LuSH!!!!

Kremasti sapuni ne bi trebalo da pene, mozda si pogresno cula ili se prodavac zbunio...Sto se tice mirisa mogla si i sama da procenis da li ti se svidja ili ne. Meni se neki mirisi bas ne svidjaju tamo ali neki su susta suprotnost. A i kremasti sapun ne mora da se drzi u frizideru ugl bi trebalo u frizideru da se drze oni zelei mada ni oni ne moraju...:P

Bacila sam pare za agua marina, uopste mi ne odgovara. Prvo mi se ucinilo da nije lose, ali naredna dva puta kada sam ga koristila bas mi je bezveze. Nista posebno ne ocisti kozu, a koza je posle isperutana, a ni ne dopada mi se kako mirise, sto je mi inace ne bi bilo bitno da mi odgovara za kozu.

I da ne bude zabune, ovo ne znaci da ja kazem ljudinma da ne kupuju, samo iznosim svoja iskustva, meni ne odgovara, a nekome ce verovatno biti super.
Inace mask of magnamintyi lemslip i dalje su moji favoriti...

a je l zna neko da l u Lush-u daju neke testere? Mislim, cene im nisu bas male, pa ako se zeznes je bzvz..
Sad posle par koriscenja --ovaj Lemslip mi je i dobar, ne mirisem vise na limun, bar ja ne osecam..A i meka je koza kao svila posle njega..Jedino sto mi se cini da me malo koza svrbi :roll: Ne, nisam se istripovala, svrbi me nesto :roll:

Ja sam bas juce bila u Lush-u i pitala sam ih da li daju testere i devojka je najljubaznije odgovorila: "Da, naravno" i spakovala mi masku u malu plasticnu kutijicu koja je za to predvidjena.

Hm, pa ljubazni jesu, ali nisu mi pomogli u smislu da mi preporuce preparat za odredjene potrebe, a ako sam ih pitala za neki, odgovor je: E, taj je fantastican! Tako da sam se ja vodila preporukama sa foruma, pa cemo videti da li je potez bio pametan....

Ma ja sam kombinovala i preporuke sa foruma i informacije iz novina/sajta, i mislila sam da kupim herbalism, posto imam masnu kozu, znaci u svakom slucaju bi im ostavila pare, pa kada je prodavac poceo da me ubedjuje da kupim aqua marina pomislila sam da je to mozda stvarno bolje, ****** isli su na obuku... ali sam se zajebala

Samo sam htela da prijavim da sam isprobala mleko za telo Sympathy for Skin i odlicno je. (Moja koza je poprilicno suva) Probala sam i Ocean Salt i odusevljena sam (imam mesovitu kozu lica).
E, sad, treba mi neki regenerator, posto mi se kosa jako zamrsi kad je perem i dok je rascesljam posle pola kose pocupam. Probala sam American Cream i nije mi bas resio stvar. Ako neko ima neki predlog, navalite...

Zorzina:
Probala sam Buffy the backside slayer i za sada su efekti mnogo bolji nego sto sam ocekivala. Mislila sam da ce to biti kao i svaki drugi piling medjutim gooza je nakon buffy (heheh) izuzetno nezna i mirise njami.

Ti si kriva, nije mi bilo u planu, al' sam ga danas kupila. Djasvi mi se. Mora duza da ima poseban tretman. :D
Apache, uzela sam testere za ovaj tvoj Aqua marina, meni samo malkice zategne kozu. Jesi li sigurna da imas masnu? Danas svi vicu da imaju masnu kozu, mozda si u zabludi.:smile:
Pocinjem da koristim onaj Fuel regenerator, pa vam javim.;-)

Inace, izaci ce moji komentari u njihovim novinama.:lol:

Znam da ljudi svasta tripuju, ali veruj mi razumem se dosta u tipove koze, imam masnu kozu,zajedno sa prosirenim porama, a dok sam bila mladja i sa sklonoscu ka bubuljicama ;)
Ne znam, meni se isperuta koza a koji minut od ispiranja bude ponovo masna(zamisli tu kombinaciju), posto ne ocisti dobro, a i uzasno mi smrdi.

@apache-- pa peruta ti se jer ti taj sapun previse isushi tvoju masnu kozu, a onda ti se koza brzo ponovo izmasti jer proradi taj sebum..ne znam kako bolje da se izrazim...Mnogo ti je jako to za tvoju kozu, cim se peruta i pojacano masti..
Ja sam uzela Sebamed sapun za problematicnu kozu u apoteci, i odlican mi je ..Raspitaj se za njega obavezno!

Aqua Marina je sapun za normalnu kozu, u tome je greska.
Znam kako izgleda kada nesto suvise isusi kozu, to mi je svojevremeno radio Loreal pure zone, posle kojeg mi se koza jos vise mastila, ali sa ovim to nije slucaj. Nekako je skroz cudno, kada ga skinem koza mi je masnjikava, onako nesto cudno (sigurno sam dobro isprala, to se ne dovodi u pitanje), a na pojedinim delovima, celo ili oko nosa se peruta, a upravo tu mi je koza najmasnija.

Sebamed je odlican za kombinovanu/masnu kozu, taj u beloj kutijici, a mislim da imaju i ostale mazalice tipa tonik, losion (al nisam pitala, samo sam virnula u apoteci)..Odlican je u kombinaciji sa Vichy kremom..
E sad, cena mu nije ni malo naivna, platila sam ga oko 270 din., tako nesto, al mi je odlican + dugo traje, tako da i nije skup

Back