luka...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
da li je i ovo sigurna luka gde bi svratili i opskrbili se potrebnim stvarima za dug put po moru...?
da li je ovo isto što i ljis, samo malo više umotano...?
da li ovaj pdf igra istu ulogu u glavama nekih ljudi kao i pdf ljis...?

hvala...

edit...p.s. ova tema je postavljena ovde s obzirom da je bar pola korisnika ovog pedefeta (tolko ja znam, a možda i više) u početku ili jednog momenta u toku svoje forumaške "karijere" gravitirala na ljisu...

Poslednja izmena:
da li je i ovo sigurna luka gde bi svratili i opskrbili se potrebnim stvarima za dug put po moru...?
da li je ovo isto što i ljis, samo malo više umotano...?
da li ovaj pdf igra istu ulogu u glavama nekih ljudi kao i pdf ljis...?

hvala...

edit...p.s. ova tema je postavljena ovde s obzirom da je bar pola korisnika ovog pedefeta (tolko ja znam, a možda i više) u početku ili jednog momenta u toku svoje forumaške "karijere" gravitirala na ljisu...

Ja se ne ogranicavam po pod forumima, pisem svuda gdje me nesto zainteresuje. Naravno neki su zanimljiviji i zivlji od drugih a na nekima jednostavno ne mogu da progutam sadrzaj kao sto je patetika na romantici ili rovovsko drzanje pozicija na politici. Fotografija me ne zanima , ne volim da kacim citate na knjizevnosti, Na psiholgiju i filozofiju svratim povremeno i ukljucim se ako je ok tema.

pa kad nismo pisale na ljisu :lol: ne mozemo da razumemo
nije ovo mirna luka, vise je piktoreskno, zivo, dobro snabdeveno ostrvo, sa dugackim plazama finog peska i zanimljivim posetiocima
naravno da mi je bitan podforum, znam jedan deo ljudi koji dolaze ovde i prija mi kada su tu, druge volim da ih citam i da osetim njihovo prisustvo...
ne znam kako funkcionise ljis ali pretpostavljam na isti nacin

zbog nerazumevanja teme tražiuo sam da se zaključa, prijavio uredno, ali se moderatorka oglušila o prijavu...uz to je svratila na pp da me podseti da nema svrhe otvarati temu i odmah tražiti da se zaključa...
tačno, ali čemu tema ako ljudi ne kapiraju pitanje...

pa sto ne objasnis na sta si mislio jednostavno?
onako kako sam ja shvatila, pitas koliko nam je bitan ovaj pdf u zivotu, i da li imamo odnos koji ljisovci imaju bilo u odnosu na njihov pdf, bilo jedni prema drugima, ali nama za uporedjivanje fali poznavanje funkionisanja ljisa.
a mozda si mislio na nesto potpuno drugacije pa sam skroz promasila temu.

pa sto ne objasnis na sta si mislio jednostavno?
onako kako sam ja shvatila, pitas koliko nam je bitan ovaj pdf u zivotu, i da li imamo odnos koji ljisovci imaju bilo u odnosu na njihov pdf, bilo jedni prema drugima, ali nama za uporedjivanje fali poznavanje funkionisanja ljisa.
a mozda si mislio na nesto potpuno drugacije pa sam skroz promasila temu.

:lol:
skroz si pogrešno shvatila...

Back