903
Ističe se
- Poruka
- 2.675
Hahah,znam glup naslov ove teme,ali novi sam i jednostavno ne znam sta tacno da stavim![]()
Ali to je sad najmanje bitno,želim da vam se obratim za pomoc jer iskreno ne znam sta da radim.Skoro sam upoznao jednu devojku,i ta devojka je razlog zasto ne mogu da spavam.Prelepa je,prosto ne mogu a da ne razmisljam o njoj.Dobar sam sa njom,ne pricamo nesto preterano ali dobri smo 'drugovi'.Svidja mi se od prvog pogleda i da budem iskren slabo sam sta pokusao oko nje jer prosto ne mogu da pricam pred njom,ne znam sta da kazem (nikad nisam imao tih problema pre).Danas je jedna moja drugarica joj rekla jedan mali se raspituje za tebe,ona je rekla reci ako mislis na Vuka (ja) znam da mu se svidjam.Eto kako zna nisam siguran vjerovatno je vidjela koliko je gledam
![]()
.Međutim rekla joj je da me gleda kao dobrog druga da nikada do sada nije imala momka i da joj se ne svidjam.Sve bi to bilo u redu ali ja sam lud za njom,ne prestajem da mislim na nju i necu odustati od nje.Ona je malo povucenija devojka i prosto kad joj pridjem i kad pricamo ugl. sam ja taj koji stalno postavlja pitanja.Znam znam tako bi i trebalo,ali ipak sa svakom devojkom sam u opustenom odnosu tj. nijedna se ne stidi pricat sa mnom.Smeje se svakoj mojoj sali i to ali opet je rekla da joj se ne svidjam
![]()
![]()
Ako mi mozete dati neke savjete kako da se zblizimo,sta da radim ili bilo sta bice od pomoci !!! Hvala unapred !
Mozda te danas gleda kao druga ,a sutra kao ......treba ti samo malo strpljenja/
- - - - - - - - - -
sve jasno,pojavi se sa dobrom ribom da te vidi i stvar resena
i ovo...