...ludaci...:rumenko:

Зоки

Legenda
Poruka
51.689
...evo shta mene brine ovo jutro, a opet verujem da nisam jedini, ima vetj nezan am ni sam koko sam dugo ovde i evidentno da sam ludak i budala itd epiteti, i sad neshto kao razmishljam koko se zzene pale na ludake i budale, kretene i sl. kreature el ja ne dobih niti jedan pp sa ponudom za razuzdani sex od neke urmashice, i pitanje je koko su one opshte kompetentne, al ajd da zamislimo da je ovo svet u malom, a...?
...a kazzu neki ozbiljni, pametni i sve-sve drugovi chlanovi da dobijaju onakve i onakve pepeove od drugarica, i pitam se de greshim, el shto sam iskren il je neshto drugo...:rumenko:
...i josh me zanima kami cura kazze " stavi mi ga u dupetu" el to znachi da je ona neobrazovana, tj. napravila greshku gramatichke prirode il je napravila greshku u odabiru partnera...?:rumenko:
...ljubim vas sve, zzivot je lep i mojoj sretji nema kraja, ko me vidi da plachem nek jede vogno...:heart:

...evo shta mene brine ovo jutro, a opet verujem da nisam jedini, ima vetj nezan am ni sam koko sam dugo ovde i evidentno da sam ludak i budala itd epiteti, i sad neshto kao razmishljam koko se zzene pale na ludake i budale, kretene i sl. kreature el ja ne dobih niti jedan pp sa ponudom za razuzdani sex od neke urmashice, i pitanje je koko su one opshte kompetentne, al ajd da zamislimo da je ovo svet u malom, a...?
...a kazzu neki ozbiljni, pametni i sve-sve drugovi chlanovi da dobijaju onakve i onakve pepeove od drugarica, i pitam se de greshim, el shto sam iskren il je neshto drugo...:rumenko:
...i josh me zanima kami cura kazze " stavi mi ga u dupetu" el to znachi da je ona neobrazovana, tj. napravila greshku gramatichke prirode il je napravila greshku u odabiru partnera...?:rumenko:
...ljubim vas sve, zzivot je lep i mojoj sretji nema kraja, ko me vidi da plachem nek jede vogno...:heart:

Да, то значи да је она направила граматичку грешку. Њен партнер је вероватно направио грешку бирајући њу... :mrgreen: :lol: И да, жене воле лудаке... :D :mrgreen: :lol:

Poslednja izmena:
ja bi' voleo isto tako ponekad da dobijem neki pepe gde pise da neka hoce da me vodi dusu svoju namucenu da napojim i okrepim... ako ne to, makar neko da mi posalje neku dojavu za kladionicu... al' da je sigurna i da je malo veca kvota, ne da me mrda sa nekom kvotom 1,20 il' slicno nesto... po mogucstvu ako ima prelaz neki, ne bi bilo lose.. stvarno...

Bitno je da shvataš gde grešiš... samo polako, mlad si forumaš, naučićeš. :rumenko:
...ja sam kao jako mlad ostao bez majchinog mleka i celog zzivota tragam za substitucijom, mislim da je u tome moj problem sa sazrevanjem, niko mi nikad nije reko da josh mirishem na majchino mleko, a nema vishe dobrih zzena da mi pomognu da odrastem ko sva normalna deca...:(
...kriju sisu od mene ko djavo od krsta ili kao rukom odnesene...:rumenko:

Back