bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 35.031
Malopre prolazim pored lokalnog Lovackog udruzenja u mestu u kom zivim. Zapazam da su tradicionalno opet obojili fasadu i ove godine u neku drugu boju (zelenu, a i oluke zelene postavili
) .. I razmisljam, roza je bila ta zgrada prosle godine, pretprosle nesto boje cigle sve sa olucima i limarijom prateci boju fasade
, odakle i ko finansira ta lovacka udruzenja, stvarno mi nije jasno ..
Nije ova tema usmerena protiv lovaca (mada ne volim ubijanje zivotinja) i znam da postoji sezona lova i sezona kad je lov zabranjen ...
Takodje sam svesna da ga mora biti, naprosto nekontrolisano ce se namnoziti divlje zivotinje i napadace domacinstva po selima, domace zivotinje...
Poenta teme je interesantna cinjenica do koje sam dosla da oni imaju “viska novca” za bojenje ovih svojih prostorija, da, imaju, def.
Ko to finansira?

Nije ova tema usmerena protiv lovaca (mada ne volim ubijanje zivotinja) i znam da postoji sezona lova i sezona kad je lov zabranjen ...
Takodje sam svesna da ga mora biti, naprosto nekontrolisano ce se namnoziti divlje zivotinje i napadace domacinstva po selima, domace zivotinje...
Poenta teme je interesantna cinjenica do koje sam dosla da oni imaju “viska novca” za bojenje ovih svojih prostorija, da, imaju, def.
Ko to finansira?