Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOVANA77:jos da nam se Kathrin pridruzi..... :?

taja:sta je bre lovci - ne radite vikendom![]()
znate,na bulevaru,kod “Chep-a” (simpatichna kafanica) nismo skrenule desno,vec levo,pa pravo do trece bandere,na kojoj je bio naslonjen bicikl,i to onaj bez shtangle
..Ali dobro…Kad smo zashle u shumu,propisno smo se parkirale kod jednog podebljeg drveta,mislim da je bio hrast,ali Joka nije delila moje mishljenje,tvrdila je da je bukva…Chuj,bukva! :? :x Ma,hrast 100%… :wink: I tu smo se malkice i posvadjale…Ali,da ne duzim,taman smo se smes(t)ile,kad prodje pored nas neshto zeleno na biciklu (mislim da je bio onaj,shto ga obidjosmo kod bandere…ili neki koji je jako lichio na taj) , viche SLADOLED!!! Samo shto je Joka zinula da ga zaustavi,on vec 15km daleko…”Peta,ja bih sad ubila za jedan!”-reche ona meni… “I ja bih,Joko..” – smejem se zlobno
:x
Vidim ja,djavo odn’o shalu..
ma,ne znate kako sam slaba na Jovanu,ljudi moji…Rachunam (na prste),nema mi druge,
nego za sladoledzijom…Stigoh ga posle 25km…I onako sva raskopchana (od vrucine) i zadihana povikah iz sveg glasa “Ma,jesi li ti normalan??
Joku da mi ne zadovoljish?!!!
Nemoj da ti ja sad ovde
….zovnem bundevu na mobilni!!
Imao je tako tuzan pogled..
videh se u njegovim ochima..gola,dodushe :? ,ali…razumite ga i vi… :wink: .Smirih se i bi mi milo shto ga vidim…Toplo oko srca,pa sve nize…
ops:
ops: A shto Lens ima nezne ruke…
ops: onako,momachke shake,taman za moje grudi… :wink: ma,ni da mi je meru uzimao…A obrazi mu k’o bebina guza,milina ih ljubiti..a mirishe na Nivea Aftershave (reklama,bato!) :wink: ..Znate,Joka i ja imamo naviku da opipavamo..
chisto da znamo sa kime (i chim) imamo posla…
8) Auuuuuuu,shta je Peta napipala….vruce..pa tvrdo…pa onako,zgodno za ruku…kao shtrudla,koju je moja mama volela da sprema,kada frishko izadje iz rerne…Al’ ne bi shtrudla..(verujte mi,shtrudla ima skroz drugi ukus!) :shock: Ochi mi ispale..Al’ ne dam se ja zbuniti,lovac sam ja ,secam se svega shto mi buki shaputao…
Nego ga tu brzopotezno svalih na travu (/me ishla na rvanje 4 godine,pa zna chipe,pojas i te stvari :wink: ) I brze bolje sedoh na njega,u strahu od buba i krpelja…a i volim da sam gore…
Zaprepastio se cho’ek.. :shock: :? “Ma,ljubi me,ludo!”
– viknuh na njega,a on shta ce jadan,seti se da uvek pretim monopolom fizichke prinude (chitaj BUNDEVOM),pa se bacio na posao,ljubi sve u shesnajst..
8)

:wink:Peta W.:Nemoj da grbavish,vec shto pre da im isprichash shta je bilo sa sladoledom ...i sa mana...uf,pardon - sa Lensom....:wink:

Vish kako znash na shta mislim... 8) :wink:JOVANA77:Peta W.:Nemoj da grbavish,vec shto pre da im isprichash shta je bilo sa sladoledom ...i sa nama...uf,pardon - sa Lensom....:wink:
dogovoreno...
al jel moram i ono kad smo se nas dvoje rvali a ti navijala?
a ono kad je taman namestio sladoled gde treba i krenuo da ga olize a ti skocila i viknula: "joj, neka, ja cu"
![]()
. Nisam odavno...Al' ovog puta sama. Mislim lepo je meni bilo i u drustvu ( u svakom pogledu dobrom :wink
, ali mnogo se brate posle raspredaju price. Te...ko je koga
. Taman se opustis, a ono...
.

