janaloca
Zainteresovan član
- Poruka
- 458
Боље размишљај о нечему паметнијем, кориснијем и реалнијем... смртниче...
Тоза
npr

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље размишљај о нечему паметнијем, кориснијем и реалнијем... смртниче...
Тоза

Mislim da se iza te tvoje zelje krije nesto drugo.Ti zapravo zelis da budes probodena kolcem zar ne?E,pa da bi ti se to dogodilo,ne morash da budesh vampir,treba samo da nadjesh frajera...

LUDA SI...Stvarno ljudi te jure da te probodu kolcem zivis u vecnom mraku i hladnoci,kada te ljudi prvi put vide ne mozes da nadjes tvoju zrtvu zato sto ce se svi ljudi skupiti u grupe i napadnuti te,nikad se neces zadovoljiti krvlju......I JOS MILION STVARI.

hvala na iskrenom odgovoru 
Ako hoćeš možeš meni da sisaš!![]()

Kad imas menzis gurni prst, a zatim taj isti polizi i tad ces znati sigurno da li oces da budes vampirka

gadan li si!ZIVOTNA ZELJA MI JE DA BUDEM VAMPIR,PIJUCKAM KRV SMRTNICIMA I ZIVIM VEKOVIMA..................STA MISLITE O TOME?

ZIVOTNA ZELJA MI JE DA BUDEM VAMPIR,PIJUCKAM KRV SMRTNICIMA I ZIVIM VEKOVIMA..................STA MISLITE O TOME?

ZIVOTNA ZELJA MI JE DA BUDEM VAMPIR,PIJUCKAM KRV SMRTNICIMA I ZIVIM VEKOVIMA..................STA MISLITE O TOME?
Pih, ti ločeš krv, a frka ti od side......ni stapom te ne bih pipnula,bljak si..sida i tako to ***![]()
auuuuuu a ja mislila ja luda!gadan li si!

http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=47297 izvoli, pa se igraj, nemoj ovde ljude da spopadas...

Cccc. Nisi ti nikakav vampircic. Pravi vampir ne bira odakle sisa. Samo da sisa. Ma nemas ti pojma bre. idi citaj knjige,obrazuj se,pa onda se raspitaj kako da postanes vampirce.
Ali obavezno da mi javis. Meni oduvek bio san da budem Van Helsing!![]()

a ko tebe spopada ???vidim ja da ti imas problema
akotise ne svidja tema
niko te i tako nista nije pitao.....mrzim vas dokone..sto se svuda trpate![]()
...rece devojka istripovana da je vampir...
Što bi je bolelo briga za bolesti ako je već mrtvaIh, bre kakva si, ja htela da ti pomognem da se iskuliras malo, distanciras iz ovog sveta kome nisi uspela da se prilagodis (sto nije potpuno lose, naravno, svi smo malo neprilagodjeni, samo drugi u granicama normale)...
Smarate ljude ovim nezanimljivim temama, nisi ni duhovita, ni zanimljiva, sto se bre pretvaras, glumis ludilo, zivi malo pravi zivot...
Ja imam problema...rece devojka istripovana da je vampir...
p.s. znas li ti koliko se bolesti prenosi krvlju?!

Cccc. Nisi ti nikakav vampircic. Pravi vampir ne bira odakle sisa. Samo da sisa. Ma nemas ti pojma bre. idi citaj knjige,obrazuj se,pa onda se raspitaj kako da postanes vampirce.
Ali obavezno da mi javis. Meni oduvek bio san da budem Van Helsing!![]()

Što bi je bolelo briga za bolesti ako je već mrtva![]()