Lucidni snovi su naučno dokazan fenomen.
Snovi kojih je osoba svesna da sanja i koje može čak i kontrolisati..
Ponekada mogu biti neprijatni , mogu biti i košmari , ali njima se može ovladati i usmeriti ih u pravom smeru ..
Da nam prijaju....
Sanjate li lucidne snove?
Šta mislite o njima?
Ауууу,колико пута.. деси ми се нека најобичнија сцена,и само ми кликне,чекај јбт.. ја сам ово већ видео.. ако је то,то.
Par puta mi se desilo. Sanjas i bukvalno upravljas sopstvenim snom.
Steta sto se ne desava cesce.
Kazu da postoje tehnike za to, al ko ce time da se mlati.
Obožavam takve snove, kao da si na LSD-iju

neponovljivo iskustvo.
E jedino ne znam šta mu dođe ta potpuna kontrola... Jer ako skontam da je to san ja se onda budim i ruši se sve.
Imam takve snove, sad redje nego pre. Mocan je osecaj kontrole.
Sanjam snove za koje sam svestan da su snovi ali ne realnost, ali ih ne kontrolišem.
Lucidni ili snovi kada je osoba svesna da je u višoj realnosti a ne u fizičkom telu su dobar uvod za svesno putovanje svim višim realnostima/svetovima.
Praktično, snovi su tajni prolaz do najviših stanja svesti i kapaciteta ljubavi, ili, drugačije rečeno, do samog nebeskog carstva gde je i sami Kreator. (Ateistima je ovo manje prihvatljivo, ali realnost jeste takva.)
Praktično se počinje sa snovima, nastavlja sa svesnim putovanjima u tzv. Duša Telu (napomenuću da se ne radi o Astralnom Putovanju koje vodi pojedinu osobu/Dušu samo do Astralnog Sveta.)
Ovu vrstu putovanja koristili su najviši duhovni velikani kakvih je bilo u ovom svetu od samog čovekovog dolaska u fizički svet.
Ova učenja su ponovo obelodanjena, posle oko 5000 godina ilegale, oko pre pet ipo decenija.
Snovi se polako razvijaju i osoba može dobiti vođstvo, pomoć i zaštitu kako u fizičkom svetu tako i na svim višim realnostima ako potraži pravog i jedinog predstavnika Boga u svim nižim svetovima.
Pa ipak, kao što je za fizičko telo potrebno upražnjavati vežbe tako je potrebno za mentalno telo ali i za duhovno telo da bi se duhovno napredovalo, da bi se odradila sva karma još u ovom životu i da se izađe iz svetova nižeg pola kreacije.
Uostalom, naši životi imaju svoju svrhu, smisao i cilj a konačni cilju je dosezanje duhovne slobode koja se ostvaruje sa ulaskom u svetove čiste svesti i ljubavi, koje filozofija i religije nazivaju nesaznajnim.
Priznajem da sam malo iznenađen da u Srbiji gotovo da i nema ljudi koji su za ovo saznali, sa izuzetkom šake njih.
Preko snova, tačnije preko same suštine života pojedinac kao duhovno Biće, Duša, dobija svo znanje i razumevanje koje mu/joj treba i zato se to znanje i zove subjektivno i jedino istinito znanje. Suštinu života koju pomenuh poznajemo na ovoj planeti pod nekoliko desetina imena a ovde je znamo kao Duh, Sveti Duh, Reč ili Glas Boga, Nam, Nada, Bani, Shadba i mnogim drugim...
Ponoviću da lucidni ili svesni snovi su uobičajeno početak ali neko i ne mora imati snove jer se mogu razviti kasnije što i nije obavezno a što zavisi od ličnih iskustvenih puteva kojima je neko prošao u mnogim ranijim životima...