gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Ne postoje ludače, žensko ludilo je iskonstruisani koncept od strane muškaraca koji nemaju kapacitet za osećajnu kompleksnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muški, šta su vam ludače sve ludo činile?
![]()
na koje ludace mislis?Muški, šta su vam ludače sve ludo činile?
![]()
u zenskoj je prirodi da kvari idiluSve su lude, i mslm, nisam ja imao nešto puno žena da sad nešto gradiram ova mi je bila bolja od one druge jer je radila TO i TO. Bitno je pronaći se sa ludilom koje nam odgovara/možemo prihvatiti onda happily ever after, ako to nije ispunjeno samo mučenje i potom kukanje kako su žene nemoguće ludače. To je to, nemoguće i moguće ludače.
mislim da generalizuješ maličice...ili si imao jako lošu sreću s njimau zenskoj je prirodi da kvari idilu
cak i da je sve lepo ona ce da nesto pokvari da bi imala sta da popravlja
znaci ti si kompleksna osobaNe postoje ludače, žensko ludilo je iskonstruisani koncept od strane muškaraca koji nemaju kapacitet za osećajnu kompleksnost
Znači preferiram da ne odašilješ slova u mom pravcuznaci ti si kompleksna osoba![]()
ti si prvi pocoZnači preferiram da ne odašilješ slova u mom pravcu
Ona je radikalna feminitskinja što znači normalna osobaznaci ti si kompleksna osoba![]()
MolimPa i nije nesto radikalna
Ispumpala mi zadnju gumu na motoru da ne bi otisao da se vozikam. Ispumpala do pola, da ne primetim, mogao sam da poginemMuški, šta su vam ludače sve ludo činile?
![]()
pa dobro,ne može to svako XdJaooo, pa ne mogu da kažem da je ozbiljno, ali ne mogu da kažem da u afektu, besu ikad ikom to kažem, nekako nemam te ideje uopšte...
bile ljubomorne, posesivne, nisu bile poslušne, pokušavale da me menjaju, htele da budu glavneMuški, šta su vam ludače sve ludo činile?
![]()