Лукашенко се обратио Пољацима

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
аутроска тема

Погледах начин како се лидер Белорусије обратио пољском народу и како је уз овације и аплауз дочекан међу мигранитима , помислих :"Каkва људина од човека , која величина "

Председник Лукашенко се обратио народу на белоруско пољској граници и обратио се и пољском народу , онако како би се рођена мајка обратила , покушавајући да их уразумe и да им јасно предочи, да мигранти не желе да остану у Пољској , него да желе да се ујединие са својом породицама које су већ у Немачкој.

Председник Лукашенко је рекао и да власт Пољске игра игре са ЕУ и да Пољаци нису задовољни са властима у Пољској и да би пољске власти сакриле незадовољство људи , они играју игре и праве циркус на граници са Белорусијом ..

"Помозите овим људима драги Пољаци да се уједнине са својим породицама , пропустите их у Немачку "

Лукашенко ће завршити у бунару.

Много селама од његових пријатеља пресељених на ахирет, С. Хусеина и М. Гадафија.

Човек је све лепо рекао и ни једном тренутку се није оштро обратио или са мржњом , презиром , него као рођеној браћи , како сопственом народу ..да не дозволе да њихова политичка елита ствара злу крв међу руским и пољским народом ..

Човек је све лепо рекао и ни једном тренутку се није оштро обратио или са мржњом , презиром , него као рођеној браћи , како сопственом народу ..да не дозволе да њихова политичка елита ствара злу крв међу руским и пољским народом ..

Не диктирам ја то, другар'це, то су неумитни закони дијалектичког матер'јализма да ће Лукашенко завршити у бунару.

То'т је све на научним основама.

Tko nas zavaaaaadiiiiiii :rida:

Не диктирам ја то, другар'це, то су неумитни закони дијалектичког матер'јализма да ће Лукашенко завршити у бунару.

nece. CIA uklanja samo one koji rade za CIA.......posle izvrsenog zadatka.

Прво, није лепо од тебе што се ругаш ометенима. Друго, ако народ у Белорусији дозволи да га схебу, и да Лукашенко заврши у бунару, онда нека таако и буде. У осталом, за многе одвратне ствари које су се нама догодиле, само сносимо кривицу. Не за све, али заиста за многе.

Drugarica je za slovensko ujedinjenje gde će svi Sloveni zajedno sa Rusima i Srbima da razbucaju Rumune, Bugare i Grke, i da uspostave prestonicu u Skoplju
Bolje da uspostave prestonicu u Marinkovoj Bari.

Slovenstvo je zaista jadno ako je spalo na to da ga reprezentuje neko tamo Skopje pored zivog Beograda na Vodi i Treceg Rima.

Лукашенко ће завршити у бунару.

Много селама од његових пријатеља пресељених на ахирет, С. Хусеина и М. Гадафија.
Време твојих дивљака је прошло. Нема више топуз демократије. Батина има два краја а такви као ти и ти које подржаваш завршили су. Можете још да лајете а ни то нећете дуго.

Poljska samo brani svoje granice kao sto svaka suverena drzava treba da radi,a taj upravnik Sovjetske gubernije je jedan sasvim obican komunisticki aparatcik,diktator u svom svinjcu,koji moze samo u svom dvoristu da prdi i da ljubi onog boljsevika Putera u peDu.
Па када је то урадила Мађарска, ЕУ је скочила на Орбана оптужбама да је диктатор и нехуман?
Откуд сад други аршин?
Јел ти мислиш да су сви на на нивоу кишне глисте и не виде шта се у ствари дешава?
Те избеглице из Ирака нису последица Лукашенко е спољне политике. Није Белорусија слала војску у Ирак него ЕУ. Пољаци су такође тамо уводили демократију па је ред да демократски прихвате своје присталице.

Drugarica je za slovensko ujedinjenje gde će svi Sloveni zajedno sa Rusima i Srbima da razbucaju Rumune, Bugare i Grke, i da uspostave prestonicu u Skoplju ali eto Poljaci neće nego za Njemce rade.
Сигурно је боља твоја варијанта, да нам пријатељи буду вековни непријатељи?
Оно, даш овце вуковима на чување?

Време твојих дивљака је прошло. Нема више топуз демократије. Батина има дв

Да, тако сте тврдили и за Јануковича, па сте после зачуђено гроктали док је бежао са једног граничног прелаза на други док се на крају кроз неку мочвару није извукао у Русију.

"Неће то моћ тако, другови!"

Хахахах.

Да, тако сте тврдили и за Јануковича, па сте после зачуђено гроктали док је бежао са једног граничног прелаза на други док се на крају кроз неку мочвару није извукао у Русију.

"Неће то моћ тако, другови!"

Хахахах.
И, шта је то донело Украјини и њеном народу?
Јел то та топуз демократија коју ти подржаваш?
Жедан си туђе крви или мислиш да свет треба живети по твојим правилима? Оно, не игра како ти свираш и одмах га прогласити за одстрел, као Гадафија, Хусеина? Пробали и у Сирији и Венецуели а прошле године и у Белорусији па прц?!
Зар не капираш да је готово, нема више топуз демократије. Авганистан вам је сурова стварност а Лукашенко ноћна мора. Путин вам је страх и трепет.
Таква сила спала на лајавце и ментоле твог кова!
Настави да ме засмејаваш!

О шта је ово, из Савла у Павла после само шездесет година.
Ништа добро везано за Енглезе, веруј. Ништа се код мене није променило. И даље искрено презирем комунисте, и југословене српског порекла, а и о Енгезима мислим исто што сам и пре мислио, и ако сам свестан да им звоне ја... ца због тога.

И, шта је то донело Украјини и њеном народу?
Јел то та топуз демократија коју ти подржаваш?
Жедан си туђе крви или мислиш да свет треба живети по твојим правилима? Оно, не игра како ти свираш и одмах га прогласити за одстрел, као Гадафија, Хусеина? Пробали и у Сирији и Венецуели а прошле године и у Белорусији па прц?!
Зар не капираш да је готово, нема више топуз демократије. Авганистан вам је сурова стварност а Лукашенко ноћна мора. Путин вам је страх и трепет.
Таква сила спала на лајавце и ментоле твог кова!
Настави да ме засмејаваш!
Pa ne moze da im donese nista Ukrajina se jos nije oslobodila ruskog uticaja.

Back