Moze li mi neko jebeno reći kako da udjem u lucidni san. Jer već pokusavan 2 godine i jednostavno ne uspeva. Pokusavao sam SVE tehnike WILD MILD FILD ITD. I NISTA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar se to moze naucitiMoze li mi neko jebeno reći kako da udjem u lucidni san. Jer već pokusavan 2 godine i jednostavno ne uspeva. Pokusavao sam SVE tehnike WILD MILD FILD ITD. I NISTA.
glennfidichMoze li mi neko jebeno reći kako da udjem u lucidni san. Jer već pokusavan 2 godine i jednostavno ne uspeva. Pokusavao sam SVE tehnike WILD MILD FILD ITD. I NISTA.
lucidne snove ces doziveti,ako se pre spavanja dobro ne ispiskis.E,tamo negde izmedju dva u tri sata nocu,kada se probudis,a ti shvatis da si imao lucidne snove,jer ti je dusecni carsav,bukvalno mokar,kao da je bio potopljen tamo,u Beogradu na vodi.!Moze li mi neko jebeno reći kako da udjem u lucidni san. Jer već pokusavan 2 godine i jednostavno ne uspeva. Pokusavao sam SVE tehnike WILD MILD FILD ITD. I NISTA.
Lucidni snovi,prevedeno na srpsko - hrvatski jezik,znaci.....vlazni snovi.!Zasto bi iko sanjao lucidne snove...
Vreme Transhumanizma je na vratima, verujem da će ovo pitanje biti uskoro rešeno veštačkom inteligencijom, al ipak će se ljudi zajebati, jer snovi su iluzija.Moze li mi neko jebeno reći kako da udjem u lucidni san. Jer već pokusavan 2 godine i jednostavno ne uspeva. Pokusavao sam SVE tehnike WILD MILD FILD ITD. I NISTA.
pojedi uvece punooo pudingaMoze li mi neko jebeno reći kako da udjem u lucidni san. Jer već pokusavan 2 godine i jednostavno ne uspeva. Pokusavao sam SVE tehnike WILD MILD FILD ITD. I NISTA.
Луцидни односно свесни сан је сан током којег особа јасно поима чињеницу да се налази у стању сна. То сањару омогућава одређену или потпуну контролу током сна, као и посебно живописне, „јаче“ снове.Sta ti je to?
Ok, hvala na pojasnjenju.Луцидни односно свесни сан је сан током којег особа јасно поима чињеницу да се налази у стању сна. То сањару омогућава одређену или потпуну контролу током сна, као и посебно живописне, „јаче“ снове.
Ради се о томе да можеш да контролишеш свој живот, па и сан. Својом вољом можеш, рецимо, да летиш и да притом имаш комплетну сензацију. Принципијално има терапеутско дејство и може да излечи разне фобије.Ok, hvala na pojasnjenju.
Nikad nisam bio u takvoj situaciji niti to želim.
Koja droga to omogućava?Ради се о томе да можеш да контролишеш свој живот, па и сан. Својом вољом можеш, рецимо, да летиш и да притом имаш комплетну сензацију. Принципијално има терапеутско дејство и може да излечи разне фобије.
Само снага воље. У томе је и чар.Koja droga to omogućava?![]()
probaj čaj od hibiskusa
nzm,mene je to pomoglo..
pojedi uvece punooo pudinga
zato što se maloumnici lože da je to nešto ''uzvišeno'' i da im pruža uvid u ''druge svetove'' (iako svaka normalna osoba zna da postoji samo ovaj jedan), ''više dimenzije'', ''rekonvalescenciju peripatetičke kvintesencije'', ljubičastu čakru aure trasnhumalne iluminejcije i slične patetične nebuloze i maštarije za decu i ometene u razvojuZasto bi iko sanjao lucidne snove...