zato što je sve manje zrelih i normalnih muškaraca, pa logično da ne žele da produžavaju vrstu sa tako nekim primerkom
jer već dete (tj. tog muškarca) imaju pored sebe..
Ajd ne sviruckaj....
Mora da nisi imala nijednog decka do sada, cim ovako pricas.....mozda prvog...
Cim sazri zena zaebe te idealizacije o zrelosti i pameti, i postane prakticna....tj zrelost u drustvenim okolnostima...
Cak ce vise ceniti nekog ko pokazuje zrelost tako sto je dresira provokacijama, natezanjima gde pokazuje da ce tako moci i sa bagrom u drustvu, nego nekog zrelog, ko ce u nezrelom drustvu da bude majmunisan...
Evo ti primer.
Nestane meni struja, a nisu bili ukljuceni potrosaci, noc bila...
Posto se to desavalo i ranije, namestali neki dalekovod, ne reagujem...medjutim prodje dan, prodje dva...prodje tri...meni svo vreme radi jedna faza, dve ne....samo se promenila faza drugog dana, umesto 1, proradila 2, a nestala prva...
I tako do 4 dana, a onda zaebem vise da budem fin, i proverim glavne osigurace.
Nije mi palo na pamet da je komsija kad mu njegova klima popuca njegove osigurace, dosao, lepo odvio moj zamenio sa svojim popucalim i vratio se u stan.
Mislim cuo sam ja to na hodniku i da mu je zveknuo osigurac, ali .......
Odalo ga je to sto je odvrnuo i drugi , pa mu nije odgovarao, siroki je vrh, pa ga je zavrnuo ali ga nije zavrnuo dobro, te sam ja bio bez dve faze, jedna sa crklim osiguracem komsije, a druga sa nedozavrnutim osiguracem...
Komsija je glup, ali je lukav....
Ja nekako smatram da nedovoljno kvalitetni ljudi jesu lukavi, da kompenziraju svoju nekvalitetnost, i bunare u mutnom , tamo gde imaju prednost jer drugi se drze principa ili pravila, a oni ih krse...
I naravno uvek negiraju ono sto urade...
Ako im se popusti, navadice se....jos ce poceti da vam sire lukavstinu kao primer svoje pameti a vase gluposti....
Doduse kod osiguraca sam ja ispao glup, jer je taj komsija vec pokazao da ima kelnersku matematiku , da te gleda u oci i laze itd...
Zena nece kulturno pametnog, a prakticno glupog....
Sa druge strane, nece i dosledno prakticno pametnog,jer ce njoj da se vrati , nece moci da parira u vecini slucajeva...nece moci da se glumi finjak ako muskarac zapne lukavstinu da radi pa da radi...
Ah da, znate zasto se promenila faza koja je radila , drugog dana...
Zato sto na moju fazu ide svetlo za dvoriste,pa nije bilo svetla u dvoristu.....pa je lukavi .......smislio da promeni fazu....