lozim se na zenu koja ima preko 40 godina

Jer , gledano iz objektivnog ugla, ti kad ne razmišljaš o parama i nemaš neke egzistencijalne probleme i tako te tera luda sreća od detinjstva, lako je da formiraš zanimljivu ličnost, imaš podlogu i lako je da budeš kul, opušten, duhovit i bezbrižan, a naročito je lako u tom slučaju biti obrazovan.

baš vala. mada ima i lovatora koji su neviđeni gmazovi. zapravo većina su takvi, ne znaju da troše pare na prave stavri...

Danas sam, šetajući se, doživeo opasan fleš i shvatio suštinu: ja volim mladje devojke jer volim tanko, mlado i nežno meso, i njihovu prirodnu ranjivost, a ribe vole starije momke jer dve godine ranije sazrevaju od nas dečaka. Znači mi smo gluplji od devojaka, pa recimo neka od 19 neće da se zaljubi u Filozofa koji je dve godine nezreliji od nje iako isto ima 19, nego u nekog od 20 i kusur godina.

ZNAČI OBRNI OKRENI IZVISIO SAM ŠTO SE VRŠNJAKINJA TIČE

ALI ZATO

15 DO 17 GODINA - VAŠ SAM!!!

P.S. Može i od osamnaest, ja sam napredan pa ste samo jednu godinu zrelije od mene, mislim da to možemo nadomestiti pažnjom, razumevanjem i dobrim petingom.

pa i ja gotivim srednjoškoLJke
zapravo volim ribe koje su nenormalne i raspale
takve su uglavnom klinke i ono do 25-6
posle se sve zbabe

Хаха ладно питаш да ли си нормалан? Не ниси нормалан што ти се свиђа ЖЕНА ...мада колико данас медији испирају мозак шта је нормално а шта није није ни чудо што си покренуо ову тему...

jesam ja normalan?

Дефинитивно ниси нормалан! Превише си конзервативан...Жена па још старија...Па буди модеран нађи неког мушкарца од 50 година па онда питај јеси нормалан....:hahaha:

Шалим се наравно ...моје мишљење је да си 100% нормалан...:D

Sad ozbiljno

zavisi kakva žena, ebiga, postoje ribe koje ni sa 20 godina ne umeju da nose svoju mladost

a imaš i matorke koje s 40 i kusur umeju da nose svoje godine na pravi način

sve to zavisi, i varira, al' definitivno je dečko normalan... ne bi bio normalan kad bi se ložio na neku ekstremno matoru, jer to već prevazilazi granice normalnog ukusa

ali ovakav slučaj... skoro pa regularnost.

Back