. medvedica:jestel zastitili kolektivno autorsko pravo dogodovstina?
Dodje mi da i ja krenem u lov ako je copor u pitanju.. Lovite coporativno, kolko vidim?![]()
medvedica:kamuflaza samo
krzno tudje
iskustvo sopstveno
a tek sto imam pushku!! :wink:
(pa ti vidi)

:wink:
Zemljak, sto sampanjcem? Pa budi malo originalniji,umes ti to! 8)Stari Lisac:i takooooooo
a sto volim da se vozim liftooooom , to vam sigurno nisam pricao , jel tako ? Ma nisam znam .
Elem u tim liftovima svasta se dogadja , i lepo i ruzno , i mirisno i ono drugo.
Ali meni su se stalno bre dogadjale lepe stvari .Bas pre neki dan ja se vozim jednim uredjajem koji podize ljudsko telo u visine stambenih objekata , kad na 41. spratu stade lift i udje zanosna medicinska sestra , sve s kapicom i podvezicama ( to nisam video odmah narafski , nego kasnije)
Kaze ona dobar dan , kazem ja dobar dan i vozimo se cutke , kad smo stigli tu negde oko 153. sprata , poce ona nesto da se meskolji i da kao namesta frizuru.Hmmm :shock: gle ti nju pomislih ja , nasla mene ovde da pali , pa kad je napadnem da pocne da vice MANIJAK! MANIJAK ! , nista ja...kad u jednom trenutku ona ispusti kljuceve i sagne se onako samo sto mi dupe nije gurnula pod nos :shock:
Aman zeno , pomislih ja , nisam ti ja od tih sto ti mislis , ja sam bre posten manijak , ne napadam danju i po osvetljenim liftovima![]()
![]()
Ali ne vredi ona resila da napadne mene i sta sam ja mogao , tu ja posustanem i negde kod 221 sprata isucem britko oruzje i opletem je tako da su nam poodpadali dugmici sa kontrolne table (nista strasno , samo prizemlje , 4-ti sprat i neke signalne lampice)
A lepo sam joj rekao da ne naslanja facu na kontrolnu tablu ali ne vredi .Nedokazna neka zena .
I takooooooo...vozimo se mi , nju i mene vozi lift, a ja nju
Dodje vreme da se rastajemo jer vise nije bilo spratova , mala je to zgrada u mom mestu ima samo 524 ipo sprata(to je potkrovlje , do koga se ide peske)
Namesti ona suknjicu , ja seretski nakrivih sesir i izadjosmo kao da nista nije bilo.A bilo je kad vam kazem.:wink:
Kad smo se rastajali upitah je da li je sutra za jos jednu voznju , a ona odgovori da bi vrlo rado to radila opet samo se brine da cu sutra kad se probudim imati neku drugu fantaziju ili za razliku od nje, neku plavusu sa kojom cu se voziti rudarskim kolicima do sredista zemlje ili kao Indijana Dzons osvajati neke nove svetove sa Larom KRoft....Ma znam da nije Lara bila u kombinaciji Sa Indijana Dz. ali kad budete sanjali da nije tako prihvatam , jer ja sam sanjao da jesu , a moji snovi su skoro uvek istiniti .Da se zakunem :
Ako lazem dabogda se zaglavio sledeci put u liftu sa Severinom i da me snimi, pa ceo svet da vidi kako i ja umem da se polivam i prskam , narafski sampanjecem![]()
![]()
Pozdrav
SL
)i krenula lagano iz sume...I taman pocela da pevusim (a sto azdaje lepo pevaju
) kad cuh odnekud: KSSSSKSSSSS.....KSSSSSKSSSSS....DEEEEBEEEELAAAA...:shock: Au, reko, ko se to igra zivotom ! Gledam levo, gledam desno, nigde nikog nema. Krenem ja, al' posle dva koraka opet: KKSSSSS KSSSSKSSS DEBELAAAAAAA....E to je vec uvreda casti pomislim. SAD CU DA TE...nadjem. I zirnem ja iza jednog drveta-nista, iza drugog-nista, zadjem u dzbunje
...kad u DZbunu sedi zeka i kikoce se.
. Sad si me uvredila. E sad ces da vidis kako zeka lovi 
rvo oslusnem usesima da vidim dal se primice lovina, a onda...ma sta da ti pricam...skoci zeka, pa napade da gricka i gr(j)ebe brcima slucajnu prolaznicu. Ma svu je izgrize i izgr(j)eba.
