Ludi voditelji

Rudjer

Iskusan
Poruka
5.513
Bas sam ovih dana gledao Insajder i pade mi na pamet kako ona voditeljka smije da postavlja neugodna pitanja onih opasnim politicarima, kriminalcima, fukcionerima, policajcima, kad mi svi znamo koliko su ti ljudi opasni. Ja licno to ne bih smio pitati ni posle pola litra vinjaka.

Ja i kad bih ih pozvao u emisiju, postavljao bih neka normalna i bezbjedna pitanja tipa:

1. Sta ima novo?
2. Kako su vam kod kuce?
3. Idete li u ribu?
4. Da li ce ovo kisa danas?
5. Koja vam je omiljena vrsta muzike?

Pa čekaj oni su novinari zar ne?
Onda ne vidim razlog zašto ne bi postavljali takva pitanja, prvo i sama emisija je takva, što znači da sam gost zna otprilike šta ga čeka pa se shodno tome i on spremio, nisu ni oni od juče.
Inače svaki novinar, bar ja tako smatram, je svestan svih pozitivnih isto tako i negativnih strana svog posla.Tako da ne vidim tu ništa čudno .

Bas sam ovih dana gledao Insajder i pade mi na pamet kako ona voditeljka smije da postavlja neugodna pitanja onih opasnim politicarima, kriminalcima, fukcionerima, policajcima, kad mi svi znamo koliko su ti ljudi opasni. Ja licno to ne bih smio pitati ni posle pola litra vinjaka.

Ja i kad bih ih pozvao u emisiju, postavljao bih neka normalna i bezbjedna pitanja tipa:

1. Sta ima novo?
2. Kako su vam kod kuce?
3. Idete li u ribu?
4. Da li ce ovo kisa danas?
5. Koja vam je omiljena vrsta muzike?

Izem ti kukavicu.:dash:
Kad bih umesto sto citas zutu stampu licno shvatio kolike su to budale ovako nesto verujem da nikada ne bi napisao.
Bajbok im je zagarantovan samo sto trenutno nemaju mesta pa cekaju da se prosla tura iseli kako bi smestili novu

Back