Luda žena

ja sam imao samo jednu...mada ne bih je nazvao ludačom,bila je više control freak...I radela je sve ono tipično što bi jedan control freak radeo...
Najjezivije je bilo što je zapretila da će da okrene nešto jako lično što sam joj o sebi rekao kao materijal za ucenu i zapretila da će da me autuje...Ne znam da li je to rekla samo onako,u afektu,da li je ozbiljno mislila da ću se uplašiti...stvarno ne znam...
Mislim jesam se malo uplašio jer nisam bio autovan nikom sem nje i nisam želo da to ljudi čuju od nekog desetog a ne lično od mene...Ali mislim da je to dosta uticalo na to da se autujem ljudima koji su mi bliski,čisto da neko ne bi mogao da mi drži nad glavom tu čenjenicu da sam bi.

Poslednja izmena:
ja sam imao samo jednu...mada ne bih je nazvao ludačom,bila je više control freak...I radela je sve ono tipično što bi jedan control freak radeo...
Najjezivije je bilo što je zapretila da će da okrene nešto jako lično što sam joj o sebi rekao kao materijal za ucenu i zapretila da će da me utuje...Ne znam da li je to rekla samo onako,u afektu,da lin je ozbiljno mislila da ću se uplašiti...stvarno ne znam...
Mislim jesam se malo uplašio jer nisam bio autovan nikom sem nje i nisam želo da to ljudi čuju od nekog desetog a ne lično od mene...Ali mislim da je to dosta uticalo na to da se autujem ljudima koji su mi bliski,čisto da neko ne bi mogao da mi drži nad glavom tu čenjenicu da sam bi.
Nije to ništa, meni je sestra pretila da će da me psihički uništi i da će da me strpa u ludnicu. Dobro da mi je rekla da malo obratim pažnju. :)))))))))))

pa verovatno afekat ili nije toliko bistra koliko za sebe veruje jer ono,kad neko stvarno planira da tako nešto uradi nekom obično mu ne skreće pažnju na to,osim ako nije malo priglup... ali sve jedno zvuči jezivo
Jaooo, pa ne mogu da kažem da je ozbiljno, ali ne mogu da kažem da u afektu, besu ikad ikom to kažem, nekako nemam te ideje uopšte...

pa najbolje mi je bilo sa ludim zenama
da se ne lazemo
Hot-crazy_scale.png

jel ti volis lude
ucestvuj malo
Sve su lude, i mslm, nisam ja imao nešto puno žena da sad nešto gradiram ova mi je bila bolja od one druge jer je radila TO i TO. Bitno je pronaći se sa ludilom koje nam odgovara/možemo prihvatiti onda happily ever after, ako to nije ispunjeno samo mučenje i potom kukanje kako su žene nemoguće ludače. To je to, nemoguće i moguće ludače.

Back