Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Толико сам се погубио у овом чекању да сам морао мало да се глупирам овде :) Бај Д Веј што би рекли Енглези још 5 сати и 44 минута до почетка епизоде!!!!!!!

skoro devet mjeseci je proslo od finala 5-te sezone... :eek: ja i dalje ne mogu vjerovat da cu sjutra ujutru skidat prve 2-je ep.zadnje sezone...stvarno smo se ne izmucili,nego psihicki izmaltretirali ovim cekanjem...zasluzili smo odmor pocev od sjutra vece...nek'vam je srecna nova godina lostici :mrgreen:

Ti si amater, ja sam pogledao celu poslednju sezonu.

Ali necu vam nista reci, ni da je Dzulijet ostala ziva, ni da je Ben postao dobrica, da je Lok oziveo, ali se vratio reinkarniran kao Vinsent i tako dalje...

:zcepanje:

Hehehee :zcepanje: nema frke sto se mene tice to sto si rekao ali mi krivo zbog ovih ostalih ljudi,ja sam evo vec prve 4 epizode 6 sezone odgledao i mozes da pricas sta hoces hehehe,ionako sve znam ali nemoj pricati jer ovde ima dosta ljudi koji cekaju premijeru.
Ko hoce linkove od 6.sezone neka se javi meni... :cool:

Upravo skidam sa Hotfila. :mrgreen: Prvi part od 400 mega pa onda drugi od 300. E, onda cu da napravim kokice. Uzmem sok i par onih malih pudinga od cokolade i spreman sam. :)))) Inace treba mi oko sat vremena za ovih 400 mega. I jos nekih 45 min za ovih 300. Znaci da kazemo ako veza bude sljakala ok, za dva sata krece ludiloooooooooooooooooo. :))))))) :PPPPPPPPP

Ljudi ja sam pukao!!!! Malo pre sam na poslu skinuo epizodu, i odmah sam poceo da se tresem! Moram jos par sati da radim. Ubija me cinjenica da znam da imam LOST s06 e01-e02 na kompu, a nista od gledanja. Jedva cekam da dodjem kuci!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :sad2: :sad2: :sad2: :dash: :dash: :dash:

A jesi ti zadovoljna?:)

Alternativna realnost...ili kako vec me malo brine. Ne znam u kom pravcu to sve ide.:confused:

Smokey go home.:)

Meni je epizoda bila odlična! :)
To su samo prvi utisci, možda preterujem sa oduševljenjem samo zato što dugo nije bilo serije, moraću još jednom da pogledam :mrgreen:
Ali za sada mi se čini da će mi ovo biti jedna od omiljenih premijera bilo koje sezone.

Meni su AR (ili kako god) delovi epizode bili iznenađujuće zanimljivi, posebno scena sa Lokom i Džekom, iako ni ja nemam pojma šta planiraju sa tim. (Da li neko zna uopšte? :D )

Smokey je možda vanzemaljac i hoće da se vrati na svoju planetu. :mrgreen:
Mada, prvo na šta sam pomislila je Hram. Ko zna...

Hugo je bio najbolji u ovoj epizodi. :D

Meni su AR (ili kako god) delovi epizode bili iznenađujuće zanimljivi, posebno scena sa Lokom i Džekom, iako ni ja nemam pojma šta planiraju sa tim. (Da li neko zna uopšte? :D )

Smokey je možda vanzemaljac i hoće da se vrati na svoju planetu. :mrgreen:
Mada, prvo na šta sam pomislila je Hram. Ko zna...

Hugo je bio najbolji u ovoj epizodi. :D

Procitaj ovo
http://spoilerslost.blogspot.com/2010/02/latest-from-docjensen-damon-and-carlton.html#axzz0eV7ANdvn
(intervju sa D&C o toj drugoj realnosti)
Oni i kazu da to ne treba da nazivamo alternativom.. jer kao..obe su stvarne.

I otkud Dezmond na letu?:mrgreen:

I nadam se da ce biti neko dobro objasnjenje za smokey-ja.:) A ne nesto u fazonu "pao sa neba".:mrgreen:

I ja isto odbijam da poverujem.On nije lupa gluposti i sve sto je rekao,kasnije se ispostavilo da je tacno.Jedino sta je diskutabilno je to sto je on mislio da je poseban.Mada je on odigrao kljucnu ulogu u svemu.To je dokaz njegove posebnosti.Secamo se kada je on rekao da nisu slucajno pali na ovo ostrvo vec da su dovedeni.Dokazano!On je covek koji jedino verovao tj smeo da kaze da je ovo ostrvo posebno (mislim na putnike 815).

I ja mislim da njegova uloga nije zavrsena.

Ja imam dve teorije za ovaj krug. Jedna je teorija da se Dzejkob tim pepelom stitio od ovog protivnika (manja verovatna teorija).

Druga je da ga je tim pepelom ovaj drugi (verovatno Dimko) okruzio i pokusao da ga zarobi. Ako razmislimo od cega se sastoji dim.Dim je smesa pepela i gasova. Dalje setimo se da je Dzejkob trazio od Loka da mu pomogne (bio je to Dzejkob).Zato Dimko nije znao gde se ovaj nalazi jer je pobegao Dzejkob.Ako se dobro secam mislim da je tu rupu u krugu upravo Lok napravio.

Dugo nije ziveo u kolibi? Pa 3 godine je dug period.
Sta sam ja napisao pre nekoliko meseci. Malo sam se zeznuo oko verovatnoce datih teorija!!!

Back