Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mene je nasmejalo
kad je jacob rekao hugo.u "we're very close to the end" (samo što nije rekao -u nedelju 23eg haha);
ili kad ben pita flocke.a zašto hoda ako može da se pretvori u dimka kad god hoće, a ovaj odgovara"volim da osetim stopala na zemlji, podseća me da sam nekada bio čovek", mislim, nekako je veštački ubačeno kao da su čuli naše žalopojke :D;
ili kad "oduva" richarda

ne razumem zašto je flocke ponudio ben.u ostrvo, a onda rekao da mu treba desmond da uništi isto ...!?!?

Poslednja izmena:
mene je nasmejalo
kad je jacob rekao hugo.u "we're very close to the end" (samo što nije rekao -u nedelju 23eg haha);
ili kad ben pita flocke.a zašto hoda ako može da se pretvori u dimka kad god hoće, a ovaj odgovara"volim da osetim stopala na zemlji, podseća me da sam nekada bio čovek", mislim, nekako je veštački ubačeno kao da su čuli naše žalopojke :D;
ili kad "oduva" richarda

ne razumem zašto je flocke ponudio ben.u ostrvo, a onda rekao da mu treba desmond da uništi isto ...!?!?

Pa da bi ga navukao da napravi s.anje. On inace ljudima nudi ono sto najvise zele

na srpskom lost forumu se sprdaju sa serijom i nasli su gomilu zamerki
npr dzejkob kaze da moraju da stite svetlost od miba,a od cega ga je onda njihva maceha stitila?

Dzejkob je oslobodio tj.proizveo Dimka,kada se zeznuo i gurnuo svog burazera u taj izvor.Njihova lazna majka je stitila taj izvor upravo od toga,da ga neko ne bi nasao i eksploatisao.To je bar neko moje vidjenje situacije.Inace,glupo mi je bilo ono Dzejkobovo objasnjenje za precrtano Kejtino ime(u smislu:"Moz' da sljakas ako 'oces,a i ne moras ":roll:)Dezmond ima kljucnu ulogu u raspletu,a osecam i da Ben sprema neki suprajz Facke Locku...:mrgreen: I gde nestade Majls?:eek: I da li je Ricard kveknuo ili jok? Mnogo pitanja...

Poslednja izmena:
Dzejkob je oslobodio tj.proizveo Dimka,kada se zeznuo i gurnuo svog burazera u taj izvor.Njihova lazna majka je stitila taj izvor upravo od toga,da ga neko ne bi nasao i eksploatisao.To je bar neko moje vidjenje situacije.Inace,glupo mi je bilo ono Dzejkobovo objasnjenje za precrtano Kejtino ime(u smislu:"Moz' da sljakas ako 'oces,a i ne moras ":roll:)Dezmond ima kljucnu ulogu u raspletu,a osecam i da Ben sprema neki suprajz Facke Locku...:mrgreen: I gde nestade Majls?:eek: I da li je Ricard kveknuo ili jok? Mnogo pitanja...

да,у праву си за извор.....не верујем да је ричард мртав. :)

meni dobra epizoda, za razliku od predhodne.
klupko se polako odmotava, nadam se da nece (mnogo) zeznuti finale.
najjaca mi je bila Sojerova recenica o Dzeku: And I thought that guy had a god complex before. :D

Nije glupo uopšte, odlično je objašnjenje. On je birao ljude po tome što su usamljeni i nezadovoljni životom iz ovog ili onog razloga i nemaju čemu da se vrate - kako je rekao, slični su njemu - nemaju zašto da žele povratak u svet. Već smo X puta pričali od samog početka serije kako su njihovi životi pre Ostrva bili očajni. Kad je Kejt počela da se stara o Aronu, imala je nekoga i imala je zašto da živi van Ostrva.

Inače, odlična epizoda. Nadam se samo da će se i Eko nekako pojaviti u FS u finalu...pa i Šenon...

Nije glupo uopšte, odlično je objašnjenje. On je birao ljude po tome što su usamljeni i nezadovoljni životom iz ovog ili onog razloga i nemaju čemu da se vrate - kako je rekao, slični su njemu - nemaju zašto da žele povratak u svet. Već smo X puta pričali od samog početka serije kako su njihovi životi pre Ostrva bili očajni. Kad je Kejt počela da se stara o Aronu, imala je nekoga i imala je zašto da živi van Ostrva.

Inače, odlična epizoda. Nadam se samo da će se i Eko nekako pojaviti u FS u finalu...pa i Šenon...

Imala je nekog,ali opet nije bila srecna(Sojer,cinjenica da to nije njeno dete zbog cega se na kraju i vratila)...Niko od O6 nije imao srecan zivot nakon odlaska sa ostrva...Zato su se i vratili na kraju krajeva...A to objasnjenje u smislu "to je samo crtica kredom u pecini" mi je poseravanje po gledaocima...

slazem se sasvim logicno objanjenje, a kako su oni povezani sa brojevima, izgleda sasvim slucajno?

Koji god odgovor da bude,nikome se nece svideti-to je bar prosto zakljuciti. Car ove serije jeste upravo u tome sto nema toliko mnogo odgovora pa sad svi pojedinacno u svojoj glavi naprave scenario koji njima najvise odgovara(takozvane terojie),i jedini nacin da ova serija uspe kao i do sad je da se zavrsi,a da se nista ne odgovori.. Evo pogledajte samo koliko je vas bilo razocarano pretproslom epizodom,tj niko od vas i ne zeli odgovore,jer su oni koji ste vi smislili verovatno daleko bolji..

PS.Fina lezbijka Skeeter tu seriju i gleda jer moze da tesi sebe da je za nju potrebno mozga,a i da ga ima,jer za nju nista drugo u zivotu ni nema sto bi dokazalo to. :)

Poslednja izmena:
да,у праву си за извор.....не верујем да је ричард мртав. :)
a ne no je ziv ostao nakon sto ga flock onako momacki dizao 10m od zemlje i bacao ga od drveta do drveta.kad se samo sjetim kako sam volio tog lika,sam misteriozan,smiren,sjajan lik...a onda...nula obicna,nula!totalno nebitan lik na kraju,skroz su ga upropastili.sto se same ep.tice...ajd' da ne preceram ako kazem da je bila dobra...sa naravno dosta gluposti,ali hej!navikli smo! :mrgreen: jos to finale da se isprati i prijatno.

izgleda da su nam dali neke odgovore tamo u drugoj sezoni, a da toga nismo bili ni svesni
kad su Othersi poslali Majka u kamp da domami ljude ne bi li pustili klinca tražili su striktno Džeka, Sojera, Kejt i Huga....četiri godine kasnije, samo su ovo četvoro od originalnih živi (OK i Kler) pre finalne epizode...
a skidaju junake sad kao na pokretnoj traci....
bezveze mi je što je Ben ubio Vidmora, nako usputno... niti su nam šta objasnili na njihovom odnosu, a insistirali su na tome mnogo ... medjusobnom poštovanju pravila njih dvojice (koja su to pravila....)
Lepo što su se setili i Mire Furlan...

Back