LUDA LI SAM?????

:hahaha::hahaha::hahaha:
a ko tebe spopada ???vidim ja da ti imas problema:D
akotise ne svidja tema:bye:
niko te i tako nista nije pitao.....mrzim vas dokone..sto se svuda trpate:hahaha::hahaha:

Ih, bre kakva si, ja htela da ti pomognem da se iskuliras malo, distanciras iz ovog sveta kome nisi uspela da se prilagodis (sto nije potpuno lose, naravno, svi smo malo neprilagodjeni, samo drugi u granicama normale)...
Smarate ljude ovim nezanimljivim temama, nisi ni duhovita, ni zanimljiva, sto se bre pretvaras, glumis ludilo, zivi malo pravi zivot...
Ja imam problema:hahaha:...rece devojka istripovana da je vampir...:hahaha:

p.s. znas li ti koliko se bolesti prenosi krvlju?!

Ih, bre kakva si, ja htela da ti pomognem da se iskuliras malo, distanciras iz ovog sveta kome nisi uspela da se prilagodis (sto nije potpuno lose, naravno, svi smo malo neprilagodjeni, samo drugi u granicama normale)...
Smarate ljude ovim nezanimljivim temama, nisi ni duhovita, ni zanimljiva, sto se bre pretvaras, glumis ludilo, zivi malo pravi zivot...
Ja imam problema:hahaha:...rece devojka istripovana da je vampir...:hahaha:

p.s. znas li ti koliko se bolesti prenosi krvlju?!
Što bi je bolelo briga za bolesti ako je već mrtva:hahaha1:

Cccc. Nisi ti nikakav vampircic. Pravi vampir ne bira odakle sisa. Samo da sisa. Ma nemas ti pojma bre. idi citaj knjige,obrazuj se,pa onda se raspitaj kako da postanes vampirce.
Ali obavezno da mi javis. Meni oduvek bio san da budem Van Helsing!:mrgreen:

Imenjache ako treba pomoc javi , da vide vampiri od kojeg se drva kolci prave :mrgreen:

Ozbiljno pitajte vashe babe i dede da vam kazhu prave priche o vampirima , a ne te gluposti iz hollywooda.

Back