Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E sad bi vec mogli da smisljaju pricu za neki novi "Lost", jer ranije su pominjali takve mogucnosti gde bi radnja bila u proslosti ili tako nesto. Verujem da ce to uciniti za koju godinu... Nadam se.. Zelim to, potrebno mi je.:D

Ma da, tema je neiscrpna, i uvek moze da se dodaju nezavisne price, samo naravno da se dobro smisle, a to je jako tesko posle toliko toga uradjenog u LOST....

Hocu da kazem, tesko je jako dugo imati inspiraciju da bude dobre epizode.

Ja sam pokusao da gledam sa engleskim prevodom , i bilo je skroz ok .Medjutim , kasnije nisam mogao ni engleski prevod da nadjem , pa sam odustao :)
Od sada gledam samo neke krace serije , do 3 sezone :lol:
Uzgred , imad kakvu preporuku za neku dobru seriju ?

Jacob - GLAVNI ANTAGONISTA​

E ovaj je tip meni najvise iso na zivce od svih pokvarenih, Njemu su svi oni bili obicne lutkice na konac, igracke i nista vise. Da se on zaista brinuo za kandidate on nebi dopustao OTHERSIMA da ih terorisu nego govori tamo o pričicama ''Oni treba da prepoznaju loseg od dobra bla bla bla bla...'' Ubio rodjenog brata, naredio otmicu Walt-a, terorisao sve ostale preko othersa, izigrava Ben-a kada mu Ben kaze da je zrtvovao Alex zbog ostrva, imao je vizije (znao je da se Jack probudio u bamboo forest kada je avion pao), EKSPERT ZA MANIPULACIJU (Ben ne moze ni da mu pridje), obicno *****......

Poslednja izmena od moderatora:
LOST je iznad svakI film i seriju (OBOJE PROSLI, SADASNJI, BUDUCI).

LOST nije za dzabe dobio titulu GLOBALNOG FENOMENALNOG FENOMENA

JEDINOG NA CELOJ PLANETI ZEMLJI!!!

LOST ima kraj kakav nijedna iritirajuca bajka nema/niti ce da ima.

LOST gledam sad po 4. put (treba da gledam 2x16) i svaki put je sve bolje i bolje.

LOST ostavlja dosta misterija po zavrsetku sto je ULTRA COOL jer svako moze da

donese razlicite zakljucke.

LOST IS BEYOND EVERYTHING (MOVIES, TV SHOWS, BOOKS, COMICS,

VIDEO GAMES ETC...)

LOST JE VECNOST!!!!

Poslednja izmena od moderatora:

Jel se secate mozda ove serije? :) JA sam je kao klinac gledao pa mi bilo zanimljivo da sada ksinem da malo pregledam (mada se opsanso razmisljam i o tome da ponovo gledam LOST, 4. ili 5. put ali to je vec tema za psihijatra) i vidim poznato ime! :) Calrton Cuse.

http://www.imdb.com/find?s=all&q=carlton+cuse

Jedan od kreatora Lost-a, takodje je i jedan od kreatora ove serije, Brisko Kaunti. Nije losa serija, mesavina vesterna i SF. :) A sada dok gledam vidim da glumi i Tom iz Losta... :)

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Tom_Friendly

Ja vidim nesto ne stima sa pesmom koju sam prethodno kacio ...sad je ipak sve ok ,provalio sam podvalu :P !
U svakom slucaju ...Carli je tema ovog posta ,sve ostalo manje bitno :) !

Poslednja izmena:

Back