Podseca na kreme za suncanje one decije :) Znaci nema crvenila koze kada se izlazi napolje po zimici :P

Zorzina:
@apache
Jeste. Za dubinsko ciscenje. Samo postoji jedna caka. Ne trljati lice "licem" slatke japanke vec poledjinom (manje grebe, tj ne grebe dok lice slatke nam japanke bas bas grebe).
Pa je l' stvarno cisti dubinski?
Bas me cudi sto su nesto sto treba da cisti pore napravili da bude masno...
Inace, jeste li videli mozda hrvatski sajt, ima nekih stvari kojih nema kod nas... :-(

Radila sam taj piling uvece i tek sam ujutru videla rezultate. Tacnije, kada se piling uradi nije nista spec. ali ujutru je koza skroz cista. Mozda neki sastojci deluju tek posle nekog duzeg vremena. Inace nikakvu kremu posle nisam stavljala.
Hrvati imaju silne maske + imaju za sve detaljno objasnjenje + cak i za nove proizvode imaju sastav i upotrebu (kod nas nema...)

Back