lud zbunjenog

Towelie a.k.a. Peskiric:
...Ja mrzim crnce,Kineze,jevreje...mrzim crnogorce...sa ponosom kazem da sam nacionalista...vatreni sam navijac(huligan) Crvene Zvezde...uclanjen sam u Radikalnu stranku...moj san je Srbija do Tokija...Idoli su mi :Mladic,Karadzic,Legija,Arkan,Vucic,Velja Ilic...slusam samo i iskljucivo narodnjake...obozavam cetnicke pesme iako sam do juce iste pljuvao...kad se napijem i pesma me pogodi u srce obavezno vadim prangiju ili noz da popricam sa neistomisljenicima...ja sam najpametniji,najlepsi,najduhovitiji...MA ja sam PRAVI SRBIN!!!
E ovo ti nije lose i deda je Zvezdas,ide sa svoju ekipu iz selo i okolinu na sve vece,vaznije utakmice,ne mogu na ne manje bitne,ne moze se postigne,jesi ti lepsi od dedu ali da si pametniji to nisi nego cemo se dogovorimo da upoznas moji radikali iz selo kad bude neka dobra utakmica.

nstrojsoros9vf.jpg

~Petar~:
advivo,
koja su im to osnovna ljudska prava ugrozena?
Сва по списку. Нису укинута, већ угрожена - перфидно, рафинирано, плански, систематски. Имају право на живот - а .ебеш такав живот...
Пођи, пријави се у ЦГ, тражи запослење...остарићеш тражећи - ако не промениш националност и политичку припадност. Приме они по неког Србина, под условом да приступи владајућој партији М.Ђ. (то није угрожавање основних права?), да би имали основа за причу о мултиетничком друштву...

advivo@ptt.yu:
Сва по списку. Нису укинута, већ угрожена - перфидно, рафинирано, плански, систематски. Имају право на живот - а .ебеш такав живот...
Пођи, пријави се у ЦГ, тражи запослење...остарићеш тражећи - ако не промениш националност и политичку припадност. Приме они по неког Србина, под условом да приступи владајућој партији М.Ђ. (то није угрожавање основних права?), да би имали основа за причу о мултиетничком друштву...
pa podji u srbiji da trazish zapoislenje,naici ces na slicnu stvar.milion nezaposlenih.
ozbiljna je stvar kad neku drzavu bez osnova olako otpuzujesh da krshi sva ljudska prava..

~Petar~:
pa podji u srbiji da trazish zapoislenje,naici ces na slicnu stvar.milion nezaposlenih.
ozbiljna je stvar kad neku drzavu bez osnova olako otpuzujesh da krshi sva ljudska prava..
Kada čitaš i repliciraš na izjave drugih, pročitaj bolje i repliciraj sa onim što je napisano, nemoj replicirati sam sebi i onako kako si unapred zapeo nekakvu svoju postavku.
Pravo na rad ne može nigde da se ostvari kada zaželite, ali ako postoji mogućnost u obliku jasne ponude od državnih organa, a ne možete da realizujete zaposlenje zato što ste politički i nacionalno nepodobni (jer ste Srbin), onda je to kršenje prava na rad i istovremeno ugrožavanje skoro svih osnovnih ljudskih prava, i to od strane države. I ozbiljna optužba CG režima, iza koje stojim.

ne mozesh da se zaposlish jer si srbin,i diskriminishu te zbog toga?..naravno da ti ne verujem...
verovao bih da kad su u pitanju neki krupniji poslovi,pa se sve,kao zavrshava preko dps-a i politike,ali ovako..ne verujem,za obicne,normalne poslove
p.s. nemam nikakvu postavku,vec samo reagujem na tvoj post da su skoro sva ljudska prava srba u cg ugrozena

advivo@ptt.yu:
Kada čitaš i repliciraš na izjave drugih, pročitaj bolje i repliciraj sa onim što je napisano, nemoj replicirati sam sebi i onako kako si unapred zapeo nekakvu svoju postavku.
Pravo na rad ne može nigde da se ostvari kada zaželite, ali ako postoji mogućnost u obliku jasne ponude od državnih organa, a ne možete da realizujete zaposlenje zato što ste politički i nacionalno nepodobni (jer ste Srbin), onda je to kršenje prava na rad i istovremeno ugrožavanje skoro svih osnovnih ljudskih prava, i to od strane države. I ozbiljna optužba CG režima, iza koje stojim.

Ево малог примера: ДОБИЛИ СУ ОТКАЗ СВИ ПРОФЕСОРИ СРПСКОГ ЈЕЗИКА КОЈИ НИСУ ЖЕЛЕЛИ ДА ИЗВАДЕ СЕБИ ПАРЧЕ МОЗГА И ДА СРПСКИ ЈЕЗИК ПРЕИМЕНУЈУ У ИЗМИШЉЕНИ ЦРНОГОРСКИ тј. МАТЕРЊИ. :roll: :roll: :roll:

@eremita
koliko god po meni taj naziv bio nebulozan,oni su,koliko znam uredili da se jezik zvanicno zove maternji.jeste to glupo,ali je to volja vecine i taj koncept je dobio vecinu,osvojio vlast...ako druga opcija dodje na vlast,niko im ne brani da vrate stari naziv,i to ce onda morati da se poshtuje..to jeste ciganski i ulicharski nachin da stvarash drzavu,ali je i legitiman

~Petar~:
@eremita
koliko god po meni taj naziv bio nebulozan,oni su,koliko znam uredili da se jezik zvanicno zove maternji.jeste to glupo,ali je to volja vecine i taj koncept je dobio vecinu,osvojio vlast...ako druga opcija dodje na vlast,niko im ne brani da vrate stari naziv,i to ce onda morati da se poshtuje..to jeste ciganski i ulicharski nachin da stvarash drzavu,ali je i legitiman

Па шта ти овде који мој правдаш ????? Чињеницу ДА СУ СВИ ПРОФЕСОРИ СРПСКОГ ЈЕЗИКА ДОБИЛИ ОТКАЗ БЕЗ ОБРАЗЛОЖЕЊА, јеси ли ти .....мислим..........јеси ли при себи..........

