Lupanje po prstima ... i još po nekim delovima

Idi ćero u peršun. :rotf: :zag:
Naravno da Apolonima ništa ne smeta, na gaće ni ne obraćaju pažnju.

Poslednji put kad sam to radio na prvom dejtu desilo se da sam imao pocepane čarape. Nije ni primetila dok ja nisam video i počeo da se smejem od muke. I znaš kako nam je smetalo, samo smo o tome razmišljali... :rotf: A posebnu pažnju sam posvetio tom detalju, jer sam od prethodne dobio porciju da kupujem tri para za stoju, pazario sam ih za dobru lovu u butiku čarapa i pukle posle par sati dejtovanja uoči seksa... :lol:

E, za carape mozes da kazes da su pukle kad se zakacile za cicak od cipele. Al u tom slucaju moras da obujes cipelu na cicak, nemoj pertle :( Mislim,moze i kombinacija, al nemoj samo pertle
@boldovano
pa to pricam(teoretski).

Razmišljam nešto u ove sitne sate :think:
Imate dejt. Prvi zvanični :ceka: On/a izgleda ko Apolon (Apolonija), bale vam cure pri samoj pomisli, ježe vam se i najsitnije dlačice, leptirići u stomaku su u mortal kombat fazonu, nesvesno se oblizujete... i tako, je l', radite te nesvesne sex wannahave radnje :rumenka:
E sad, problem je sledeći. Vi želite, iz ovog ili onog razloga (ne kačite se za razlog, to nije tema) da izbegnete sex na tom prvom dejtu.
Međutim, pretpostavimo da baš po tom pitanju i niste neki karakter, i da vam je želja jača od razuma (opet kažem, manite se razloga zašto nećete sex), te je pitanje sledeće: Šta ćete uraditi da budete sigurni da nećete da pokleknete? Da pripomognem, recept moje drugarice su pocepane gaće :lol: Biće vas sramota da se skinete :lol:

Ako potrefi kroz procjep na gacama :mrgreen:

Idem da ti dam bonu, za ovo "u persun" :rotf:..Razne cu fobije steci na ovm LJiS :mrgreen:..dobro..ona za carape je odavno :sad2:
:hvala: za bonu. :zag:
Eh, kakve fobije, pa ne seksaju samo bogovi, već i obični smrtnici, nema tu mesta fobijama. :)
Olešili su me u onom butiku na sredini ulice K. Kolarova, platio sam čarape bar četiri puta više nego što su najskuplje na pijaci, da ne ispadam seljačina pred ženom, pošto sam očekivao da ćemo voditi ljubav na tom prvom sastanku. I eto kako se završilo... :rumenko::lol:
E, za carape mozes da kazes da su pukle kad se zakacile za cicak od cipele. Al u tom slucaju moras da obujes cipelu na cicak, nemoj pertle :( Mislim,moze i kombinacija, al nemoj samo pertle
@boldovano
pa to pricam(teoretski).
Bio sam u novim "starkama", samo par sati u čarapama pre izuvanja, uopšte mi nije jasno kako su se obe pocepale. :dash: :D
To kao onaj vic, kada je Muja startovao Fatu, onako iznenada, kresne je i posle sexa kaze "Fato nisam znao da si nevina ba" a ona njemu "ma ja nisam skinula carape":hahaha:

:rotf::rotf::rotf:

Komsho, na pp cu ti kazem za carape, koje se ne cepaju :)..gde da ih kupis :). Tamo, gde si ti kupio su besramno skupe, a ich ne vrede..

Oket, šibni pp kad stigneš. :) Još uvek mi je pred očima faca prodavačice dok mi ih je uvaljivala. :roll: A dok sam se izuvao smejao sam se k'o budala, pomislio sam kako bi to prokomentarisala bivša lepuškasta "veštica". :rotf:

@TEMA: Kad se neko namerači na seks ni bosotinja ne pomaže kao protivargument. :lol:

Imate dejt. Prvi zvanični :ceka: On/a izgleda ko Apolon (Apolonija), bale vam cure pri samoj pomisli, ježe vam se i najsitnije dlačice, leptirići u stomaku su u mortal kombat fazonu, nesvesno se oblizujete... i tako, je l', radite te nesvesne sex wannahave radnje :rumenka:
E sad, problem je sledeći. Vi želite, iz ovog ili onog razloga (ne kačite se za razlog, to nije tema) da izbegnete sex na tom prvom dejtu.
Međutim, pretpostavimo da baš po tom pitanju i niste neki karakter, i da vam je želja jača od razuma (opet kažem, manite se razloga zašto nećete sex), te je pitanje sledeće: Šta ćete uraditi da budete sigurni da nećete da pokleknete? Da pripomognem, recept moje drugarice su pocepane gaće :lol: Biće vas sramota da se skinete :lol:

:lol: neka su pocpane..manje cu se ja muciti dok ti ih budem skidao..:per:

ako zzelish da ''izbegnesh'' - tako ce i biti ..
tako je bar kod mene..nema te sile koja ce te naterati :)
nema tog Apolona bre ..

Back