Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislim da pod montazom zvuka ne misle na muziku, nego na zvuk uopste... Ali mozda i gresim.

A ne zvidja ti se 'zika? Meni je supper, cak sam skinuo muziku iz serije preko torenta... :D
muzika je zlo koliko je dobra!znaci vec mjesecima ne micem iz plejliste trekove poput:
Petula Clark - Downtown
Three Dog Night - Shambala
Cass Elliot - Make Your Own Kind Of Music
Willie Nelson - Are You Sure
da ne klapim dalje... ;)
btw,ja sam kompletan st za prve 4 s.skidao sa rapida,brze je... ;)

Petula Clark - Downtown

Ove dve pesme kada cujem........ Neverovatno.... :D

Ali to je muzika koriscena u seriji. Ali ekstra je i muzika koja je komponoana za seriju... Ima nekoliko jako dobrih tema...

Petula Clark - Downtown

Ove dve pesme kada cujem........ Neverovatno.... :D

Ali to je muzika koriscena u seriji. Ali ekstra je i muzika koja je komponoana za seriju... Ima nekoliko jako dobrih tema...
ma kapiram ja to care,muzika je jezivo dobra,masu puta sam se jezio na neke soundtrackove,kao recimo onaj kad na kraju finala prve sezone daju kadrove kad lostasi ulaze u avion,i onako one usporene scene sa fokusom na svakog od njih pojedinacno...znaci ZLO!!!

Ma da.. Mrzi me sada da trazim kako se koja zove ali ima tako dobrih!!! Ju ludilo...

A od ovih drugih do jaja su one sto Hugo slusa na diskmenu, na kraju prvih par epoizoda.. Dok mu se nisu istrosile baterije!

Poslednja izmena:
Ma da.. Mrzi me sada da trazim kako se koja zove ali ima tako dobrih!!! Ju ludilo...

A od ovih drugih do jaja su one sto Hugo slusa na diskmenu, na kraju prvih par epoizoda.. Dok mu se nisu istrosile baterije!
...But look around you, take a good look
Just between you and me
Are you sure that this is where you want to be
:worth:
kakva scena ******...sto je to...to samo lost ima...
btw,ponosno mogu da kazem da sam se skinuo sa losta evo puna 2 mjeseca...ni epizode nijesam odgledao! :mrgreen:nadam se da cu kako vrijeme bude odmicalo lagano sve zaboravljat,i onda krenut u novi maraton,ali tesko sve mi je jos svjeze,cak i iz prve sezone... :confused:

Promo video klipovi sa Comic Con-a:ok:
Kate on Americas Most Wanted

Hurley's Commercial for Mr Clucks & New Oceanic Airlines Commercial

Sta mislite?:klap:

Jorge Garcia se iz publike obraca Carltonu i Damonu.:hahaha::hahaha:

Promo video klipovi sa Comic Con-a:ok:
Kate on Americas Most Wanted

Hurley's Commercial for Mr Clucks & New Oceanic Airlines Commercial

Sta mislite?:klap:

Jorge Garcia se iz publike obraca Carltonu i Damonu.:hahaha::hahaha:

Ovi promo klipovi bi valjda trebalo da predstavljaju odlomke realnosti u kojoj je ishod Džekovog plana uspešan tj. ako dođe do resetovanja.Npr. u reklami za Oceanic se ističe bezbednost letenja i kako nije bilo nesreća 30 godina. Samo mi nije jasno ovo za Kejt, s obzirom da je ona ubila oca pre nesreće. :confused:
Ja ipak mislim, na osnovu onoga što je rečeno na Comic con-u da od resetovanja neće biti ništa (barem se nadam). :mrgreen:
Ali onda mi nije jasno zašto su rekli da će se vratiti neki mrtvi likovi. :think:
Videla sam da postoje nagađnja, s obzirom da su rekli da su flešbekovi, flešforvardi i timetravel prevaziđeni, da bi umesto toga mogli da daju uvide u neki alternativni vremenski tok - čak postoji i naziv za ovo : flash-sideways :dash:

Inače na Comic con- u je uočen i promo poster za 6. sezonu, koji veoma podseća na onaj iz prve i prikazana je većina likova koja se pojavljivala u seriji. Samo ne znam da li će to biti i zvaničan poster:
2ztar5z.jpg

A osim Huga, pojavili su se i Michael Emerson, Josh Holloway i Nestor Carbonell, kao i Dominic Monaghan na kraju :
210lrhh.jpg

na ruci mu piše "Am I alive? "
da li ovo znači da će se i on pojaviti u poslednjoj sezoni? :confused:

Evo i ostalih delova, a u spoiler tabovima sam izdvojila najvažnije u vezi sa šestom sezonom :

- šesta sezona će biti slična prvoj sezoni
- pojaviće se dosta starih likova (ja bih najviše volela da se vrati Eko :heart: )

- Jeremy Davies će se vratiti u 6. sezoni
- flešbekovi, flešforvardi i timetravel su prevaziđeni: 6. sezona će uvesti drugačiji koncept
- sva VAŽNE misterije će biti razrešene

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/CQCn-xbBlb8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/CQCn-xbBlb8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
[/YOUTUBE]

U ovom delu je najbolja scena (5:30 – 6:13 ) - "Richard Alpert's not immortal, you are" :hahaha:
- biće odgovoreno odakle DHARMA dostave hrane na ostrvu
- Elizabeth Mitchell će se vratiti u 6. sezoni, ali nisu odgovorili da li je Juliet mrtva
- Richard Alpert će imati flešbek, a Nestor Carbonell je unapređen u prvu postavu :klap:
- neće biti puno o DHARMI misle da je to prilično obrađeno (da, kako da ne...:roll: ), a skoro je izašla i prva epizoda Mysteries of the universe koja će se detaljnije pozabaviti Dharmom :

- Jacob se nikada nije prikazao preživelima u nekom drugom obliku

Prikazani su još i ovi klipovi :

Michael Emerson's (Ben) Hurley Audition

The Memory Video

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/ml_2Hvd1jx4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/ml_2Hvd1jx4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]

poskidao sam sve sa tjuba,ali osim pojavljivanja carlija ;) nijesam mnogo toga primijetio,*ebi ga fast forvard,a manjak tajma ;) ... mislim da nista znacajnije necemo saznat o finalnoj sezoni do 'malo pred pojavlijivanje iste' ... bas me zanima,jer sam zaboravio,kad se pocelo vise saznavat nesto vise pred 5-tu sezonu,pliz rifres my majnd! ;)

The Memory Video

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/ml_2Hvd1jx4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/ml_2Hvd1jx4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]

Interesantno da nema Loka... Da li to nesto znaci...? :think: :D

Ok, evo jedno pitanje. S obzirom da sledi poslednja 6. sezona i da će se izgleda neki od bivših likova vratiti ( da li u fb, ff ili nekoj drugoj "vaskrsnuloj" varijanti, to ćemo videti...), kojeg biste lika vratili?
Ja bih vratila Charlia, njega mi je najviše bilo žao kad je jadničak umro, a nekako je i ostao jedan od upečatljivih likova. Juliet neću staviti u ovu kategoriju jer je izvesno da će biti u 6. sezoni, pa pretpostavljam i NADAM SE da će preživeti.

Back