neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
...pa ko što sam i mislio...neki majmun upropastio inače jako fino čeljade...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa ko što sam i mislio...neki majmun upropastio inače jako fino čeljade...
Ne znam, verovatno samu. Bila sam dovoljno glupa da odem stvarno daleko sa nekim ko me jednostavno nije voleo, i sada sam izgubila poverenje da bi iko ikada mogao. Iskreno, ne želim da ga povratim, jer bih se verovatno opet zajebala, pa bolje da se poštedim maltretiranja i okrenem nekim drugim stvarima. A tako sam oduvek i želela, na kraju.
Osim toga, nemam ništa da ponudim da nekoga sutra "zarobim" i nazovem svojim. Ljubav (zaljubljenost, jer ne bih rekla da uopšte mogu da vole) muškarca je jako kratkog veka, ostaje samo obaveza. To je jako tužno, ali kad se shvati - oslobodi. A vi probajte sa iluzijama, nekima i uspe da ih održe![]()
Ne znam, verovatno samu. Bila sam dovoljno glupa da odem stvarno daleko sa nekim ko me jednostavno nije voleo, i sada sam izgubila poverenje da bi iko ikada mogao. Iskreno, ne želim da ga povratim, jer bih se verovatno opet zajebala, pa bolje da se poštedim maltretiranja i okrenem nekim drugim stvarima. A tako sam oduvek i želela, na kraju.
Osim toga, nemam ništa da ponudim da nekoga sutra "zarobim" i nazovem svojim. Ljubav (zaljubljenost, jer ne bih rekla da uopšte mogu da vole) muškarca je jako kratkog veka, ostaje samo obaveza. To je jako tužno, ali kad se shvati - oslobodi. A vi probajte sa iluzijama, nekima i uspe da ih održe![]()
ma ni prva ni poslednja osoba koja je dozivela razocarenje....ako se ne iskanalise na pravi nacin, ovakav stav vodi do toga da ce postati ogorcena, sumnjicava i depresivna....a takve ljude niko ne voli.....
![]()
pa fala bogu da je tako...
....al dobro...neki se ne pridižemo tako lako i ležeći ujedamo sve koji priđu...
...i ne da će...nego već je...
Ali zato smo uvek tu mi, dušebrižnici, da ukažemo pravi put!
Kakve veze ima i ako ima taj stav?!
Imaće ga dok ga ne promeni, bzvz.
I ja smatram da su muškarci seronje, preko 90 % njih, a mene niko nije ni povredio ni nagrdio..
I npr. ja smatram da je zaljubljivanje čista budalaština i stvar hormona..
I nema tu ništa lepo, uopšte nisi svoj i ne razmišljaš normalno..
Naravno da ljubav, ako je kao neka smislena, jeste lepa.
I ta neka bliskost između dva ljuda.
Što se same teme tiče - ništa ja ne planiram.
I nigde ja sebe ne vidim.
A gde ću stići - videću.
dragi moji Ljisovcici,
palo mi je na pamet da vas pitam kako vidite sebe, ali iskljucivo na ljubavnom planu, za jedno pet do deset godina (izaberite sami)?
Neka to ne budu vasa ocekivanja, niti nesto sto smatrate prirodnim sledom dogadjaja, vec vase zelje, snovi i mastanja...
from
from Girly
Znaš kako..
Ko se jednom opeče, teško će ponovo staviti ruku na vrelu ringlu.
I to je to.
Za negativan pristup, kakogod..
Imala ga i ja, pa me život ubedio da uvek može biti još gori
Od tada sam naučila da prigrlim ovo što imam.
Ali sam sama naučila...
Nisu mi drugi govorili..![]()
Znaš kako..
Ko se jednom opeče, teško će ponovo staviti ruku na vrelu ringlu.
I to je to.
Za negativan pristup, kakogod..
Imala ga i ja, pa me život ubedio da uvek može biti još gori
Od tada sam naučila da prigrlim ovo što imam.
Ali sam sama naučila...
Nisu mi drugi govorili..![]()
dragi moji Ljisovcici,
palo mi je na pamet da vas pitam kako vidite sebe, ali iskljucivo na ljubavnom planu, za jedno pet do deset godina (izaberite sami)?
Neka to ne budu vasa ocekivanja, niti nesto sto smatrate prirodnim sledom dogadjaja, vec vase zelje, snovi i mastanja...
from
from Girly