LSV: Fašiste koji slave Milana Nedića hitno procesuirati i zatvoriti

Да... ал у тај формализам, укључи и галопирајући геноцид над Србима од стране неколико суседних народа ИСТОВРЕМЕНО, па се онда згражавај што само са Немцима брзо успоставили правну регулативу под окупацијом у Србији...

Nemcima nije odgovaralo vreme genocida.
Dokaz da su i paceri kao Hrvati i Bugari znali koliko će da traje njihov Rajh pa su požurili

Istoričari kažu da pristupanje paktu nije bilo upitno
? ''није било упитно ? који спин

Па кад ти неко прети Бомбама а држава ти трула, наравно да није ништа упитно и да је све јасно

Prvi telegram je bio da svi uslovi pakta ostaju

Телеграм ПУЧИСТА, који се ни нису договрали са Немцима

Kakve je veze suvereno pitanje unutrašnje vlasti imalo sa Nemačkom?

Под окупацијом власт ти је ограничена као окупираном и подређена међународним законима о окупацији, узми па читај...

Пре треба судити тим законима него Недићу, они диктирају међуоднос

U redu bili su silni i moćni ali da im i posle 8 decenija podilazim pričom kako smo ih iznerviralo pa eto jadni morali

Не, ово је прича са срБско утаначење, шта ћемо сад као наш циљ, минимум концензуса и сл... унутрашња прича

Pa koliki debil moraš biti za tako nešto

Слажем се

Jok nego je Nemcima više trebalo da uzimaju sirovine sa teritorija gde su većinski Srbi

Ustaše su im napravile "problem" sa Kozarom i rudnikom Ljubija pa su morali i oni da "kaljaju ruke"
Ali su ih zato svuda na drugim mestima puštali, baš kao i Josipa Broza - tu je tako mutna priča ..da je ne pokrećemo

Не покрећи је... Ја сам ти реко по чему се ја разликујем од усташа, а то си сама морал да знаш, а не кроз питање да ме правиш квислингом или неким горим

Pod Nemačkim skutima je urađen genocid
Ništa oni nisu sprečili, samo su nešto smatrali da treba da se odloži

Наравно, спречио их је Недић, јер им је лепо објаснио да ће их Хитлер отерати на Москву ако га не буду слушали бар мало и направили каакв такав ред у Србији кроз разговоре и апеле са њим...

Поштуј то, велики је Милан Недић...

? ''није било упитно ? који спин

Па кад ти неко прети Бомбама а држава ти трула, наравно да није ништа упитно и да је све јасно
Kao razlog napada navodi se uvek poništenje "trojnog pakta" što izgleda nije tačno
Dakle neko je iz nekog razloga lagao i laže i dalje
Телеграм ПУЧИСТА, који се ни нису договрали са Немцима
Ako je potpisan Ugovor šta imaju pučisti da se dalje dogovaraju
Preuzimaju potpisani obavezu, sem ako nije bilo tajnih dogovora

Evo Sporazum Tito Brant još uvek je državna tajna, dakle teška mutljavina
Под окупацијом власт ти је ограничена као окупираном и подређена међународним законима о окупацији, узми па читај...
Ja tebi postavih pitanje ako su jasna pravila okupacije što im je trebao Nedić?
Пре треба судити тим законима него Недићу, они диктирају међуоднос
Kako su Nemci koristili Nedića rada tako ga i sada koriste
Не, ово је прича са срБско утаначење, шта ћемо сад као наш циљ, минимум концензуса и сл... унутрашња прича

Слажем се

Не покрећи је... Ја сам ти реко по чему се ја разликујем од усташа, а то си сама морал да знаш, а не кроз питање да ме правиш квислингом или неким горим

Наравно, спречио их је Недић, јер им је лепо објаснио да ће их Хитлер отерати на Москву ако га не буду слушали бар мало и направили каакв такав ред у Србији кроз разговоре и апеле са њим...

Поштуј то, велики је Милан Недић...

Nedić se poštuje bez pompe .
Svako ko vrišti za i protiv njega je na kazanu okupatora

Kao razlog napada navodi se uvek poništenje "trojnog pakta" što izgleda nije tačno
Dakle neko je iz nekog razloga lagao i laže i dalje

Можда пучисти који ни нису потписали пакт, ал су зато сменили власт која га је потписала?
И што ниси остали да чекају Немце после прве бомбе на Србију да им све лепо објасне да је неспоразум због коресподенције?

Ako je potpisan Ugovor šta imaju pučisti da se dalje dogovaraju
Preuzimaju potpisani obavezu, sem ako nije bilo tajnih dogovora

Нема шта да преузимају, кад нису легитимна власт...

Evo Sporazum Tito Brant još uvek je državna tajna, dakle teška mutljavina

Па комуњаре само да муљају и знају, имај то на уму...

Ja tebi postavih pitanje ako su jasna pravila okupacije što im je trebao Nedić?

Па побегли пучисти у Енглеску...

Kako su Nemci koristili Nedića rada tako ga i sada koriste

Нису њега Немци довели на власт, већ Срби и то једва

Nedić se poštuje bez pompe .

Не може тако да се поштује, него по делима и заслузи...

Svako ko vrišti za i protiv njega je na kazanu okupatora

Ово ти је скрипта од комуњара у глави, уради ресет...

Back