Love future

Ne znam, verovatno samu. Bila sam dovoljno glupa da odem stvarno daleko sa nekim ko me jednostavno nije voleo, i sada sam izgubila poverenje da bi iko ikada mogao. Iskreno, ne želim da ga povratim, jer bih se verovatno opet zajebala, pa bolje da se poštedim maltretiranja i okrenem nekim drugim stvarima. A tako sam oduvek i želela, na kraju.

Osim toga, nemam ništa da ponudim da nekoga sutra "zarobim" i nazovem svojim. Ljubav (zaljubljenost, jer ne bih rekla da uopšte mogu da vole) muškarca je jako kratkog veka, ostaje samo obaveza. To je jako tužno, ali kad se shvati - oslobodi. A vi probajte sa iluzijama, nekima i uspe da ih održe :)

....ijuuuuu taman posla...ti si samo jos uvek povredjena...kada bude proslo dovoljno vremena i kada ga sasvim zaboravis eto neke nove ljubavi...usetace samo u tvoj zivot...

...inace ljubav je uvek rizik, i nakon 20 godina lepog braka moze doci do sloma u sekundi ali to nije razlog da sebe izbacimo iz igre i nikada vise ne zavolimo. To bi bilo filozofsko pitanje - zasto da volim kada cu da patim jer paticemo sigurno nekada....vrlo je slicno pitanju - zasto da zivimo kada cemo sigurno umreti....odgovor bih kazala da je jednostavan - zato sto je zivot lep sam po sebi a osecamo se fu....ing great kada smo zaljubljeni...:heart:

Ne znam, verovatno samu. Bila sam dovoljno glupa da odem stvarno daleko sa nekim ko me jednostavno nije voleo, i sada sam izgubila poverenje da bi iko ikada mogao. Iskreno, ne želim da ga povratim, jer bih se verovatno opet zajebala, pa bolje da se poštedim maltretiranja i okrenem nekim drugim stvarima. A tako sam oduvek i želela, na kraju.

Osim toga, nemam ništa da ponudim da nekoga sutra "zarobim" i nazovem svojim. Ljubav (zaljubljenost, jer ne bih rekla da uopšte mogu da vole) muškarca je jako kratkog veka, ostaje samo obaveza. To je jako tužno, ali kad se shvati - oslobodi. A vi probajte sa iluzijama, nekima i uspe da ih održe :)

joj lexo.
pokusaj da nateras sebe jedno jedino jutro da mislis malo drugacije.
dete drago, pretvorices se u svoj avatar, kad ti vreme nije.

zivot je mnogo suroviji nego u tvom iskustvu, ali nema razloga prejudicirati lose....
jebomatersvoju taj koji te je tako nagrdio.
:heart:

:) ma ni prva ni poslednja osoba koja je dozivela razocarenje....ako se ne iskanalise na pravi nacin, ovakav stav vodi do toga da ce postati ogorcena, sumnjicava i depresivna....a takve ljude niko ne voli.....:confused:

pa fala bogu da je tako...
....al dobro...neki se ne pridižemo tako lako i ležeći ujedamo sve koji priđu...:confused:

...i ne da će...nego već je...

Ali zato smo uvek tu mi, dušebrižnici, da ukažemo pravi put! :lol:

Kakve veze ima i ako ima taj stav?!
Imaće ga dok ga ne promeni, bzvz.
I ja smatram da su muškarci seronje, preko 90 % njih, a mene niko nije ni povredio ni nagrdio..
I npr. ja smatram da je zaljubljivanje čista budalaština i stvar hormona..
I nema tu ništa lepo, uopšte nisi svoj i ne razmišljaš normalno..

Naravno da ljubav, ako je kao neka smislena, jeste lepa.
I ta neka bliskost između dva ljuda.

Što se same teme tiče - ništa ja ne planiram.
I nigde ja sebe ne vidim.
A gde ću stići - videću.

Ali zato smo uvek tu mi, dušebrižnici, da ukažemo pravi put! :lol:

Kakve veze ima i ako ima taj stav?!
Imaće ga dok ga ne promeni, bzvz.
I ja smatram da su muškarci seronje, preko 90 % njih, a mene niko nije ni povredio ni nagrdio..
I npr. ja smatram da je zaljubljivanje čista budalaština i stvar hormona..
I nema tu ništa lepo, uopšte nisi svoj i ne razmišljaš normalno..

Naravno da ljubav, ako je kao neka smislena, jeste lepa.
I ta neka bliskost između dva ljuda.

Što se same teme tiče - ništa ja ne planiram.
I nigde ja sebe ne vidim.
A gde ću stići - videću.

meni je uzasno podrzavati nekoga da ima negativan pristup zivotu.
nije dusebriga, ali ne treba da bude ni dusegubka zbog jednog neuspeha...

:heart:

:cao: dragi moji Ljisovcici,
palo mi je na pamet da vas pitam kako vidite sebe, ali iskljucivo na ljubavnom planu, za jedno pet do deset godina (izaberite sami)?
Neka to ne budu vasa ocekivanja, niti nesto sto smatrate prirodnim sledom dogadjaja, vec vase zelje, snovi i mastanja... :zaljubljena:

:kiss: from :heart: from Girly

Da nadjem neku sa pet miljona dolara i da me voliii :zaljubljena:
(uslov je da mi nije jako odbojna...)

