LUDA AMERIKA !!!

Dali Amerika uopste zna sta radi ? ? ?

• DA ! Amerika zna sta radi

• NE! Amerika nije ni svesna sta radi i cemu sve to !!!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a od cega su to bolesni???
nismo mi dupelisci bivso Yugoslovenske republike su ponosne na swoju nezavisnost i ewropsku buducnost...

da je amerika ispala piz*a JESTE i ja to kazem ispali su bas neljudi a pogotovo nervira to sto idu u prilog pogresnij strane ... neznaju sta rade... tamo po iraku tamane muslimane a ovde izigravaju neka ludila i poklanjaju albancima zemlju ( kosovo) nisu mi jasni totalno... zar im je toliko stalo do te nafte kada se zna da ce je biti samo jeos 20 - 30 godina... vec sada se mogu napraviti fabrike vodonika i odmah bi se moglo preci sa nafte na tecimo taj vodonik... Amerika mi je totalno nejasna i zabrinjava me razvoj situacije u swetu...

jeli je rec o stvarnoj borbi protiv terorizma ili akko vec... swe mi smrdi na zestoke sukobe u swetu?!?!

Samo biznis, nista vise, money money money...grabi dokle mozes, gde god mozes i koliko mozes, Amerikom vladaju biznismeni, a sve ostalo, ratovi, sankcije, zakoni, UN, borba protiv terorizma, ovo i ono, ima za cilj samo zaradjivati, krasti, iznudjivati lovu, po svaku cenu, na svaki nacin, u svako vreme i na svakom mestu, eto to je USA, to je kapitalizam, to je EU, a mi smo kolonije i poligoni za experimente.
Nema tu nikakve bolesti, ludosti ili sta ja znam sta vec.
Samo biznis.

Delimicno imas pravo?! mada o5 ponavljam u EU nam je mesto ... prokockali smo istorisku priliku da budemo ewropska sila ( mislim na SFRJ ) i sada nema nazad.. podeljeni smo u drzave i svaka drzava za sebe kreira swoju buducnost ... nemamo ni jednu organizaciju za alternativu jedina je EU ... trebalo bi uci u nju i boriti se..

NEGO... cini mi se da smo malo skrenuli sa teme... tema je oko americkih planova za kosovo i americkim inicijativama za izgradnju raketnog stita... mislim da bi joj se podhitno trebali vratiti jer ce tema odlutati u pogresnom pravcu

pozz svima!!!

Pa mislim da je i vrapcima jasno da Ameri ne postavljaju stit zbog Irana vec zbog Rusa,a da je Kosovo idealno mesto da stacioniraju svoje trupe u Evropi.Tako za debile i podguzne muve imaju opravdanje da cuvaju demokratiju na nesigurnom Balkanu.NE verujem da na Kosovu imaju previse velike racunice za eksplataciju ruda,jer da su imali takve planove ne bi ga ' 99 solili sa osiromasenim uranijumom.USA se isuvise osmelila kao najveca super sila ( da ne kazem jedina),tako da joj nije bitno ni medjunarodno pravo,ni povelja UN,a samim tim nije im bitna ni nijedna rezolucija SB a pogotovu 1244.Da zlo bude vece ovi nasi politicari ni ne pominju rezoluciju 1244,vec su nam i vojsku toliko oslabili da cak i nekim cudom dodje do povratka dela nase vojske dole (1000 vojnika i policajaca) nebi imali cime ni da odu.Nista nije vecno,pa nece ni Americka sveca goreti do zore i oni ce puci kad tad.Samo se nadam iskreno da nece i celi svet povuci sa sobom.Jos samo da odgovorim od koje to bolesti Ameri boluju,pa boluju od poremecaja vrednosti koji su oni iskrivili zbog novca.Meni licno se ne svidja njihova filozofija i njihov nacin zivota,cak sta vise gnusam se od njihovih foliranja i licemernosti.

A zar mislite da Amerika vodi lošu politiku po interese Amerikanaca ? Šta mislite koliko sada isisava Iračke nafte dnevno ? A u Iraku vojnici uglavnom čamuge i latino ! Američka politika se zasniva ISKLjUČIVO na ekonomskim interesima , koji su na dobrobit američkog narodu ! Puca njima kaiš i za Šipce i za Srbe ! EU je za nezavisni Kosmet zato što ih ta varijanta najmanje košta ! Sve drugo je bla,bla....
A Buš je moron , kao i Regan.....obični Miki Mausi....konce vuče neko drugi !

DOBROSTOJECI:
A zar mislite da Amerika vodi lošu politiku po interese Amerikanaca ? Šta mislite koliko sada isisava Iračke nafte dnevno ? A u Iraku vojnici uglavnom čamuge i latino ! Američka politika se zasniva ISKLjUČIVO na ekonomskim interesima , koji su na dobrobit američkog narodu ! Puca njima kaiš i za Šipce i za Srbe ! EU je za nezavisni Kosmet zato što ih ta varijanta najmanje košta ! Sve drugo je bla,bla....
A Buš je moron , kao i Regan.....obični Miki Mausi....konce vuče neko drugi !

Hmmmm ... a da taj neko drugi nije Masonerija???

Back