Loznicka kafanica

Дал је могуће да на целој Крстарици нема никога из Лознице
Ајде пишите нешто па макар прво што вам падне на памет

KORENITA JE ZAKON,POSLE TRSIC,PA NEDELJICE<BREZJAK,DONJA I GORNJA MALA ...
PRIRODA JE FENOMENALNA,VAZDUH CIST,VODA NE ZAGADJENA LJUDI PRIJATNI,LJUBAZNI i DOBRONAMERNI

@kacica,

nema vise Padrona :) tu sam izlazio svaki vikend dok sam bio 8 razred osnovne i pocetkom 1 srednje...

U planu je jedan projekat, loznicki portal, sa galerijom i jos nekim zanimljivostima, za sad samo ima ova moja galerija (galerija.loznicaffe.com) ali uskoro cemo dodavati slike Loznice i poznatijih kafica i jos mnogo toga... :)

Iako nisam iz Loznice,ranije mi je bilo lepo da odem do nje i stvarno uvek sam se dobro proveo,no to je bilo davno,skoro sam prosao kroz nju i vidim da je ista jedva su autobusku stanicu poceli da renoviraju,mislim da menjaju nadstresnicu nad peronima,a pamtim da je onakva sa onim plasticnim tablama u boji oduvek,kao u Cica Goriu,hocu reci da je u celom tom kraju vreme stalo na neku 1990-u god.mozda i gresim,po onome sto sam video tako je,no ipak vi bolje znate,samo steta za Loznicu,lep grad a niko ne radi na nicemu sto bi i privuklo ljude ne samo da ostanu vec i da dodju,mozda su kafici pocetak,mada nisam siguran,ako se prave pored skola kao i uvek tesko da mogu biti pocetak,nekog zivota u gradu.

Back