Znaš kako..
Ko se jednom opeče, teško će ponovo staviti ruku na vrelu ringlu.
I to je to.

Za negativan pristup, kakogod..
Imala ga i ja, pa me život ubedio da uvek može biti još gori :lol:
Od tada sam naučila da prigrlim ovo što imam.
Ali sam sama naučila...
Nisu mi drugi govorili.. :)

pa, takve stvari svi sami moramo da naucimo.
ali je malo lakse kada znas da nisi ti jedini sa takvim ili slicnim problemom.
i kada vidis nekoga preko puta sebe ko ti kaze - proci ce ili glavu gore - bude makar malo lakse ...
makar malo.

svoje rane svi sami lizemo, to je tacno, ali brze prolaze kad vidis suvu krastu na nekom drugom.

:)

Znaš kako..
I to je to.

Ali sam sama naučila...

:manikir: mi njoj nista ne govorimo nego filozofiramo u prazno....ne se sekirati. :D

Znaš kako..
I to je to.

Ali sam sama naučila...

Ne bih rekla, meni se desila tako strasna stvar da se opisati ne moze a opet nemam takav stav...stisnes samu sebe da izdrzis, izvuces se i onda vidis da ni najstrasnije stvari ne mogu da te uniste...po mom misljenju netrpeljivost u kombinaciji sa negativnim mislima i recima pojacavaju zivotnu negativu a kako sam juce videla moju nepokretnu prijateljicu koja lezi u svojim dvadesetim u krevetu atrofiranog tela stvarno mi se zgadi kada cujem kako neki muskarac moze da nam nagrdi zivot...i uopste ne mislim da je 3 000 000 000 muskaraca na planeti lose, niti da su nesposobni, neazurni, da ne vole i da im nije stalo, pricamo o populaciji od tri milijarde ljudi...jedan je ispao gad - dobro, to ne niposto ne znaci da ce svi ostali biti gadovi...recimo da je pola - pola, znaci preostaje na svetu 1 500 000 000 muskaraca koji nisu losi, od toga makar 600 000 000 mladjih i slobodnih...gde je onda tu izgovor za vrelu ringlu? Nema ga...ostaje jedino ako neko zeli da bude negativan, inace statisticki gledam moje okruzenje i poznajem sigurno 60% divnih muskaraca u odnosu na sve muskarce koje znam...to su meni babske price kako su zene divne a muskarci prasici u 90% slucajeva...ima i nas losih i njih losih a uvek bih posavetovala mladog coveka da ne robuje negativnih mislima jer je lepota u zivotu a za njegov kvalitet smo prilicno sami zasluzni ...

Ta je opcija itekako moguca ako nastavis da mislis negativno...znaci SAD jos mozes nesto da menjas...
Samo opusteno, bez straha i sa poverenjem u zivot i u ljubav ( ne mora da bude partnerska)...kao sto neko rece ima jos dobrih ajkula u moru.... :zag:

:cao: dragi moji Ljisovcici,
palo mi je na pamet da vas pitam kako vidite sebe, ali iskljucivo na ljubavnom planu, za jedno pet do deset godina (izaberite sami)?
Neka to ne budu vasa ocekivanja, niti nesto sto smatrate prirodnim sledom dogadjaja, vec vase zelje, snovi i mastanja... :zaljubljena:

:kiss: from :heart: from Girly

ne razmisljam o tome. bas nikad.
a i batrgam se sa sadsnjicom pa ne mogu bas da gledam u buducnost.
lepse mi je da razmisljam o ovome sada i tu.

Aj kad ste opleli već :lol:

Mislim, čuj ogorčena..... ja nisam ni ljuta. Nije me niko uništio niti me je iko namagarčio (pa, dobro, možda malo :neutral: ) već me jednostavno nije voleo. A to se nikome ne može zameriti. Nije svako dužan svakoga da voli i ja prva bih morala da ćutim na tu temu jer sam ne znam više ni koliko puta bila u situaciji da nekome jednostavno ne mogu da uzvratim tu neku... naklonost. E sad, postoji razlika između odbijanja u startu i, recimo, mnogo kasnije...

Kako bih nazvala tu stvar... svesno i nesvesno poverenje? Svesno svi imamo, kada odlučimo da se poverimo u nečije ruke i izvagamo posledice (nada) i ovo drugo, nesvesno, pravo poverenje (vera). Eto, ovo drugo sam izgubila. Mogu još samo da se pretvaram. Možda samo privremeno, naravno, ali ono je tako... umrlo. I ne postoji mnogo toga što mogu ili, na kraju, želim da uradim po tom pitanju.
Živeti i voleti nekoga, koga god, u kom god obliku, je prelepo, ali zahteva žrtvu. I možda (samo možda) i jeste jedna lepa iluzija u kojoj se lako izgubimo i lako nam pobegne poenta. Lako zanemarimo sebe i druge stvari oko sebe, i lako izbegnemo sopstveni život.

Znači nije onaj post trebao baš tako tragično da zvuči..... a ponajmanje da izazove sažaljenje ili osudu.

DiLajt, inače, baš tad kada pišem gadarije i kad se zajebavam sam najraspoloženija i najrasterećenija od svega, nema to veze jedno s drugim, neko ume da me isprati, neko ne ume. A ne umem ni ja svakoga.

Back