LUDA LI SAM?????

Uf, bre, bukvalisto...
Pa, ne, vidis da sama kaze da je luda, sta ako skrene stvarno s mozgom, krene da spopada ljude u mracnim ulicicama u tripu da je vampir...samo upozoravam sta moze da se desi...
Ma šalim se ja ali sa ovom tvojom teorijom nebi se dobro provela jer vampiri su po legendi mnogo fizički snažniji od ljudi da ih mogu lako savladati a ovako ona još žensko kad bi probala da savata nekog opalio bi joj šamarčinu da odleti 5m unazad zato janaloca ako pokušaš ovo što je rekal Ulice obavezno ponesi prvo neku paliju da isprebijaš lika na mrtvo ime prenego što kreneš da mu sisaš krv:hahaha1:

Ma šalim se ja ali sa ovom tvojom teorijom nebi se dobro provela jer vampiri su po legendi mnogo fizički snažniji od ljudi da ih mogu lako savladati a ovako ona još žensko kad bi probala da savata nekog opalio bi joj šamarčinu da odleti 5m unazad zato janaloca ako pokušaš ovo što je rekal Ulice obavezno ponesi prvo neku paliju da isprebijaš lika na mrtvo ime prenego što kreneš da mu sisaš krv:hahaha1:

ma dont worry imam ja resenje za takve nakkaze kao sto si ti.srebrni meta u srce.....ako ga imas :hahaha:;)

ni to nije lose.....svidjami se :):think:Legolas?

Npr,samo zenskog roda...:)
soothbyhoon3bm.jpg

Back