aleko
Primećen član
- Poruka
- 687
Odlicna epizoda!!! Ko bude sad imao neku zamerku onda stvarno... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna epizoda!!! Ko bude sad imao neku zamerku onda stvarno...![]()
mene je nasmejalo
kad je jacob rekao hugo.u "we're very close to the end" (samo što nije rekao -u nedelju 23eg haha);
ili kad ben pita flocke.a zašto hoda ako može da se pretvori u dimka kad god hoće, a ovaj odgovara"volim da osetim stopala na zemlji, podseća me da sam nekada bio čovek", mislim, nekako je veštački ubačeno kao da su čuli naše žalopojke;
ili kad "oduva" richarda
ne razumem zašto je flocke ponudio ben.u ostrvo, a onda rekao da mu treba desmond da uništi isto ...!?!?
Moraju da stite od MIBa ali moraju i da paze da se svetlost ne ugasi (ako sam dobro pratio sta je Dzejkob pricao).na srpskom lost forumu se sprdaju sa serijom i nasli su gomilu zamerki
npr dzejkob kaze da moraju da stite svetlost od miba,a od cega ga je onda njihva maceha stitila?
na srpskom lost forumu se sprdaju sa serijom i nasli su gomilu zamerki
npr dzejkob kaze da moraju da stite svetlost od miba,a od cega ga je onda njihva maceha stitila?
e pa kad me vec prozivajuepizoda je shit
![]()
Dzejkob je oslobodio tj.proizveo Dimka,kada se zeznuo i gurnuo svog burazera u taj izvor.Njihova lazna majka je stitila taj izvor upravo od toga,da ga neko ne bi nasao i eksploatisao.To je bar neko moje vidjenje situacije.Inace,glupo mi je bilo ono Dzejkobovo objasnjenje za precrtano Kejtino ime(u smislu:"Moz' da sljakas ako 'oces,a i ne moras ")Dezmond ima kljucnu ulogu u raspletu,a osecam i da Ben sprema neki suprajz Facke Locku...
I gde nestade Majls?
I da li je Ricard kveknuo ili jok? Mnogo pitanja...
Mora da te je sramota sto si tako...e pa kad me vec prozivajuepizoda je shit
![]()
Dzejkob je oslobodio tj.proizveo Dimka,kada se zeznuo i gurnuo svog burazera u taj izvor.Njihova lazna majka je stitila taj izvor upravo od toga,da ga neko ne bi nasao i eksploatisao.To je bar neko moje vidjenje situacije.Inace,glupo mi je bilo ono Dzejkobovo objasnjenje za precrtano Kejtino ime(u smislu:"Moz' da sljakas ako 'oces,a i ne moras ")Dezmond ima kljucnu ulogu u raspletu,a osecam i da Ben sprema neki suprajz Facke Locku...
I gde nestade Majls?
I da li je Ricard kveknuo ili jok? Mnogo pitanja...
Nije glupo uopšte, odlično je objašnjenje. On je birao ljude po tome što su usamljeni i nezadovoljni životom iz ovog ili onog razloga i nemaju čemu da se vrate - kako je rekao, slični su njemu - nemaju zašto da žele povratak u svet. Već smo X puta pričali od samog početka serije kako su njihovi životi pre Ostrva bili očajni. Kad je Kejt počela da se stara o Aronu, imala je nekoga i imala je zašto da živi van Ostrva.
Inače, odlična epizoda. Nadam se samo da će se i Eko nekako pojaviti u FS u finalu...pa i Šenon...
na srpskom lost forumu se sprdaju sa serijom i nasli su gomilu zamerki
Nije glupo uopšte, odlično je objašnjenje. On je birao ljude po tome što su usamljeni i nezadovoljni životom iz ovog ili onog razloga i nemaju čemu da se vrate - kako je rekao, slični su njemu - nemaju zašto da žele povratak u svet. Već smo X puta pričali od samog početka serije kako su njihovi životi pre Ostrva bili očajni. Kad je Kejt počela da se stara o Aronu, imala je nekoga i imala je zašto da živi van Ostrva.
Inače, odlična epizoda. Nadam se samo da će se i Eko nekako pojaviti u FS u finalu...pa i Šenon...
Kada smo vec ovako blizu kraju...hajde da čujemo predviđanja forumaša, da se pravimo malo mudri - koji je konačni odgovor?
Onaj ko bude najbliži dobija kao nagradu gomilu reputacija.![]()
a ne no je ziv ostao nakon sto ga flock onako momacki dizao 10m od zemlje i bacao ga od drveta do drveta.kad se samo sjetim kako sam volio tog lika,sam misteriozan,smiren,sjajan lik...a onda...nula obicna,nula!totalno nebitan lik na kraju,skroz su ga upropastili.sto se same ep.tice...ajd' da ne preceram ako kazem da je bila dobra...sa naravno dosta gluposti,ali hej!navikli smo!да,у праву си за извор.....не верујем да је ричард мртав.![]()
PS.Fina lezbijka Skeeter tu seriju i gleda jer moze da tesi sebe da je za nju potrebno mozga,a i da ga ima,jer za nju nista drugo u zivotu ni nema sto bi dokazalo to.![]()