Loto

Ne igram Loto tako da me i ne interesuje.

Btw, nisam znala da su one greb fore namestene :think:

Pa valjda je to najlakse namjestiti (grebu),jednostavno ne odstampaju ni jednu od onih najvecih dobitaka a zamjena koliko hoces.
Jedino mi bas nikako nije jasno kako se u kladionicama moze nastimat???

veoma lako....
na rezultat koji svima deluje realno stavis relativno prihvatljivu kvotu tako da svi odigraju taj mec....i onda ne dodje taj rezultat :D
Pare timovima,pare kladionicama.
Kladionicarima sto i mladoj prvo vece :D

veoma lako....
na rezultat koji svima deluje realno stavis relativno prihvatljivu kvotu tako da svi odigraju taj mec....i onda ne dodje taj rezultat :D
Pare timovima,pare kladionicama.
Kladionicarima sto i mladoj prvo vece :D

Cekaj cekaj ako sam dobro shvatio da li to i timovi ucestvuju (sa znanjem) u tome
ili nisam dobro shvatio posto se nikad nisam ni kladio pa mi ne zamjerite

naravno da ucestvuju.....vidis da su Juventus a ranije i Milan bili izbaceni u drugu lig ui kaznjeni sa oduzimanjem gomile bodova....sve to bilo zbog namestaljki....a i ne samo oni...ima takvih klubova jako puno...nekima je dokazano..nekima nije.....

Ja bih voleo da se moze kladiti da sedmica nece biti izvucena do nove godine kao sto sam na pocetku tvrdio e tu bih jedino dobio.
Nije mi jasno kako u srbiji ima toliki broj naivnih ljudi pa igraju loto svako kolo,i sta mislite ko ce dobiti mogu samo pretpostaviti da nepisem i ne komenterisem vise

mislim da nije namesteno

gledo sam skoro neku reportazu o loto miljonerima

jedan kupio kafanu proizvodi njegovo pivo i zivi zivot
dok jedan drugi u dugovi do guse nema pare ni za leba
sve potrosio za par godine :D nisu pare za svakog

Back