, jos nije kasno za onaj paprikas...(a sve mi se brk smesi...simpatican mi zeka). Al' djavo je zeka, jos se ja nisam okrenula (a kamoli da ga uhvatim za...paprikas) vec je nestao u zbunju.
...necu da vas sve postidim...a i vise volim ovako...SA STRANE
...iz zbunja...
Sonja Djokic:Dal` pod uticajem vasih prica,sta li,tek prosle noci usnim ja ovakav san:
Posvrsavala sam neke poslove po gradu,pa sam se zadnjim autobuaom vratila kuci.Posto autobus ne vozi bas do kuce,bese jedan deo koji moradoh da predjem pesice...Mesecina obasjala krovove,zvezde zavodnicki zmirkaju...Kad bih pored cesme,svratim da se napijem vode,pa onako osvezena,podjem dalje...Nedaleko od kuce bese raskrsnica,podidje me neka jeza,jer bese vec gluvo doba noci,setih se nekih davnih prica...
Odnekud je dopirao miris sarme,a i cula se neka muzika.Oslusnuh bolje,i poznadoh Donov glas...Kad on peva,i ptice slusaju...A pevao je nekako tuzno,kao i uvek kad peva onu njegovu...Vranjanku...Priblizis se raskrsnici,kad tamo,svadba...Ko li se usrecio u ovo doba noci,pomislih...Htedoh da se vratim i prodjem drugim putem,no,kuca mi bese tu,odmah iza krivine...
Kad pridjoh blize,kolo igra,kolovodja,ko bi drugi(Stari Lisac),do njega Nesi sva onako nagizdana,bese jos dosta nekog nepoznatog sveta,negde pri kraju Buki,a do njega zec(na kecu)...gde bi zec inace?!
Nego,ucini mi se da ima neki stap(mora da je maznuo Bukiju)da bi izgledao onako,malo vazno,kurazno.Don poce novu pesmu"Zasto me budis u zoru",a mene ko da nesto lupi u grudi,setih se dana kad sam te pesme u svojoj mladosti pod prozorima slusala.Stuzi mi se nesto oko srca,no,svadba je nema smisla da tugujem.Stade pesma poce kolo,cika,vriska,poskakivanje...Ona azbaha zabacila glavu,osmeh ko za reklamu kalodonta...sevnu blic,kad onako u mraku nazrem Milenceta sunja se sa onim njegovim aparatom...opet snima...Malo dalje od njega,prepoznah Dimitrija,sa cibukom u zubima,namignu mi seretski(uvek je tako namigiv`o),i prstima poce da silji brk...I taman da se ja tu provucem pored njih,kad iskoci zec ispred mene i viknu:"Stoj!";ja se tu na licu mesta ukopam,kad ce on ponovo nudeci mi pljosku:"Pij"!Uzmem ja onu pljosku u levu ruku,a on mi sve nesto zalazi iza ledja,pa ce opet:"Ej,dodji samnom iza onog zbuna,da ti nesto pokazem".Krenem ja za njim(zenska radoznalost),kad tamo namesten lezaj...a zeka ce:"Evo,ako hoces mozes ovde da spavas,vidim da ides s`puta,sigurno si umorna".Odmah mi prodje kroz glavu prica o onom Muti,kad je posle zurke vodio devojke kuci,ubedjujuci ih da im je kuca daleko,pa mogu da prenoce kod njega.Kad bi ih doveo kuci,posto je imao jedan krevet,rekao bi:"Imam samo jedan krevet.Mozes da biras gde ces da spavas,iznad,ili ispod mene..."Bem,ti zeca,mene si nasao...brzo se okrenem,da bezim ,no ne mogoh da odolim prizoru pred ocima.Stani pa gledaj...Ona azbaha,igra cas cocek,cas trbusni ples,pa kolo,razmlatila se sa onim repom levo...desno...Negde nad brdom cu se grmljavina...sevnu munja,bice kise...Dunu neki vetar,no,nekako topao,pa mi sve uvija oko tela,ko da me miluje...Tog trenutka negde zapeva pevac...probudim se sva u vodi...u levoj ruci mi bese pljoska,a desnom sam se krstila...I bi mi jasno da je to samo san,ali nikako mi nije jasno,odkud mi ona pljoska u ruci?!A najteze mi bese,sto nisam videla ko je mladozenja...Ala je to,mozda oce svu trojicu...
:wink:...pozlatila...A ja slabasna...sta cu...pa ih VOLIM