Luksuzna Hrana u Neobičnim Okruženjima

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Ja sam definitivno tip kojoj je ambijent restorana 50% ako ne i vise posto kada biram gde bih...
Jednostavno sve i da je hrana najbolja na svetu a osecam se neprijatno...gledala bih samo da je zgrabim i pobegnem odatle...
Koji su vama restorani lepi, neobicni...u nekom divnom okruzenju?

Luksuzna Hrana u Neobičnim Okruženjima

Dobru hranu ljudi obično povezuju sa luksuzom – ali čak i pored toga, postoje neke kategorije koje razdvajaju ovu veliku etiketu. Činjenica jeste da samo 10 posto prodaje restorana se sastoji od vrhunskih restorana, ali njihov izgled je zaista neobičan i jedinstven.

restoran-hrana.jpg

Generalno, u luksuznim tipovima restorana uvek ćete pronaći izuzetnu, ljubaznu korisničku uslugu, suptilnu ali ugodnu atmosferu uz muziku i osvetljenje i jelovnik koji je ograničen, prefinjen i kreativan, sve u isto vreme.

Dosta ljudi propusti najradosnije momente u svom životu samo zbog cene, a večera u luksuznom restoranu je jedan od primera. Iako jeste malo skuplji, i dalje je odlična prilika da doživite nešto jedinstveno i nezaboravno, što ne možete naći u normalnom restoranu.

Ako tražite neverovatnu hranu sa neprestanom zabavom onda su kazini sa luksuznim restoranima, gde se može raditi sve od igranja slot igara pa do plesanja i tulumarenja, pun pogodak za vas.

U današnje vreme svi su zauzeti. Mi smo društvo koje radi 24 sata dnevno. Međutim, to ne znači da ne možete odvojiti nekoliko sati svog dana da usporite i uživate u privilegiji izuzetnog obroka. Jednom kada naučite da uživate u obroku u luksuznom restoranu, shvatićete zašto je jelo u takvim restoranima toliko specijalno i važno.

Ptičije Gnezdo Restoran, Tajland

Ako vas potraga za neobičnim restoranima privlači i u potrazi ste za vrhunskim objektima, ne bojte se, imamo pravu stvar za vas. U restoranu Ptičije Gnezdo otkrićete male, smeđe, otvorene mahune ispletene od lokalnih materijala. Svaka je dovoljno velika za sto jedne intimne veličine i sedište za dvoje ili četvoro.

Sve ovo ne izgleda toliko neobično, dok ne primetite druge mahune koje se nalaze 5 metara od zemlje, među drvećem, e tada se zapitate kakvo je čudno mesto. Stvar je u tome da kada jednom sednete u svoje gnezdo, ono se podiže do krošnji.

Kada se nađete skroz gore, možete uživati u zapanjujućem pogledu na eko odmaralište Soneva Kiri dok vaš konobar ne stigne da preuzme vašu porudžbinu. Konobari se spuštaju sa visine, preko zip-lajna i silaze na posebno mesto za sletanje pored vašeg gnezda.

Samim tim, ako tražite jedno unikatno iskustvo onda je ovo mesto savršen izbor za vas. U slučaju da se divno provedete, dobro razmislite o davanju bakšiša osoblju za sav trud i originalnost.

putovanje-turizam.jpg

Restoran Rolerkoster, Nemačka

Restoran Rolerkoster uspeva da postigne savršenu ravnotežu između futurističkog i privlačnog, sa dozom sofisticiranosti. Hrana i piće u ovom restoranu se naručuje putem ekrana osetljivog na dodir koji se nalazi za vašim stolom.

Potom, hrana se isporučuje pomoću sistema rolerkostera. Dok hrana prolazi kroz sistem, u zapečaćenim kutijama na točkovima, LED svetla pokazuju njen napredak i hranu možete birati sa udaljenosti prema zastavi koja vam je dodeljena.

rcr_main-1024x474.jpg

Restoran Pod Vodom, Maldivi

Smešten 5 metara ispod nivoa mora, ovaj popularni i jedinstven restoran se nalazi u odmaralištu Rangali Island i pruža vam iskustvo kakvo niste doživeli ranije. Ovde možete jesti u ugodnoj i intimnoj sobi okruženoj milionima riba i marinaca u koje ćete gledati kroz prozirne staklene zidove.

Otvoren 2005. godine, potpuno stakleni restoran ima jelovnik koji se sastoji od svežih plodova mora, goveđih rebara, teletine i drugih gurmanskih jela. Ovaj restoran nudi svojim gostima panoramski pogled od 270 stepeni na morska bića koja plivaju u kristalno čistom moru Maldiva.

Ithaa-Restaurant4.jpg

Ja sam zeljan domace hrane,samo bih po kucama jeo sta spremaju bake,nista komercijala iz marketa,sorry miniram temu ali stvarno ne pamtim kad sam se zadnji put necim odusevio,recimo kod kuce nista ne pijem uz rucak,posebno ako ide supa neka a konobar naravno pita sta bi popili i tu vec padne nerviranje
Bas sam se nagledao onih putnika sto jedu po svetu na 24 kitchen ,travel chanel itd i uopste ne primetim restoran,pa kad pocnu sa ciframa i tajmingom pred otvaranje slosi mi se

Ja sam zeljan domace hrane,samo bih po kucama jeo sta spremaju bake,nista komercijala iz marketa,sorry miniram temu ali stvarno ne pamtim kad sam se zadnji put necim odusevio,recimo kod kuce nista ne pijem uz rucak,posebno ako ide supa neka a konobar naravno pita sta bi popili i tu vec padne nerviranje
Bas sam se nagledao onih putnika sto jedu po svetu na 24 kitchen ,travel chanel itd i uopste ne primetim restoran,pa kad pocnu sa ciframa i tajmingom pred otvaranje slosi mi se
ne miniras temu uopste...jasno je meni sta ti pricas...
moja logika je ako vec platim nesto onda da probam nesto novo...ne uvek...ali sa time krecem pri izoboru...mislim 70% stvari sto nude nasi svako ume kuci da spremi pa sto bih za to placala...
a ako vec idem negde u restoran ili gde god....dakle zelim da provedem neko vreme tamo...prijatno...sto se svakako nece desiti ako slusam sta pricaju za drugim stolom, cesu se uz mene, automobili prolaze, tresti glasna muzika, itd...

ne miniras temu uopste...jasno je meni sta ti pricas...
moja logika je ako vec platim nesto onda da probam nesto novo...ne uvek...ali sa time krecem pri izoboru...mislim 70% stvari sto nude nasi svako ume kuci da spremi pa sto bih za to placala...
a ako vec idem negde u restoran ili gde god....dakle zelim da provedem neko vreme tamo...prijatno...sto se svakako nece desiti ako slusam sta pricaju za drugim stolom, cesu se uz mene, automobili prolaze, tresti glasna muzika, itd...
Evo meni luxuza pre nego u dubaiu rucak

Back