Луди Радуле уништио Вучићев изборни процес!

Radula covek ne moze ni da podrzi kako treba.
Kad neko i tvitne neku podrsku oni ebu k.evu:
"Staaa se sad javljate, tisina tamo"

Oni su kao bodljikavi kaktusi.

Al bukvalno, kažeš nešto s čime se ne slažu Branka Saturn i Kradule ti viču da treba sram da te bude. Kažeš nešto sa čime se slažu, kažu ti da su oni to govorili prvi i da treba sram da te bude. Šejm dispenseri.

Ako Radule istraje i sruši ove izbore, na sledećim ima moj glas. Ovaj put nisam izlazio, ne zbog bojkota, već jer smatram da nema dobrih opcija.

Ali Radulović i DJB mi je od uvek bio u redu. Ako se pokaže kao borac osvojiće moj glas.
Nece se to desiti iz jednog prostog razloga.. Institucije u Srviji ne rade svoj posao ,on tu sam ne moze nista da uradi ..za to bi mu trebala podrska naroda kog Vucic drzi u snu ..Teško cete se resiti ovog radikala ,bez ulice nista

Al bukvalno, kažeš nešto s čime se ne slažu Branka Saturn i Kradule ti viču da treba sram da te bude. Kažeš nešto sa čime se slažu, kažu ti da su oni to govorili prvi i da treba sram da te bude. Šejm dispenseri.
:eek:

Screenshot (91).png

...
Општина је подељена на месне заједнице
па ти нико не брани да се шеташ од једне до друге,
ал ћеш зато туки да одеш из Србије за Немачку.

Eно Трамп пустио своје да се шетају,
јуче преко 50.000 новозаражених !

Нама Србима живот има највећу вредност,
а Америма слобода ...

Ко је у праву ?

Ј ебем ли га, мени се чини ми,
шта ће ми слобода да умрем - од тога још нико није побегао !

Radula covek ne moze ni da podrzi kako treba.
Kad neko i tvitne neku podrsku oni ebu k.evu:
"Staaa se sad javljate, tisina tamo"

Oni su kao bodljikavi kaktusi.
Sta sad ti oces? Idi u POKS poksaro!!!

Gde si bila kad je vio prekrsen Ustav!

Sta se sad javljas???

Poslednja izmena:
Bolje je pisati pohvale kod Vojina Biljića na tviteru. Mislim da on to baš voli. Tipa jedan je Vojin Biljić kako kaže mekflaj.
ne znam sta Vojin voli, ali Hanica voli kad joj na Twiter napisem "Hana! Izvrnuo bih ti picu k'o krojac nogavicu!"

Ili "Hana, us'o bih u tebe ko izbeglica u prazan stan!"

Džegi brutalno otvorena kao i uvek :lol:

Nonaligned i Stugots, pre nego što zamerite Raduloviću da se breca na sve i na svakoga, setite se da mu ostatak opozicije nije pružio nikakvu podršku ni tokom vanrednog stanja a ni tokom ove borbe za razotkrivanje izborne krađe. Recimo, bilo bi mnogo objektivnije kad biste rekli: ''Da, Radulović i Stamenković zaista ne reaguju dobro ni na kritiku ni na pohvalu ali to su sitnice u poređenju sa ćutanjem tokom policijskog časa ili na sramotno ponašanje predstavnika PSG, NS i ostale opozicije u RIKu.''

Poenta svega je da jedini Radulovic pravi tuzbe i zalbe,da jedini on ima neki program koji je realan i da covek zaista "grebe" za razliku od svih ostalih stranaka i partija.
Nek prica ko sta hoce ali Radulovicu treba dati sansu jer se istice i ispada iz kalupa koji je veoma star.

Ј ебига кад народ не жели да га види чак ни у скупштини
да даје нове идеје и коментарише постојеће.

Траблмејкера имамо прегршт ( а њему је то сад остала једина улога коју може да игра )
не треба нам ни један - живот је овде ионако тежак и зависан од наших 10 прстију,
нисмо обдарени ни са нафтом, ни са дијамантима, ни са морем ни са горјем ...

Да ли сам јасан ?
Нека научи да игра и пева и увесељава народ,
мада му је касно,
хммм,
а да проба учешће у ријалитију ?

То је то !!! :klap:

нисмо обдарени ни са нафтом, ни са дијамантима, ни са морем ни са горјем ...
Zivotni san svakog krstinog *******a. Da mu s neba padne u drzavu neka lova. Nafta, zloto, dijamanti, ratna odsteta.

A Srbija prelepa zemlja sa prelepom klimom i zemljom.

Džegi brutalno otvorena kao i uvek :lol:

Nonaligned i Stugots, pre nego što zamerite Raduloviću da se breca na sve i na svakoga, setite se da mu ostatak opozicije nije pružio nikakvu podršku ni tokom vanrednog stanja a ni tokom ove borbe za razotkrivanje izborne krađe. Recimo, bilo bi mnogo objektivnije kad biste rekli: ''Da, Radulović i Stamenković zaista ne reaguju dobro ni na kritiku ni na pohvalu ali to su sitnice u poređenju sa ćutanjem tokom policijskog časa ili na sramotno ponašanje predstavnika PSG, NS i ostale opozicije u RIKu.''

Nemoj i ti sad da budeš ko oni.

Uostalom, ja sam i rekao da ovo što rade treba da bude veća vest nego što jeste, ergo, smatram da je važno i naravno pohvalno.

Back