~Petar~:
ne mozesh da se zaposlish jer si srbin,i diskriminishu te zbog toga?..naravno da ti ne verujem...
verovao bih da kad su u pitanju neki krupniji poslovi,pa se sve,kao zavrshava preko dps-a i politike,ali ovako..ne verujem,za obicne,normalne poslove
p.s. nemam nikakvu postavku,vec samo reagujem na tvoj post da su skoro sva ljudska prava srba u cg ugrozena
Procitaj malo bolje moje prethodne postove i razmisli - skoro citav korpus ljudskih prava i sloboda ugrozava se kroz ovaj jedan segment. Odmah se vidi da nisi upucen, pa u CG vec godinama nema zaposlenja osim u drzavnim organima, a tamo su morali da promene nacionalnost i politicku pripadnost i oni koji su odavno zaposleni (osim retkih, odnosno hrabrih).
Osim profesora koje navodi "ermita", godinama se otpustaju sudije, tuzioci, policajci ako su opredeljeni za srpske stranke, znaci ako su Srbi.
Ukidanje naziva jezika za tebe nije vazno - ne saosecas jer nije doslo u tvoje dvoriste - a kako bi se osecao da ti nasilno oduzmemo licno ime, i da te umesto PETAR nazovemo PRDOJE (izvini).

Srbi! Sta ste se okomili na CG?? Ode Crna Gora! Gde? Meni se cini da se nije makla s mesta, eno je jos tamo, de je bila....Ako su promenili jezik u maternji pa sta, imali su pravo, njihova zemlja, njihova stvar..oni se nisu meshali ni u jednu suludu odluku Srbije.....To sta ce Crnogorci da dobiju i sta ce da izgube, to je njihov problem....A ti Srbijo prestani vishe da vucesh narode Balkana, na silu da budu dobri s tobom...Nego se okreni vec jednom sebi!!!!!!!!¨¨

laloona:
Srbi! Sta ste se okomili na CG?? Ode Crna Gora! Gde? Meni se cini da se nije makla s mesta, eno je jos tamo, de je bila....Ako su promenili jezik u maternji pa sta, imali su pravo, njihova zemlja, njihova stvar..oni se nisu meshali ni u jednu suludu odluku Srbije.....To sta ce Crnogorci da dobiju i sta ce da izgube, to je njihov problem....A ti Srbijo prestani vishe da vucesh narode Balkana, na silu da budu dobri s tobom...Nego se okreni vec jednom sebi!!!!!!!!¨¨

У томе и јесте проблем ..СРБИЈА ЖЕЛИ ДА СЕ ОКРЕНЕ СЕБИ ......а било би добро да и ти то учиниш, тј. да се окренеш и себи и својој матичној држави !

laloona:

Savrmena istorija. Sve je bilo drugačije recimo 1389...
Nije bilo ni bošnjačkog ni montenigerskog
Koga briga?
Država, nova igračka za decu...

~Petar~:
@eremita
Lud zbunjenog na svakom koraku.
Odluka vecine? U CG 60% stanovnika izjasnilo se da govori srpskim jezikom, mislite da ih je neko pitao za promenu naziva jezika kojim govore?
Legitimna odluka? Za neke stvari niko nema legitimitet, zato sam navodio "primer" sa vašim imenom.

eremita:
Ево малог примера: ДОБИЛИ СУ ОТКАЗ СВИ ПРОФЕСОРИ СРПСКОГ ЈЕЗИКА КОЈИ НИСУ ЖЕЛЕЛИ ДА ИЗВАДЕ СЕБИ ПАРЧЕ МОЗГА И ДА СРПСКИ ЈЕЗИК ПРЕИМЕНУЈУ У ИЗМИШЉЕНИ ЦРНОГОРСКИ тј. МАТЕРЊИ. :roll: :roll: :roll:

nije tacno, eremitice moj, sveznadaru vazdasnji....otkaz su dobili samo oni koji ni nakon visednevnog natezanja nisu hteli da drze nastavu...inace, svi su aktivisti i pripadnici SNP/a i drugih prosrpskih stranaka u crnoj gori...niko u crnoj gori ne spori pravo srbima da svoj jezik imenuju srpskim....sustina problema s jezikom u CG je u tome, lingvisto moj novopeceni /koji se o stvarima jezika, kako ispada, direktno informises iz sheveningena od sheshelja/ sto neki koji svoj jezik imenuju srpskim osporavaju to pravo onima koji svoj jezik hoce da imenuju bosnjackim ili crnogorskim...tako da ti profesori koje pominjes, ustvari, ne brane srpski jezik, nego svima drugima zabranjuju da govore bilo kojim drugim jezikom....po tim vajnim profesorima u CG se ima govoriti srpski i tacka.. ako se ko usudi da svoj jezik imenuje drugacije, taj automatski, smatraju gorepomenuti profesori, ugrozava srpstvo... i tvoj nacin razmisljanja, eremito, je vrlo nedemokratski...jer je pravo na imenovanje jezika par ekselans politicko pitanje...ili si neverovatno glup...sto je verovatnije...

Back