Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jesam ja ostao jedini veran fan? :)

Jeste videli nasu malu Kejt u novom Hobitu... :) ?

evangeline-lilly-wields-a-bow-in-a-new-image-from-the-hobbit-the-desolation-of-smaug-136484-a-1370446942-470-75.jpg

:)

Auh!!! Nisam uopšte... :eek:

Moze li neko da mi pomogne kako da gledam seriju Izgubljeni preko interneta? Nisam uspela ni jedan link da otvorim, ne razumem se uopste u to. Bila bih zahvalna ako bi neko napisao ili prekopirao neki link.

Evo na ovaj link su ti i uzivaj http://www.filmovizija.com/search.php?keywords=LOST&btn=Search

Moram da navedem jos dva moja omiljena lika u seriji Gospodin Eko i Lok, to su carevi i zbog njih sam uglavnom gledao seriju i Harli nije los, ali ova dva su icepali svoje uloge :D

Nisam uspela da otvorim, mozda su neaktivni linkovi. Ovo nemojte ni objavljivati.

Kako nisi Caco uspela??? Mozda trebas da updejtujes javu!! Instaliraj najnoviju verziju jave, a pre toga naravno deinstaliraj tu staru u control panel i na unistall a program. Onda na google kucaj java download i skini najnoviju verziju jave, e onda idi na ovaj sajt sto sam ti dao i kad kliknes na lost season 1 npr. pojavice ti se onaj prozor gde obicno pocinje film, e ti nemoj da ides odmah na play, jer to su uglavnom reklame , nego pronadji x u gornjem desnom ili levom uglu nzm tacno i klikni na njega, pa mozda ima jos jedan x ti opet klik na njega i onda ce da ti pise nesto za javu tipa use java ili nesto slicno, ti tu klikni i uzivaj.

bojao sam se do sad da udjem na ovu temu zbog spojlera ali sam morao ipak.. btw stigao sam do polovine trece sezone i cini mi se da su je previse zakomplikovali :rtfm:

zaljubljen sam u kejt :mrgreen:

ako ikako moze bez spojlera u narednim postovima, mislite na mene :lol: (ako iko i udje)

Back